•  
  •  
  •  
  •  

1. Hanging Gardens of Bali, Indonezia

Proclamata de catre Conde Nast Traveller “The World’s Best Swimming Pool”, piscina resortului Hanging Gardens i-a adus faima mondiala. Cu un design unic pe doua niveluri care comunica intre ele printr-o cascada, piscinele de tip infinity par suspendate deasupra padurii ecuatoriale.

Piscina Hanging Gardens of Bali
sursa foto https://hanginggardensofbali.com

2. Marina Bay Sands, Singapore

Cu o capacitate de 3.900 de persoane, piscina infinity se afla la ultimul etaj al complexului de zgarie-nori. Platforma ce impune aceasta forma unica constructiei este ocupata de cea mai mare piscina suspendata din lume si de zeci de arbori.

Piscina Marina Bay Sands
sursa foto https://www.marinabaysands.com

3. Laucala Island Resort, Fiji

Desi fiecare vila a resortului dispune de cate o piscina privata de tip infinity, piscina principala de dimensiuni uimitoare capteaza toata atentia vizitatorilor. Inconjurata de palmieri, este impartita in trei arii, intre care impresioneaza micile insule artificiale si bazinul de inot cu pereti de sticla dispus chiar in interiorul piscinei principale.

Piscina Laucala Island Resort
sursa foto: Tripadvisor

4. Amangiri Resort Utah, SUA

Piscina resortului de lux din Grand Cayon este construita astfel incat sa se contopeasca intr-un mod cat mai armonios cu peisajul de canion.

Piscina Amangiri Resort
sursa foto https://www.aman.com/resorts/amangiri

5. The Library Koh Samui, Thailanda

Resortul de lux The Library este cunoscut atat datorita conceptului inedit care pune la dispozitia clientilor o colectie numeroasa de carti, cat si datorita excentricei piscine. Designul sau minimalist este completat de culoarea rosie ireala a piscinei.

Piscina The Library Koh Samui
sursa foto http://www.thelibrarysamui.com

6. Huvafen Fushi, Maldive

Piscina de tip infinity cu apa sarata a resortului Huvafen Fushi se detaseaza de piscinele altor resorturi de lux pe timpul noptii cand in apa ei se aprind mii de luminite, reusind astfel sa creeze o atmosfera feerica. Facilitatile hotelului sunt completate de spa-ul subacvatic si de crama scufundata in apele oceanului.

Piscina Huvafen Fushi
sursa foto https://www.huvafenfushi.com

7. La Casa Que Canta Zihuatanejo, Mexic

Hotelul construit in acord perfect cu stilul architectural specific tarii, dispune de doua piscine inconjurate de formatiuni stancoase, ambele la fel de impresionante. Piscina infinity cu sezlonguri incorporate ofera o priveliste memorabilia asupra Pacificului, in timp ce piscina cu apa sarata se revarsa in casacada direct in ocean.

Piscina La Casa Que Canta
sursa foto http://www.lacasaquecanta.com

8. Banyan Tree, Seychelles

Piscina infinity a resortului din Mahe pare ca se intinde sa se reverse in ocean. Margina invisibila si adancimea remarcabila face ca inotul in aceasta piscina sa fie o experienta de neuitat.

Piscina Banyan Tree
sursa foto https://www.banyantree.com/en/seychelles/seychelles

9. San Alfonso del Mar, Chile

Situata chiar la malul Pacificului, piscina complexului San Alfonso del Mar, incadrata in categoria lagunelor artificiale, este cea mai mare din lume, ocupand o suprafata de 8ha.

Piscina San Alfonso de Mar
sursa foto http://www.sanalfonso.cl

10. The Four Seasons Safari Lodge Serengeti, Tanzania

Piscina infinita ofera privelisti uimitoare asupra savanei, avand posibilitatea de a admira elefantii africani in mediul lor natural.

Piscina Four Season Safari Serengeti
sursa foto https://www.fourseasons.com/serengeti/

  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up