Vacanta Africa de Sud - Eturia Agentie de turism

Eturia - Agentie de turism

Best of Africa de Sud

 • Best of Africa de Sud

  Best of Africa de Sud

 • Best of Africa de Sud

  Best of Africa de Sud

 • Best of Africa de Sud

  Best of Africa de Sud

 • Best of Africa de Sud

  Best of Africa de Sud

 • Best of Africa de Sud

  Best of Africa de Sud

 • Best of Africa de Sud

  Best of Africa de Sud

Specialist: Africa de Sud

CRISTINA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune un circuit intr-una dintre cele mai frumoase si populare destinatii turistice ale continentului negru, Africa de Sud. Vei avea ocazia sa descoperi atmosfera inedita si pitorescul orasului Cape Town si al Peninsulei Cape, sa te aventurezi intr-un safari in Parcul National Kruger si sa admiri spectaculoasele peisaje ale Canionului Raului Blyde. In finalul calatoriei tale vei explora pe cont propriu metropola Johannesburg.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI


Ziua 02

SOSIRE LA CAPE TOWN

La sosirea pe aeroportul din Cape Town vei fi intampinat de ghidul local, vorbitor de limba engleza, care iti va acorda asistenta, urmand apoi transferul la hotel.
Ziua 03

CAPE TOWN

In turul orasului vei admira superba panorama oferita de pe Masivul Table pe care vei urca cu telecabina. Turul continua cu o vizita in cartierul Bo-Kaap. Vei vizita Muzeul Africii de Sud si Primaria, apoi vei face o plimbare prin Gradinile Company si vei vizita Castelul Bunei Sperante (cea mai veche cladire coloniala constuita in Africa de Sud). Astazi castelul gazduieste Muzeul Militar si Muzeele Iziko din Cape Town. Vei vizita si un atelier de prelucrare a diamantelor, unde vei putea observa tehinicile de prelucrare ale acestor pietre valoroase.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

CAPE TOWN - PENINSULA CAPE - CAPE TOWN

Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape, trecand prin Clifton - zona rezidentiala exclusivista; in zona se gasesc de asemnea patru plaje populare atat localnicilor cat turistilor. Turul continua cu Golful Hout si Debarcaderul Marinarului. Vei continua traseul pe langa Varful lui Chapman, catre Cape Point, un spectaculos promontoriu ce a fascinat calatorii de-a lungul secolelor gratie peisajului fermecator. Cape Point este cel mai sudic punct al Parcului National Table Mountain. In drumul de intoarcere, vei vizita si istoricul Simon’s Town si Plaja Boulders unde vei admira celebra colonie de pinguini. Turul se incheie cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch; plantele prezentate in exterior sunt native zonei Cape. Seara vei fi transferat in oras.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05

CAPE TOWN - PARCUL NATIONAL KRUGER

Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town cu masina privata. Zbor intern Cape Town - Hoedspruit. Dupa sosire pe aeroportul Hoedspruit vei fi transferat la lodge-ul in care vei cazat.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 06

PARCUL NATIONAL KRUGER

Vei petrece intreaga zi in mijlocul naturii, explorand frumusetile acestui teritoriu unic in lume. Vei putea admira animalele salbatice africane in habitatul lor natural, in diverse momente ale zilei. Vei putea fotografia antilope, zebre, girafe, elefanti si nu in ultimul rand, "Big Five" - cele cinci mari mamifere ale Africii.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 07

PARCUL NATIONAL KRUGER - PANORAMA ROUTE - JOHANNESBURG

Astazi vei pleca din Kapama - uimitor paradis natural, spre Johannesburg. Vei parcurge faimosul traseu Panorama Route si vei putea admira punctele de interes God’s Window, Three Rondawels, The Pinnacle si Bourke’s Luck Potholes, situate in Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Grand Canyon (SUA) si Canyonul Raului Fish (Namibia). La sosire in Johannesburg vei fi condus la hotelul unde vei fi cazat.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 08

JOHANNESBURG

Astazi vei avea intreaga zi la dispozitie pentru a explora orasul Johannesburg pe cont propriu sau pentru a alege unul dintre tururile optionale.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

PLECARE DIN JOHANNESBURG

Vei fi transferat la aeroport cu masina privata.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 10

SOSIRE IN BUCURESTI


Best of Africa de Sud

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.690.287 zile de vacanta vandute
 • 196.216.042 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania