Sejur Mexic - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Mexic in Style

 • Mexic in Style

  Mexic in Style

 • Mexic in Style

  Mexic in Style

 • Mexic in Style

  Mexic in Style

 • Mexic in Style

  Mexic in Style

 • Mexic in Style

  Mexic in Style

 • Mexic in Style

  Mexic in Style

Specialist: Mexic
Specialist turism Mexic

IRINA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Te vei bucura de o calatorie intr-un pur stil mexican, care te va purta de la Ciudad de México sau Ciudad de los Palacios (Orasul palatelor) si Teotihuacan, catre orasul eternei primaveri Cuernavaca unde vei vizita resedinta lui Hernan Cortes. Vei innopta intr-unul dintre cele mai frumoase orase coloniale, Taxco, orasul de argint. Te vei lasa cucerit de orasul colonial Merida, centrul Peninsulei Yucatan. De aici vei pleca in recunoasterea celor mai importante vestigii mayase de la Uxmal, Kabah si Chichen Itza. Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Riviera Maya, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana.xante pe insoritele plaje din Riviera Maya, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana.

Ziua 01

SOSIRE IN CIUDAD DE MEXICO

La sosire in Ciudad de Mexico vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va acorda asistenta, dupa care vei fi transferat la hotel.
Ziua 02

CIUDAD DE MEXICO

Turul panoramic al orasului incepe in zona principala unde vei admira cateva palate coloniale printre care Palatul National, apoi Catedrala Metropolitana. Traseul continua pe Paseo de la Reforma pentru a admira monumentele si cladirile din zona. Turul se va incheia cu vizitarea Muzeului de Antropologie.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 03

CIUDAD DE MEXICO - TEOTIHUACAN - CIUDAD DE MEXICO

Astazi vei face o vizita la situl arheologic Teotihuacan situat in apropiere de Ciudad de Mexico. Vei explora Complexul Palatului Quetzalpapalotl; Templul Sarpelui cu Pene; Piramida Lunii; Strada celor Morti si Piramida Soarelui. La intoarcere vei face o oprire pentru a vizita Bazilica de Guadalupe.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

CIUDAD DE MEXICO - CUERNAVACA - TAXCO - CIUDAD DE MEXICO

Astazi vei pleca spre Cuernavaca si Taxco. Vei vizita Cuernavaca - orasul eternei primaveri, locul unde se afla si casa conchistadorului Hernan Cortez (astazi muzeu), dupa care vei explora Taxco, orasul colonial cunoscut si prin frumoasele resedinte construite de catre primii baroni ai argintului. In Taxco vei vizita Biserica Santa Prisca, tezaur al arhitecturii baroce.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05

CIUDAD DE MEXICO - MERIDA

Transfer cu masina privata de la hotel la aeroportul din Ciudad de Mexico. Zbor intern Ciudad de Mexico - Merida. Vei fi transferat cu masina privata de la aeroport la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06

MERIDA - UXMAL

Vei fi transferat cu masina privata de la Merida la Hacienda Temozon situata in apropierea sitului arheologic mayas Uxmal. Un mod autentic de a aprecia bogatia culturala si istorica a Peninsulei Yucatan este sa iti alegi ca loc de popas una dintre numeroasele haciende datand din secolul al XVII-lea, situate in mijlocul zonei arheologice Maya, care ofera servicii de inalta calitate intr-un ambient colonial.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07

UXMAL - KABAH - UXMAL

Astazi vei explora vestigiile mayase de la Uxmal si Kabah; transportul se face cu masina privata.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 08

UXMAL - CHICHEN ITZA

Astazi vei pleca din Uxmal pentru a te indrepta cu masina privata catre Chichen Itza - orasul mayas care, intre anii 700 si 1200, a fost capitala politica, economica si culturala a regiunii. Vei explora vestigiile mayase aflate in situl arheologic Chichen Itza; aici vei admira si faimoasa piramida construita acum peste 1500 de ani cunoscuta sub numele de El Castillo.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 09

CHICHEN ITZA - CANCUN

Transfer cu masina privata de la Chichen Itza la Cancun.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 10-11

CANCUN

Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Cancun, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana; te poti bucura de soarele si nisipul plajelor din zona sau poti practica diverse sporturi acvatice. Timpului petrecut pe plajele mexicane i se pot adauga vizite la siturile arheologice de la Tulum si Coba, pesterile mayase de la Aktun Chen, vizitarea satului pescaresc din Playa del Carmen. Pot fi facute excursii la Akumal - tinutul testoaselor sau in parcul tematic Xcaret. Poate fi aleasa petrecerea unei zile la acvariul natural de la Xel Ha sau se pot petrece ore relaxante in numeroasele spa-uri ale hotelurilor de la malul marii.
Regim mese - All Inclusive
Ziua 12

PLECARE DIN CANCUN

Vei fi transferat cu masina privata de la hotel la aeroportul din Cancun.
Regim mese - Mic dejun

Mexic in Style

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.683.291 zile de vacanta vandute
 • 187.114.805 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania