Toronto Canada

Eturia - Agentie de turism

Toronto


Toronto este cel mai mare oras din Canada, capitala provinciei Ontario. Orasul se afla pe coasta de nord-est a Lacului Ontario si este un oras al marilor inaltimi, avand peste 2000 de cladiri mai inalte de 90 m, fiind al doilea din America de Nord doar dupa New York (care are 5000).

Motive pentru a vizita Toronto

1 Aici se gasesc unele din cele mai frumoase muzee si galerii din tara – de exemplu, Art Gallery of Ontario, Royal Ontario Museum;

2 Pentru o panorama asupra orasului din varful CN Tower;

3 Calatoria cu feribotul prin arhipelagul Toronto Islands iti va oferi o experienta de neuitat;

4 Toronto este un oras cosmopolit, cu numeroase parcuri si atractii culturale;

5 Un tur de oras pe bicicleta iti va permite sa simti pulsul orasului;

De ce ne place Toronto

"In afara de malul lacului, par sa fie putine caracteristici naturale care sa concureze cu dominatia constructiilor facute de om. Simboluri locale, zgarie nori, minunate exemple de arhitectura moderna, amenajari de spatii verzi, disouneri de sculpturi publice sporesc atractivitatea zonei."


“Toronto este un loc nou, galagios si obisnuit – un mare amestec de stiluri si perioade istorice” a spus Lawrence Richards, membru al Facultatii de Arhitectura la Universitatea din Toronto. Cladirile din Toronto variaza in design si varsta, unele dateaza de la jumatatea anilor 1800, altele, impunatoare, sunt abia construite in anii 2000. Cel mai proeminent obiectiv in oras este Turnul CN, cea mai inalta structura, cu 553 metri. Yorkville este una dintre cele mai elegante zone de shopping din Toronto, gazduind si numeroase restaurante. Cu multe ocazii, celebritati din intreaga America sunt vazute uneori in zona, mai ales in timpul Festivalului de Film din Toronto. Centrul Eaton Toronto este o destinatie shopping de top si una dintre cele mai populare atractii turistice, cu mai mult de 52 milioane de vizitatori. Greektown din Danforth este o alta atractie majora din Toronto, mandrindu-se cu cea mai mare concentrare de restaurante pe kilometru, din lume. Aici se organizeaza anual festivalul "Taste of the Danforth", care atrage peste un milion de oameni in 2 zile si jumatate. Toronto mai gazduieste si cel mai renumit „castel” din Canada – Casa Loma, resedinta a lui Sir Henry Pellatt, renumit finantist, industrias si militar. Alte atractii in zonele limitrofe orasului sunt plajele, Insulele Toronto, Piata Kensington, Fort York si Arena de Hockey Hall of Fame.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Clima este una temperata si include 4 anotimpuri. Cea mai buna perioada pentru a vizita Toronto este toamna. Climatul este temperat, cerul este senin, coloritul copacilor este foarte variat si activitatile culturale sunt in desfasurare. Vara, umiditatea este mare si temperaturile ridicate. Iernile sunt relativ reci pentru ca vantul bate destul de puternic iar primaverile sunt scurte si racoroase. Cu toate acestea orasul este impanzit de turisti pe toata perioada intregului an.

Impresii de calatorie Canada

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.729 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia