•  
  •  
  •  
  •  

Daca esti iubitor de natura si calatoresti in China, trebuie neaparat sa faci o incursiune in regiunea Zhangjiajie, mai exact in Rezervatia Naturala a Muntilor Tianzi. Peisajele spectaculoase ale coloanelor de stanca inalte au inspirat decorurile din filmul Avatar, unele secvente fiind filmate chiar aici. Vei putea urca cu telecabina sau cu liftul Bailong – care are pereti de sticla, astfel incat sa poti admira peisajele in toata splendoarea lor. Este cel mai inalt lift construit in aer liber din lume, urcand la o inaltime de 330 de metri. Dar te poti plimba printre stanci si cu autocarul, cu trenuletul sau la pas. Vei putea admira podul natural si vei ramane surprins de formatiunile geologice care au aparut in urma activitatilor vulcanice de mii de ani.

Muntii Tianzi Zhangjiajie
Muntii Tianzi, Zhangjiajie
Peisaj muntos in China
Muntii Tianzi, Zhangjiajie
Peisaj montan in China
Muntii Tianzi, Zhangjiajie
Peisaj montan in China
Muntii Tianzi, Zhangjiajie

Imbraca-te comod si fii pregatit cu sandwich-uri si apa, in interiorul parcului nu ai foarte multe optiuni de a lua masa.

In parc, poti admira pasari exotice si diferite specii de plante. Daca ai timp liber, te poti aventura pe Podul de Sticla (Glass Bridge) aflat la distanta de o ora de Zhangjiajie. Acest pod este vizitat de sute de turisti. A fost construit de catre un architect israelian si leaga doi munti, fiind situat la o inaltime de 260 de metri si avand o lungime de 430 de metri. Pentru a mentine claritatea podelei de sticla, ti se vor da sosoni pe care sa ii pui peste incaltaminte. Recomand experienta persoanelor fara teama de inaltime: sa privesti in jos si sa vezi abisul poate fi o adevarata provocare!

Peisaj din Zhangjiajie
Podul de sticla, Zhangjiajie
Podul de sticla, Zhangjiajie
Podul de sticla, Zhangjiajie
Podul de sticla din Zhangjiajie
Podul de sticla, Zhangjiajie

Descopera vacantele Eturia in Zhangjiajie, China

⇒ Vacante in Zhangjiajie, China – Eturia


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up