Atractii Andorra

Eturia - Agentie de turism

Atractii Andorra

Ascunsa in inima Pirineilor, Andorra este o veritabila perla a muntilor care copleseste prin naturalete si simplitate. Principatul se bucura de climatul moderat al muntilor inalti, cu influente mediteraneene, avand un numar mare de zile insorite pe tot parcursul anului. In acest tinut muntos pitoresc, cerul te fascineaza cu albastrul sau clar si infinit. Versantii stancosi, acoperiti de zapada par zidurile inalte ale unei cetati fortificate. Singurul oras din Andorra si capitala principatului, Andorra la Vella te cucereste inca din prima clipa. Strajuit de crestele semete ale Pirineilor, orasul este un adevarat centru comercial gigant, unde pasionatii de shopping se vor simti cu adevarat in paradis. Tot in Andorra la Vella vei descoperi si cel mai mare centru Spa din Europa – Caldea – o cladire futurista devenita simbol al orasului si care exploateaza proprietatile curative ale izvoarelor Escalades-Engordany. Centrul suprinde prin inovatie si creativitate, diversele facilitati creeand un univers al relaxarii si revigorarii trupului si spiritului. Eco-parcul tematic Naturlandia include cel mai mare tobogan in mijlocul naturii din lume – 5,3 km; patinoar, parc de aventuri pentru copii (2.000 m²), echitatie, paintball, tir cu arcul, tehnici de orientare in padure cu harta, busola si folosind indiciile naturii, tururi cu ATV atat pentru adulti cat si pentru copii, mountain bike, plimbari cu sanii trase de caini, excursii pentru intreaga familie cu vehicule Caterpillar unice in Pirinei, minivehicule electrice pentru copii, tubbing, loc de joaca pentru copii, baby parc, monster bikepark. Andorra ofera o gama diversa de sporturi de iarna, atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Peste 270 km de partii sunt disponibili pe tot teritoriul principatului. Multi turisti aleg aceasta destinatie pentru a invata sa schieze,  scolile de ski promovand cele mai inalte standarde. Peste 610 monitori de ski, majoritatea vorbitori de limba engleza, sunt dispusi sa isi ofere serviciile de grup sau private, pe tot parcursul sezonului. Conditiile deosebite ale partiilor, distractia, peisajele superbe si zilele insorite incita sa revii an de an in acest minunat tinut alpin. Sezonul de ski incepe de regula in primul weekend din decembrie si se incheie dupa Sarbatorile Pascale, insa multe dintre statiuni raman deschise chiar si pe parcursul lunii mai.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Cristina

031.9998

office@eturia.ro

Andorra la Vella

 • Oferte

  Atractii Andorra la Vella Andorra

Capitala Principatului Andorra - Andorra La Vella este situata in sud vestul principatului, in zona estica a Muntilor Pirinei. Orasul este situat la confluenta raurilor Valira del Nord si Valira del Orient care se unesc in preajma orasului in Raul Valira. Teritoriul Andorrei a fost locuit din vechi timpuri de populatia andosina iar fondarea orasului La Vela este datata la 1278. Una din principalele atractii este Casa de la Val construita in 1707 si care este sediul Parlamentului. Alte doua atractii ale orasului sunt bisericile Santa Coloma (din secolul al IX-lea) si Sant Esteve (Sfantul Stefan - construita in secolul al XI-lea). Orasul este un paradis fiscal ce adaposteste sedii de banci si institutii financiare si s-a dezvoltat ca statiune de sporturi de iarna si centru comercial.

Impresii de calatorie Andorra

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.772.179 zile de vacanta vandute
 • 303.028.515 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia