Vacante in Grupuri cu insotitor Grupuri cu insotitor

Eturia - Agentie de turism

Grupuri cu insotitor - Finlanda

Circuitele de grup cu insotitor Eturia sunt o optiune relaxanta de a calatori deoarece vei avea alaturi, pe toata durata circuitului, un specialist Eturia, care va veghea sa ai un concediu linistit. Recomandam aceste circuite in special persoanelor care stapanesc mai putin limba engleza si pentru care o calatorie impreuna cu alti turisti cu care pot socializa si interactiona este tipul de vacanta pe care si-l doresc. In toate circuitele noastre de grup cu insotitor sunt incluse hoteluri de buna calitate, situate in apropierea atractiilor turistice, iar itinerariile sunt astfel concepute incat sa includa toate tururile si vizitele esentiale pentru intelegerea destinatiei vizate.

Vacante de tip Grupuri cu insotitor Finlanda


 

Tip grup: Toate | Select | Clasic | Large | Extra Large

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

Oferte grupuri cu insotitor in Finlanda

Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice: cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA. Circuitele de grup includ si asigurarea complexa de calatorie si bacsisul pentru ghizi si soferi.

Astfel ai o vacanta fara griji si fara costuri ascunse, singurele cheltuieli extra sunt cele personale, anumite excursii optionale pe care le poti alege pentru a iti completa experienta de vacanta si in cateva cazuri taxe de aeroport locale cu valori modice de cativa zeci de euro.

Motive pentru a vizita Finlanda

1 Satul lui Mos Craciun

2 Noptile lungi si albe din timpul verii

3 Imensitatea zonelor impadurite

4 Aurora boreala

Am fost acolo....
DANIELA
Specialist Finlanda DANIELA
SORIN
Specialist Finlanda SORIN

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia