Rio de Janeiro Brazilia

Eturia - Agentie de turism

Rio de Janeiro


Al doilea oras ca marime al Braziliei si cel mai vizitat oras din emisfera sudica, Rio de Janeiro - orasul minunat cum este alintat de cariocas, locuitorii sai, este cu siguranta principala atractie a Braziliei, prin carnavalul celebru in intreaga lume, samba, plajele Copacabana, Ipanema si Leblon, Padurea Tropicala Tijuca - cea mai mare padure din lume aflata in interiorul unui oras, Pao de Azucar, statuia lui Isus de pe Muntele Corcovado sau Maracana stadionul de fotbal devenit legendar si nu in ultimul rand datorita vietii de noapte, care atrage anual sute de mii de turisti dornici de distractie. Orasul a carui istorie incepe in 1502 este pozitionat pe tarmul Golfului Guanabara de la Oceanul Atlantic si este structurat in 4 mari zone: Centrul orasului, Zona Sul (zona comerciala si turistica), zonele rezidentiale Norte si Oeste (langa care se afla districtul Barra da Tijuca).

Motive pentru a vizita Rio de Janeiro

1 Al doilea oras ca marime al Braziliei si cel mai vizitat oras din emisfera sudica

2 Carnavalul de la Rio, celebru in intreaga lume

3 Invata sa dansezi samba de la instructorii locali

4 Relaxeaza-te la plaja in Copacabana, Ipanema si Leblon

5 Plimba-te prin Padurea Tropicala Tijuca - cea mai mare padure din lume aflata in interiorul unui oras, Pao de Azucar.

6 Fotografiaza Statuia lui Isus de pe Muntele Corcovado

7 Vizioneaza un meci pe Maracana, stadionul de fotbal devenit legendar

8 Nu rata viata de noapte din Rio, care atrage anual sute de mii de turisti dornici de distractie.

De ce ne place noua Rio de Janeiro

"Rio de Janeiron a fost primul oras care m-a facut sa-mi doresc sa invat o limba straina in 3 zile. Portugheza suna atat de bine acolo, orasul era atat de perfect, relaxarea de pe fetele oamenilor, bucuria vietii pe care o exprimau, nu lipsea nimic acestui loc, totul era exact cum mi-am imaginat. Sunt multe de facut in Rio, poate prea multe pentru cineva care doar viziteaza aceste locuri. Dupa relaxarea pe care ti-o poate oferi plaja si oceanul, plictiseala nu isi poate gasi loc intr-un oras vibrant non-stop, unde viata de noapte este ceva prea natural gustat de toate categoriile de varsta, atat localnici cat si turisti." Andrei Dabija


Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:
Specialist Brazilia

ANA MARIA

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Rio de Janeiro se poate vizita tot timpul anului. Clima este temperat – oceanica, iar curentii sunt ceva mai puternici in apropierea tarmurilor. Temperaturile variaza putin pe parcusul anului. Lunile cu cele mai putine precipitatii sunt lunile mai – august, dar si cu cele mai mici temperaturi, 24 – 25ᵒ Celsius. Temperature apei se situeaza in jurul valorii de 22- 23ᵒ Celsius. In restul anului temperaturile ajung la valori de 35 – 38 ᵒ Celsius, dar si precipitatiile cresc in intensitate.

Sfaturi de calatorie

Bacsisul este larg raspandit in Brazilia; majoritatea barurilor si restaurantelor adauga 10 % la nota de plata. Chelnerii intotdeauna apreciaza un bacsis, iar cei care ajuta la parcarea masinii in locurile amenajate trebuie rasplatiti mereu cu 1-2 Reali pentru ajutorul acordat.

Impresii de calatorie Brazilia

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.792.352 zile de vacanta vandute
 • 319.391.852 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia