Torres del Paine Chile & Insula Pastelui

Eturia - Agentie de turism

Torres del Paine


Parcul National Torres del Paine din sudul statului Chile, infiintat in 1959 pe o suprafata de 240 de mii de hectare, este una dintre nestematele sudului Americii. Masivul Paine se inalta asemenea unei fortarete de nepatruns, incoronata de turnuri ascutite ce se ridica semet spre cer. La nord de Torres del Paine se afla Parcul National Los Glacieres, unde atractia principala o constituie faimoasele varfuri Fitzroy si Cerro Torre, o adevarata provocare pentru cei mai iscusiti alpinisti.

Faimos pentru peisajele spectaculoase si bogatia vietii salbatice, Torres del Paine ofera numeroase rute pentru drumetii, catarare si observare a celor peste 100 de specii de pasari si 25 specii de mamifere. De la lacurile precum niste oglinzi ultramarin, pana la stancile golase si campiile de gheata, parcul ofera panorame unice pe cei 2.400 km2 ai sai. Pentru iubitorii naturii, Torres del Paine este un adevarat spectacol al naturii. Declarat rezervatie a biosferei inca din 1978, parcul este un paradis al drumetiilor prin peisajul ce pare sa se schimbe la fiecare pas. Nu este ceva neobisnuit ca turistii iubitori de drumetii sa petreaca zile sau saptamani la rand explorandu-i cararile. Cele mai populare rute pentru explorare sunt El Circuito, Valea Rio del Frances, Valea Rio Pingo, Laguna Verde, Laguna Azul si Lago Paine.
Fiind o destinatie atat de cunoscuta si care merita explorata la pas, parcul dispune de numeroase trasee marcate si multe refugios, care ofera minimul necesar de adapost si utilitati. Se pot organiza trasee de o zi, pentru a vedea Turnurile Paine sau de 8-9 zile pentru a strabate intregul parc.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist Chile & Insula Pastelui

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Pentru a vizita Santiago si Middle Chile, perioada cea mai potrivita este primavara septembrie - noiembrie si februarie - aprilie; iar pentru a vizita partea de sud inclusiv Torres de Paine si zona lacurilor, cea mai buna perioada este vara (decembrie - martie).

Sfaturi de calatorie

In regiunile inalte, precum platourile andine din nord, este posibil sa se manifeste raul de inaltime. Lipsa de oxigen si presiunea atmosferica pot cauza dureri de cap, respiratie ingreunata si slabiciune generala. Pentru cei cu stfel de probleme, adaptarea la altitudine se produce in circa 2, pana la 5 zile. Daca problemele persista trebuie sa coborati imediat la o altitudine mai mica. Cel mai bun remediu local este ceaiul de coca, sau mestecarea frunzelor plantei de coca. Nu este recomandabil sa consumati peste crud sau fructe de mare nepreparate.

Impresii de calatorie Chile & Insula Pastelui

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.726 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia