Sydney Australia

Eturia - Agentie de turism

Sydney


Situat pe tarmul unuia dintre cele mai frumoase golfuri din lume, beneficiind de avantajele unui port natural, Sydney este cel mai mare oras din continentul australian.


Cand a fost descoperit de navigatorul britanic James Cook in 1770, portul a fost botezat Port Jackson; Sydney detine recordul superlativelor ale oraselor australiene: cel mai mare oras; cel mai mare port; cel mai mare centru industrial, financiar si cultural. Sydney este recunoscut pe plan mondial ca un reputat centru international al comertului, modei, artei, culturii si educatiei. Oras cosmopolit, Sydney se evidentiaza prin forme arhitectonice frapante precum Podul Harbour sau Opera. Mostenirea aborigena a avut impact vizibil asupra artei; in Sydeny exista numeroase galerii care promoveaza cultura indigena.

Experienta pe care o traiesti in Sydney este in mod esential fizica – te arunci cu placa pe Bondi Surf, treci cu iahtul pe sub Harbour Bridge, faci jogging de-a lungul tarmului Coogee, sau calaresti prin Central Park. Ai impresia ca toata lumea vrea sa stea afara – plajele sunt un furnicar, la fel strazile, cafenelele, iar portul este plin de vele. Din punct de vedere social Sydney arata la fel de complicat ca si harta sa. Multiculturalismul strabate bucataria si viata de noapte – te vei pierde la fel de usor in restaurante, baruri si cluburi, la fel de usor cum te pierzi pe strazi. Mostenirea aborigena a avut impact vizibil asupra artei; vei vedea multe galerii urbane care celebreaza cultura indigena. Fie ca abia pornesti, sau te intorci din New South Wales, zilele petrecute la Sydney vor fi active, iar noptile vor fi febrile.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:
Specialist Australia

FLORIN

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Primavara australiana dureaza din luna septembrie pana la sfarsitul lunii noiembrie, vara - din decembrie pana in martie, toamna din martie pana la sfarsitul lunii mai, iar iarna - din iunie pana in septembrie. Anotimpurile prezinta mari variatii de la o zona la alta.

Sfaturi de calatorie

In ciuda dezvoltarii urbare dezorganizate si a labirintului de strazi, e destul de simplu sa te deplasezi in Sydney. Gara Centrala si Circular Quay sunt principalele noduri de transport ale orasului; de aici, curse regulate ale trenurilor, autobuzelor si feriboturilor te vor duce in orice parte a orasului.

Impresii de calatorie Australia

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.575 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia