•  
  •  
  •  
  •  

Daca iti doresti cu adevarat o experieta inedita, petrece cateva zile intr-o casuta cocheta in varful unui copac, undeva in mijlocul naturii, in Kerala – India. I se mai spune Taramul Zeilor  pentru ca aici descoperi un loc plin de mistere de o frumusete naturala coplesitoare. Intr-un astfel de loc, sa admiri rasaritul de soare de la inaltime, cu siguranta te umple de energie pozitiva si te indeamna la visare.

1. Tranquil Plantation, Wayanad

Tranquil Resort este construit intr-un copac flacara (gulmohar), la o inaltime de aproape 14 metri, cu privelistea catre plantatiile de cafea. Decorata in stil rustic, casuta din copac este dotata cu balcon spatios, pat matrimonial si baie proprie. Copiii sub 8 ani nu au voie sa se cazeze aici din motive de siguranta, dar exista in apropiere o alta proprietate cu un concept similar, Tree Villa, care este destinata special familiilor cu copii.

casuta Tranquil Plantation Wayanad, Kerala

Tranquil-Plantation-Wayanad-interior

Tranquil-Plantation-Wayanad-terasa1
Sursa: Tranquil Resort Wayanad

2. Vythiri Resort, Wayanad

Vythiri este un resort luxos localizat in jungla din Wayanad, care detine cinci case in copac, construite in mijlocul padurii luxuriante. Foarte potrivit pentru turistii aventurosi, resortul este unul dintre putinele autentice din Kerala. Acoperisurile din paie si peretii din bambus au fost construiti cu materiale locale de catre membri ai triburilor indigene. Vythiri este recomandat cuplurilor, dar si celor care calatoresc alaturi de copii resortul le pune la dipozitie o astfel de casa, amenajata special pentru familii. Este bine de stiut, din cauza constrangerilor logistice de la fata locului, turistilor li se permite sa duca un numar limitat de bagaje la casa din copac, iar restul vor fi pastrate in siguranta la receptie.

Casute in copac Vythiri Wayanad, Kerala

Sursa: Vythiri Resort Wayanad

3. Pepper Trail, Wayanad

Localizat la o inaltime de 12 metri, deasupra unei plantatii de 80 de hectare de cafea, Pepper Trail ofera o experienta unica si linistitoare. Casutele luxoase sunt construite in copaci de jackfruit. La ele ajungi urcand pe pasarelele ce serpuiesc pe langa arborii de cafea. Pepper Trail ofera patru casute in copac, potrivite pentru cupluri care isi doresc liniste, intimitate si relaxare in mijlocul naturii.

Casute in copac Pepper Trail Wayanad, Kerala

Sursa: Pepper Trail Resort Wayanad

4. Vanya, Thekkady

Aceasta bijuterie ascunsa ofera o experienta magica. Diminetile imbracate in ceata, adierea placuta a vantului, cantecul pasarilor si sunetele naturii, toate acestea completeaza perfect sentimentul de pace care iti cuprinde sufletul. Cu un decor etnic, casa din copac are un aer primitor, chiar daca te afli in mijlocul salbaticiei. Aici se ajunge cu un jeep 4X4 sau, cine se simte aventuros, poate urca si pe jos.

Vanya-Thekkady-2

Casute in copac Vanya Thekkady, Kerala
Sursa: Vanya Tree House Thekkady

5. Rainforest, Athirapally

Rainforest este un hotel boutique care ofera servicii de lux in mijlocul padurii tropicale. Pentru cuplurile care isi doresc mai multa intimitate sau viseaza la o evadare din cotidian, resortul pune la dispozitie o casa in copac, cu o arhitectura inedita, o combinatie intre traditional si modern. Balconul are vedere spre o cascada aflata in mijlocul padurii, un peisaj absolut incantator.

Rainforest-Athirapally-interior

Casute in copac Rainforest Athirapally, Kerala
Sursa: Rainforest Resort Athirapally Falls

Descopera esenta spirituala a Indiei intr-un circuit de 11 zile in Kerala Circuit Kerala, Taramul Zeilor


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up