Parcul National Banff Canada

Eturia - Agentie de turism

Parcul National Banff


Primul si cel mai faimos parc national al Canadei cuprinde cele mai spectaculoase peisaje din Muntii Stancosi si este usor de accesat.

Motive pentru a vizita Parcul National Banff

1 Pentru cei care cauta o schimbare de peisaj sau pur si simplu sa profite de imprejurimi, Banff ofera o gama variata de activitati si posibilitati de petrecere a timpului – vaslitul pe rauri inspumate, alpinism asistat, drumetii pe trasee muntoase, calarit, ciclism montan, tururi pe ghetari cu snowbusul, calatorii cu barca.

De ce ne place Parcul National Banff

"Parcul National Banff este locul ideal pentru orice turist care vrea sa se relaxeze, sa se bucure de privelistile uimitoare si sa practice diverse activitati sportive. Ne-am plimbat cu telegondola, ne-am relaxat in izvoarele termale si am facut drumetii montane."

"Banff, orasul inclus in parcul national cu acelasi nume are un numar mare de atractii dar este si punctul de pornire in excursiile care duc catre munti. "


Primele incercari de transfromare a zonei in parc national au fost in 1883 dupa terminarea lucrarilor caii ferate transcontinentale, insa a fost recunoscut ca parc national in 1885, initial fiind numit Parcul Muntii Stancosi si a fost a treia zona din lume dupa Yellowstone si Australia’s Royal desemnata parc national. Este un parc de o marime apreciabila, avand o suprafata de peste 6.000 km². Parcul este strabatut de autostrada Transcanadiana si include zone alpine spectaculoase, ghetari, paduri de conifere, cat si numeroase amenajari turistice. Parcul Banff este un areal bine conservat si in care sunt permise in mod organizat practicarea ciclismului montan, a catararilor, a incursiunilor pe cai, a raftingului si a drumetiilor montane. Orasul Banff se gaseste la circa 130 km de Calgary, fiind o populara destinatie turistica datorita amenjarilor necesare practicarii sporturilor de iarna, dar si datorita vecinatatii Parcului National cu acelasi nume si a numeroase izvoare termale. Orasul Banff a fost intemeiat in 1880, datorita dezvoltarii caii ferate transcontinentale; in prezent Banff este una dintre putinile municipalitati incorporate unui parc national, fiind si principala cale de acces catre parcul national.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Oricand e bine sa vizitezi Canada, depinde numai de ceea ce urmaresti. Vremea rece de iarna permite schiatul iar vremea calda de vara ofera un prilej pentru a practica o gama variata de activitati. Pentru a vizita Parcul pentru peisaj si drumetii cea mai buna perioada este din iunie pana in septembrie, atunci si perioada cea mai aglomerata. Pentru ski perioada cea mai potrivita este din decembrie pana in aprilie

Impresii de calatorie Canada

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.792.248 zile de vacanta vandute
 • 318.925.895 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia