Cascadele Iguassu Brazilia

Eturia - Agentie de turism

Cascadele Iguassu


Maiestoase, aproape taindu-ti rasuflarea, spectaculoasele Cascade Iguassu (denumirea in limba portugheza este Cataratas do Iguaçu, iar in spaniola Cataratas del Iguazú) sunt, fara indoiala, cele mai impresionante caderi de apa din lume. Descoperite de Alvar Nunez Cabeza de Vaca in 1541, numele cascadelor isi are originea in dialectul guarani sau tupi - Yuasu (y = ape si uasu/wa`su = mare). Situate la granita dintre Brazilia si Argentina, cele circa 275 de cascade se intind pe o lungime de circa 2,7 km si cad de la o inaltime cuprinsa intre 60 - 82 metri. Numarul caderilor de apa fluctueaza in functie de debitul sezonier al apelor. In fiecare secunda peste 1.700 de m³ de apa se pravalesc in Raul Iguazu. Desi se afla in proportie de aproape 80 % pe teritoriul argentinian, partea braziliana ofera cele mai spectaculoase peisaje. In fiecare an milioane de turisti admira cascada, care este mai inalta si mai lata decat Niagara.

Motive pentru a vizita Cascadele Iguassu

1 Admirand spectacolul unic de sunet si culoare al cascadelor, vei simti de ce omul nu va putea egala niciodata maretia naturii si vei trai cu siguranta o experienta de neuitat.

2 Partea braziliana ofera cele mai spectaculoase peisaje.

De ce ne plac noua Cascadele Iguassu

"Nu pot descrie in cuvinte frumusetea acestor cascade, dar cu siguranta pot scrie urmatoarea recomandare pe care si eu am urmat-o la randul meu. Pentru o experienta completa este obligatorie excursia optionala cu barca rapida care are si dus inclus sub cascada. Aici, imi pare si acum rau ca nu am incercat si plimbarea cu elicopterul. Sunt lucruri care trebuiesc facute exact atunci cand ai ocazia, indiferent de costul care poate parea mai piperat. Cu siguranta imaginea cascadelor de acolo de sus ar fi fost o investitie pe viata." Andrei Dabija


Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:
Specialist Brazilia

ANA MARIA

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Se pot vizita tot timpul anului. Zonele de sud si sud estice au precipitatii moderate si un sezon uscat distinct. Lunile cu cele mai putine precipitatii dar si cu cele mai scazute temperaturi sunt iunie- august, cand temperaturile nu depasesc 23 – 24ᵒ Celsius, cu precipitatii ce variaza de la 95 mm la 145 mm iar lunile de vara sunt si cele mai ploiase, 160 mm – 200 mm, perioada noiembrie – martie cand temperaturile depasesc 30 – 31ᵒ Celsius.

Sfaturi de calatorie

Bacsisul este larg raspandit in Brazilia; majoritatea barurilor si restaurantelor adauga 10 % la nota de plata. Chelnerii intotdeauna apreciaza un bacsis, iar cei care ajuta la parcarea masinii in locurile amenajate trebuie rasplatiti mereu cu 1-2 Reali pentru ajutorul acordat.

Impresii de calatorie Brazilia

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.575 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia