Ushuaia Argentina

Eturia - Agentie de turism

Ushuaia


Inconjurat de munti abrupti, cu varfurile acoperite de zapada ce strajuiesc Canalul Beagle de la inaltimea celor 1500 de metri, marginit de o vasta intindere de natura neexplorata, este greu de imaginat un peisaj mai spectaculos pentru orasul cel mai sudic al planetei. Printre punctele de interes din Ushuaia se numara cartierul istoric al orasului vechi si muzeele Presidio si Maritim - locul care pe vremuri era inchisoarea argentiniana unde erau trimisi cei mai inspaimantatori criminali, reprezentati acum prin statui din ceara.

De ce ne place noua Ushuaia

"In Ushuaia cand mergi in tur la Tierra del Fuego ia cu tine pasaportul. Turul include si un stop la oficiul postal de la capatul lumii si poti sa iti pui stamplia pe pasaport." Sosin Stoica


Orasul este inconjurat de Parcul National Tierra del Fuego la vest, Muntele Martial si lantul Anzilor la nord si est, iar la sud de Canalul Beagle. Statiunea de schi Cerro del Castoro a carei zapada este foarte fina, unica in lume si partii de schi neaglomerate, care atrag familii, dar si echipe nationale de schi din intreaga lume. Activitatile din timpul verii includ calaria, excursii in padure si alpinism in interiorul Parcului National Tierra del Fuego, unde se ascund Lacurile Escondido si Fagnano, dar si Ghetarul Martial, toate fiind adevarate minunatii ale naturii. Chiar si zona de coasta ofera multe privelisti exceptionale. Golful Bahia Encerrada, in fiecare an cand vine inghetul, se trasforma intr-un minunat patinoar natural. In oras se poate vizita cartierul istoric al orasului vechi, Muzeele Presidio si Maritim, locul care pe vremuri era inchisoarea argentiniana unde erau trimisi cei mai inspaimantatori criminali, reprezentati acum prin statui din ceara. Totusi, asa cum arata numele, acesta este si Muzeu Maritim, unde sunt expuse miniaturile primelor vase argentiniene. Ushuaia este un paradis si pentru iubitorii de shopping; statutul de zona libera ii confera un avantaj special, mai ales in cazul bunurilor de import.
Dezvoltarea rapida a turismului a dus la aparitia a numeroase hoteluri, pensiuni, moteluri si bed & breakfasts, toate in locatii exceptionale, ce incaseaza insa o taxa suplimentara pentru privilegiul de a te caza la capatul lumii. Restaurante de calitate si de o mare diversitate se gasesc in incinta hotelurilor.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist Argentina

Florin

031.9998

office@eturia.ro

When to go

In Ushuaia si imprejurimi, climatul este de tip subpolar oceanic, asemanator cu cel din Reykjavik (Islanda), Torshavn (Insulele Faroe), Stanley (Insulele Falkland) sau Unalaska (Insula Unalaska, Alaska). Media temperaturilor joase este de 1,6º C (iulie) iar media temperaturilor ridicate este de 10,4º C (decembrie). Desi numarul zilelor noroase sau cu ceata este de circa 200, media precipitatiilor este 530 mm/an. Precipitatiile sunt sub forma de ploaie si ninsoare, din noiembrie si pana in martie. Vanturile de sud vest sunt frecvente.

Sfaturi de calatorie

In Patagonia vremea este foarte schimbatoare pe parcursul unei singure zile, puteti experimenta toate cele 4 anotimpuri, de aceea cea mai potrivita tinuta este urmatoarea: maieu termic, tricou/camasa bumbac, pulover polar, geaca rezistenta la apa si vant, caciula, manusi, fular, ochelari de soare, pantaloni termici, pantaloni rezistenti la apa si vant, incaltaminte de trekking.

Impresii de calatorie Argentina

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.575 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia