•  
  •  
  •  
  •  

Luna de miere este una din cele mai importante vacante din viata, iar atmosfera romantica nu depinde numai de destinatie, ci si de serviciile ireprosabile ale resortului, precum o cina romantica pe plaja, croaziera la apus, SPA pentru cuplu sau cadouri in camera.
Noi am vizitat destinatiile cele mai dorite pentru luna de miere si am facut un o selectie a resorturilor in care veti fi de-a dreptul rasfatati.

1. Constance Ephelia Resort – Seychelles

Constance Ephelia Seychelles Honeymoon
Copyright Constance Hotel

Resortul Constance Ephelia este situat pe insula Mahé din Seychelles si are una din cele mai frumoase plaje din zona.
Se intinde pe o suprafata impresionanta (120 de hectare), fiind inconjurat de vegetatie luxurianta. Pentru un honeymoon de poveste, resortul pune la dispozitia proaspat casatoritilor nenumarate facilitati care sa transforme vacanta in cea mai frumoasa si romantica experienta: camere cu piscina privata, program spa pentru cuplu, cine de vis, degustare de vinuri, croaziera la apus, cadouri speciale in camera etc.

2. Six Senses Laamu – Maldive

Six Senses Maldive Honeymoon
Copyright Six Senses

Six Senses Laamu este singurul resort situat pe Atolul Laamu si este un adevarat refugiu exotic in mijlocul Oceanului Indian. Fiecare detaliu este atent gandit pentru a asigura oaspetilor un sejur de vis in decorul tropical clasic al Maldivelor. Resortul se remarca prin designul minimalist si accentele locale si beneficiaza de facilitati de top, precum vile luxoase construite pe apa, restaurante selecte cu specific local si international, centru destinat sporturilor nautice, cinema in aer liber, dar si celebrul Six Senses Spa, recunoscut la nivel mondial.

3. Kandima – Maldive

Kandima Maldives
Copyright Kandima Maldives

Amplasat intr-un decor insular exotic, pe atolul Dhaalu, intr-o laguna naturala, Kandima Maldives ofera mai mult decat o vacanta – un stil de viata! Cu restaurantele sale de top, cu cea mai mare piscina din Maldive si cu o multime de activitati optionale, Kandima Maldives este alegerea potrivita pentru o luna de miere.

Resortul este un loc cu suflet ce isi respecta oaspectii, comunitatea, cultura si imprejurimile, bazandu-se pe valorile brandului Pulse Hotels&Resorts.

4. Six Senses Zighy Bay – Oman

Six Senses Oman
Copyright Six Senses

Chiar daca Omanul nu este o destinatie cunoscuta printre calatorii romani, resortul Six Senses Zighy Bay va ofera toate motivele sa ii acorzi atentie, ba chiar sa il alegeti pentru a va petrece luna de miere. Destinatia spectaculoasa: pe o parte, veti vedea muntii pitoresti, iar pe cealalta parte – plaja de nisip din Golful Zighy ce ofera posibilitatea unui sejur relaxant. Vile in stil traditional omanez, piscine, o selectie variata de restaurante, doua bai marocane, hammam, Zighy Souk (piata specific omaneza) sunt doar cateva din facilitatile si serviciile de care va veti bucura in cadrul acestui resort. Veti descoperi cultura locala, atractiile traditionale, dar si posibilitatea unor experiente unice intr-un decor fascinant.

5. Shangri-la Le Touessrok Resort & Spa – Mauritius

Shangri La Mauritius Honeymoon
Copyright Shangri-La Hotels and Resorts

Situat pe coasta estica a Insulei Mauritius, in zona pitorescului golf Trou d`Eau Douce, Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa se remarca prin atmosfera intima si serviciile de top ce redefinesc notiunea de lux. Designul contemporan, plajele private, apa albastru-turcoaz, restaurantele de prima clasa, dar si multitudinea de facilitati oferite fac din Shangri-La Le Touessrok paradisul exotic in care puteti sa aveti parte de o luna de miere asa cum ati visat-o.

Tu unde visezi sa iti petreci luna de miere?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up