Amazon Brazilia

Eturia - Agentie de turism

Amazon


Incercati sa va imaginati dimensiunile Fluviului Amazon si veti vedea ca este aproape la fel de dificil ca a intelege infinitul. Impreuna cu numerosii sai afluenti, Amazonul dreneaza o suprafata de teren aproximativ de dimensiunile Australiei, iar adancimea sa este suficienta pentru ca navele maritime sa-l strabata pana la Iquitos (in Provincia Mayanas din Peru). Fluviul ce curge de la vest catre est, paralel cu ecuatorul, strabate 5 tari: Brazilia, Peru, Bolivia, Columbia si Ecuador. Amazonul deverseaza in Oceanul Atlantic printr-un estuar de circa 250 km, de zece ori mai multa apa decat Fluviul Mississippi, avand un debit anual de circa 6.500 km³/an. Descoperit in 1500 de Vicente Yanez Pinzon, Amazonul a fost explorat mai amanuntit pentru prima oara in 1541 de Gonzalo Pizzaro pornit in cautarea mult ravnitului El Dorado.

Motive pentru a vizita Amazon

1 Aventura si misterul care invaluie Amazonul starneste interesul si imaginatia fiecarui turist

2 Ai ocazia de a explora cea mai intinsa si neexplorata jungla strabatuta de fluviul cu cel mai mare debit din lume

3 Diversitate naturala - Mai mult de o treime dintre speciile de flora si fauna ale Pamantului traiesc in bazinul amazonian, care se intinde pe o suprafata de 5,4 milioane de km². Fluviul gazduieste peste 3.000 de specii cunoscute de pesti.

De ce ne place noua Amazon

"Daca esti un pasionat al naturii nu are cum sa nu te impresioneze misterul, imensitatea si diversitatea. Te afli intr-unul din cele 7 minuni naturale ale lumii. Aici totul este la superlativ si unicat in acelasi timp."


Numele Amazon reprezinta pentru oricine imaginea aventurii si a misterului. Cea mai intinsa si neexplorata jungla strabatuta de cel mai mare fluviu din lume, Amazonia este o definitie exacta a cuvantului exotic. Mai mult de o treime dintre speciile de flora si fauna ale Pamantului traiesc in bazinul amazonian, care se intinde pe o suprafata de 5,4 milioane de km², iar fluviul gazduieste peste 3.000 de specii cunoscute de pesti, numar ce creste de la an la an.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:
Specialist Brazilia

FLORIN

031.9998

office@eturia.ro

When to go

In zona Amazonului, media anuala a precipitatiilor este de peste 2.000 mm/an, trecand de 3.000 mm/an in zonele din vestul Amazonului (Belem). Desi zonele amazoniene sunt prin excelenta umede, anual, in functie de locatie si de pozitionarea nord - sud raportata la ecuator, se intalnesc perioade cuprinse intre 3 si 5 luni cand precipitatiile sunt absente. Acesta perioada este din iunie pana in octombrie. Aici temperaturile nu variaza foarte mult de-a lungul anului, temperaturile mentinandu-se in jurul valorii de 30° Celsius.

Sfaturi de calatorie

Bacsisul este larg raspandit in Brazilia; majoritatea barurilor si restaurantelor adauga 10% la nota de plata. Chelnerii intotdeauna apreciaza un bacsis, iar cei care ajuta la parcarea masinii in locurile amenajate trebuie rasplatiti mereu cu 1-2 Reali pentru ajutorul acordat.

Impresii de calatorie Brazilia

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.729 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia