Circuit Sudul Statelelor Unite ale Americii - Eturia Agentie de turism

Eturia - Agentie de turism

Dixie Dream Statele Unite ale Americii

 • Dixie Dream Statele Unite ale Americii
 • Dixie Dream Statele Unite ale Americii
Specialist: Statele Unite ale Americii

CRISTINA

031.9998

office@eturia.ro

Atlanta

 • Atlanta

  Atlanta

 • Atlanta

  Atlanta

Capitala statului Georgia este asociata cu sediul Coca Cola dar si cu gazduirea Jocurilor Olimpice din anul 1996, totodata el fiind unul dintre cele mai mari centre urbane ale Sudului. Orasul se remarca printr-o viata de noapte intensa, dar si prin multitudinea de obiective turistice dintre care cele mai importante sunt: Muzeul de Istorie, Casa Swan, cladirea Capitoliului (construit in 1889), Parcul Olimpic, Poarta Mileniului, Gradina Botanica, Acvariul (unul dintre cele mai mari din lume), Parcul Piedmont cu panorama catre modernul cartier Midtown, dar si casele memoriale ale unor personalitati marcante ale istoriei si culturii SUA precum cea a lui Martin Luther King Jr. sau a Margaretei Mitchell, autoarea celebrului roman “Pe aripile vantului”.

Nashville

 • Nashville

  Nashville

Capitala statului Tennessee si a muzicii country, Nashville este un oras primitor, cu un ritm de viata alert si cu o cultura si istorie specifica Sudului. Cele mai importante atractii turistice sunt legate evident de muzica- Country Music Hall of Fame and Museum, Muzeul Muzicii, Muzeul Johnny Cash, Studioul RCA B alaturandu-se altor obiective la fel de inedite precum Partenonul din Parcul Centenar, cladirea Capitoliului, Casa Memoriala a fostul presedinte Andrew Jackson.

Memphis

 • Memphis

  Memphis

Capitala muzicii rock and roll, orasul natal al Regelui Elvis este un oras fermecator, nu doar pentru fanii acestui gen muzical ci si pentru orice vizitator. Situat la confluenta raului Wolf cu fluviul Mississippi, Memphis gazduieste obiective turistice interesante precum Parcul si Muzeul Mississippi, Graceland (casa lui Elvis Presley), Muzeul Drepturilor Civile, Muzeul Bumbacului, distileriile Jack Daniels, Gradina Zoologica sau Palatul Roz.

Vicksburg

 • Vicksburg

  Vicksburg

Situat pe malul raului Mississippi, orasul Vicksburg a avut o pozitie strategica deosebita in timpul Razboiului Civil American, Armata Confederata suferind o importanta infrangere aici, in anul 1863. Cel mai important obiectiv turistic este Parcul Militar National care cuprinde un Muzeu de Istorie dar si un cimitir al eroilor Razboiului de Secesiune. Alte atractii ale orasului sunt Muzeul Coca-Cola (prima coca-cola a fost imbuteliata pentru prima data aici in 1894), Muzeul Jucariilor, Casa Cedar Groove ce este construita in stilul architectural specific Sudului din perioada de dinainte de Razboi (1840).

Lafayette

 • Lafayette

  Lafayette

Capitala etnicilor Cajun, orasul Lafayette are o mostenire cultural-istorica bogata, influentata de francezi, spanioli, americani, indieni sau africani si se remarca printr-o atmosfera propice unui popas relaxant. Denumit dupa liderul revolutionar Marchizul de Lafayette, orasul ofera numeroase posibilitati de a descoperi cultura Cajun prin intermediul Centrului Cultural Acadian si Muzeul Satului sau de a vizita atractii precum Catedrala Sfantul Ioan Evanghelistul, Muzeul Lafayette, Stejarul Secular, Muzeul de Istorie Naturala, Planetariul sau Rezervatia Naturala Lacul Martin, ce incanta prin diversitatea de specii floristice si faunistice specifice ecosistemului de mlastina (egrete, starci, lopatari, aligatori).

New Orleans

 • New Orleans

  New Orleans

Unul dintre cele mai spectaculoase orase ale Americii, New Orleans, denumit dupa orasul francez Orleans, este un mix de culturi, influentele afro-americane, franceze, spaniole sau caraibiene punandu-si amprenta asupra peisajului si istoriei acestui unic oras. In ciuda numeroaselor dezastre naturale, precum recentul uragan Katrina, locuitorii nu si-au pierdut optimismul, iar a lor permanenta “joie de vivre” intretine o atmosfera urbana incantatoare ce atrage din ce in ce mai multi turisti. Numeroasele festivaluri de muzica, in special cel de jazz sau Festivalul Mardi Gras, ce are loc in luna februarie celebreaza cultura si modul de viata plin de culoare al locuitorilor orasului, cu precadere al etnicilor Cajun, populatie specifica Louisianei, descendenta a colonistilor francezi. Printre cele mai importante atractii turistice se numara pitorescul Cartier Francez, cu numeroasele cladiri colorate, decorate cu balcoane din fier forjat si cu gradini luxuriante intre care se remarca cele de pe Bulevardele Bourbon si St. Charles, Catedrala St. Louis (cea mai veche catedrala catolica din SUA), Piata Jackson, Muzeul Mardi Gras, Muzeul Louisianei, Muzeul Jazzului, Muzeul de Arta, Muzeul Voodoo (practica inca intalnita la numerosi locuitori).

Montgomery

 • Montgomery

  Montgomery

Capitala statului Alabama, Montgomery este cunoscut pentru rolul important pe care l-a avut in miscarea privind drepturile civile din anii 60, printre atractiile turistice ce nu trebuie ratate numarandu-se cladirea Capitolului, edificata in 1851, Teatrul Shakespeare, Biserica Baptista in care a predicat Martin Luther King Jr., orasul vechi, Muzeul de Arte Plastice, Muzeul de Istorie, Muzeul Hank Williams (pentru iubitorii de muzica country) sau Parcul Zoo.

Savannah

 • Savannah

  Savannah

Important port si sediu al comertului cu bumbac din secolul al XVIII-lea, Savannah este unul dintre cele mai frumoase orase ale SUA. Cu numeroase cladiri istorice, case traditionale sudiste, parcuri si alei strajuite de magnolii si stejari, orasul are o istorie si o cultura bogata, ce se reflecta in numeroasele sale atractii turistice: Catedrala Luterana, Catedrala Sfantul Ioan Botezatorul, prima biserica baptista afro-americana (edificata in 1788), Casa Owens-Thomas, un exemplu tipic de arhitectura britanica de secol XIX, Muzeul de Istorie, care gazduieste faimoasa banca din filmul “Forest Gump”, Muzeul Drepturilor Civile (Muzeul Ralph Mark Gilbert), Muzeul Cailor Ferate din Georgia, sau alte cladiri cu importanta valoare istorica si estetica precum Casa Piratilor (mentionata de R.L. Stevenson in “Comoara Piratilor”) sau Fort Jackson.

Charleston

 • Charleston

  Charleston

 • Charleston

  Charleston

 • Charleston

  Charleston

 • Charleston

  Charleston

Cel mai important centru turistic al statului Carolina de Sud, Charleston este un oras fermecator, cu numeroase cladiri cu o arhitectura specifica Sudului, cu plafoane inalte, inguste, cu verande largi si gradini perfect amenajate, dar si cu un atractiv port turistic modern. Cunoscut pentru apreciatele terenuri de golf si de tenis, orasul ofera prilejul de a vizita superbele plantatii de magnolia Boone Hall, Muzeul Maritim, portul, Acvariul, Resedinta Calhoun, Podul Ravenel, Biserica Protestanta, Catedrala Luterana, Catedrala romano-catolica Sfantul Ioan Botezatorul sau Fort Sumter – locul unde, in 1861, a inceput Razboiul Civil American.

Dixie Dream Statele Unite ale Americii

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.735.883 zile de vacanta vandute
 • 257.770.833 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia