•  
  •  
  •  
  •  

Together for excellent journeys, viziunea noastra exprimata simplu, dar puternic, implineste un an de cand ne reprezinta, ne motiveaza si ne mentine atentia la ceea ce este important pentru noi.

Astazi, noi, echipa Eturia, cu mandrie spunem ca Together for excellent journeys a devenit formula magica a activitatii noastre, care vorbeste in numele nostru si ne ajuta sa comunicam, prin puterea cuvintelor, valorile si identitatea noastra.

west-meets-east-1

Pentru a face cunoscuta publicului larg viziunea noastra, am ales un eveniment inedit, West meets East, un proiect menit sa conecteze Occidentul si Orientul prin muzica.

Aflat la a doua editie in Romania, proiectul “West meets East – Povestea continua” propune o intalnire intre muzica romaneasca si cea clasica a Indiei, iar Eturia a fost unul dintre sponsorii evenimentului care s-a desfasurat in doua editii, la Cluj si la Bucuresti.

La eveniment au participat mai multi membri ai echipei noastre, printre care Daniela, cofondator Eturia, si Hardik, colegul nostru nascut si crescut in India. Hardik a fost insotit de parintii lui, veniti din India special pentru acesta ocazie si de fetita lui, Anandi, exemplul perfect de West meets East, un copil minunat care a fost indragit imediat atat de participantii, cat si artistii prezenti la eveniment.

west-meets-east-2

Inaintea evenimentului, am lansat pe Facebook un concurs pentru fanii nostri din Cluj, unde am oferit 3 invitatii duble la acest eveniment. Castigatorii au fost foarte incantati de premii si la concurs au participat 26 de persoane care ne-au transmis atat pe Facebook cat si personal, la eveniment, multumirile lor.

Mulțumim mult (adică cei doi care vom participa la acest concert)! E o mare bucurie pentru mine că ați apreciat micul meu comentariu. Multumesc mult Echipei Eturia pentru această oportunitate!  Sunt din Cluj! Astept deci mai multe informații.”

Namaste!


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up