Kralendijk Bonaire

Eturia - Agentie de turism

Kralendijk


Orasul Kralendijk care inseamna recif de corali este si cel mai important port al acestei insule. Orasul se remarca prin casele coloniale olandeze vospite in culori calde si pastelate. Pentru iubitorii de shopping strada Breedestraat este locul perfect. Vizitatorii pot cumpara diverse obiecte de arta din scoici, sculpturi traditionale, materiale si imbracaminte. Tot aici regasim si pescarii care isi vand cu mandrie captura. In fiecare zi iubitorii de scuba diving si snorkeling se pot bucura de o placuta plimbare cu renumitele taxiuri pe apa catre Klein Bonaire. Cea mai cunoscuta atractie este Klein Bonaire un mic arhipelag format din cateva insulite aflate la cca 1 km de insula principala. Klein Bonaire este considerata una din cele mai bune destinatii de diving si snorkeling din lume. Lacul Bay este locul perfect pentru iubitorii de windurfing atat pentru incepatori cat si pentru avansati datorita apelor line si a vanturilor constante care creeaza conditii excelente pentru practicarea acestui sport. Datorita apelor de adancime mica si a vietii marine prolifice kayacul si stand up paddle boarding (sport cu placa de apa) sunt de asemenea populare aici. In jurul lacului Bay se regaseste cea mai bine conservata padure de mangrove din Caraibe unde pot fi intalnite si pisici de mare si homari.

Motive pentru a vizita Kralendijk

1 Diving si snorkeling in Bonaire – insula este un parc marin cu recife de corali si pesti viu colorati de toate formele si marimile, fiind renumita pentru posibilitatile de diving si snorkeling

2 Plajele cele mai cunoscute sunt: Lac Bay, Pink Beach si Windsock. O plaja foarte frumoasa cu nisip fin gasiti si la Plaza Resort Bonaire.

3 Klein Bonaire este considerata una din cele mai bune destinatii de diving si snorkeling din lume.


Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Datorita faptului ca este pozitionata in afara zonei de actiune a uraganelor si a climatului tropical oceanic, Bonaire este o destinatie de vacanta ce poate fi abordata tot timpul anului.

Sfaturi de calatorie

Deoarece temperaturile sunt calde pe tot parcursul anului, imbracamintea recomandata este casual subtire.

Cand petreceti timpul afara trebuie sa va protejati de soare.

Daca aveti de gand sa faceti drumetii, va recomandam sa purtati incaltaminte solida si pantaloni lungipentru a putea fi protejati de tantari.

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.792.248 zile de vacanta vandute
 • 318.925.895 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia