Sejur Highlights of Republica Dominicana - Eturia Agentie turism

Highlights of Republica Dominicana

 • Aceasta vacanta nu mai este disponibila momentan. 
Vizualizeaza variantele similare ale acesteia mai jos, sau contacteaza-ne

  Aceasta vacanta nu mai este disponibila momentan. Vizualizeaza variantele similare ale acesteia mai jos, sau contacteaza-ne

Specialist: Republica Dominicana
Specialist turism Republica Dominicana

FLORIN

031.824.44.44

office@eturia.ro

Vacante similare

Sorteaza dupa:

 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - august 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - august 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.350 €
  economie: 160 €
  tarif vechi: 1.510 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-08-24;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - august 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Punta Cana - Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 17 septembrie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 17 septembrie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.520 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-17;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 17 septembrie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016
   

  Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.390 €
  economie: 160 €
  tarif vechi: 1.550 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-04-29;
  Companie aeriana: Air France
  Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana Republica Dominicana, 10 zile - octombrie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana Republica Dominicana, 10 zile - octombrie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.560 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-10-07;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana Republica Dominicana, 10 zile - octombrie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante este tot ce isi poate dori un turist pentru relaxare. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa.
 • Paste - Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana 9 zile
   

  Paste - Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana 9 zile Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.560 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-04-29;
  Companie aeriana: Air France
  Paste - Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana 9 zile Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur la plaja in La Romana - paradis tropical aflat la tarmul caraibean din Republica Dominicana. Transfer de la hotel din La Romana la aeroport in Punta Cana, pentru imbarcarea in zborul  spre casa. Vei petrece zile relaxante pe plajele cu nisip fin din La Romana. Nu rata o incursiune la Insula Saona, unde ai posibilitatea sa faci plaja, inot, snorkelling sa dansezi pe ritmuri locale. Tot aici se pot admira mai multe specii de pasari printre care fregate si pelicani. Vei avea si o ora pentru baie in imensa piscina naturala cu ape limpezi turcoaz. O activitate inedita este un jeep safari, care te va purta catre interiorul insulei unde vei vizita mai multe ferme locale, plantatii de cafea dar si un muzeu al trabucurilor. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel in La Romana.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - mai 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - mai 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.570 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-05-12;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - mai 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur in Punta Cana, Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana, 10 zile - 2 septembrie 2016
   

  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana, 10 zile - 2 septembrie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.430 €
  economie: 140 €
  tarif vechi: 1.570 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-02;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana, 10 zile - 2 septembrie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur relaxant in Republica Dominicana. Te vei bucura de minunata destinatie de plaja La Romana, zona detinand numeroase resorturi la malul marii, La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel in La Romana. Transfer de la hotel din La Romana la aeroport in Punta Cana, pentru imbarcarea in zborul  spre casa. Vei petrece zile relaxante pe plajele cu nisip fin din La Romana. Nu rata o incursiune la Insula Saona, unde ai posibilitatea sa faci plaja, inot, snorkelling sa dansezi pe ritmuri locale. Tot aici se pot admira mai multe specii de pasari printre care fregate si pelicani. Vei avea si o ora pentru baie in imensa piscina naturala cu ape limpezi turcoaz. O activitate inedita este un jeep safari, care te va purta catre interiorul insulei unde vei vizita mai multe ferme locale, plantatii de cafea dar si un muzeu al trabucurilor.
 • Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana - 10 zile, 22 iunie 2016
   

  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana - 10 zile, 22 iunie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.570 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-06-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana - 10 zile, 22 iunie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur la plaja in La Romana - paradis tropical aflat la tarmul caraibean din Republica Dominicana. Vei petrece zile relaxante pe plajele cu nisip fin din La Romana. Nu rata o incursiune la Insula Saona, unde ai posibilitatea sa faci plaja, inot, snorkelling sa dansezi pe ritmuri locale. Tot aici se pot admira mai multe specii de pasari printre care fregate si pelicani. Vei avea si o ora pentru baie in imensa piscina naturala cu ape limpezi turcoaz. O activitate inedita este un jeep safari, care te va purta catre interiorul insulei unde vei vizita mai multe ferme locale, plantatii de cafea dar si un muzeu al trabucurilor. Transfer de la hotel din La Romana la aeroport in Punta Cana, pentru imbarcarea in zborul  spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel in La Romana.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.580 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-02;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur pe insoritele plaje din Punta Cana - Republica Dominicana. Republica Dominicana este un amestec fascinant de hoteluri de cea mai inalta calitate, plaje cu nisip alb, ape turcoaz si vegetatie tropicala. Marea Caraibelor situata in sudul insulei este cea mai mare intindere de apa sarata din lume, cu temperaturi ale apei in medie intre 23-27˚ C, fiind locul ideal pentru practicarea gamei complete de sporturi nautice, putine destinatii din lume putand rivaliza cu Marea Caraibelor in varietatea si calibrul scufundarilor, de exemplu. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - 30 septembrie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - 30 septembrie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.580 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-30;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - 30 septembrie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Punta Cana - Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.590 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-06-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 22 august 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 22 august 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.610 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-08-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 22 august 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur relaxant pe plajele din Punta Cana. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 04 aprilie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 04 aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.610 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-04-04;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 04 aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia va propune un sejur in care va veti putea relaxa sub soarele caraibian, in Punta Cana din Republica Dominicana. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.620 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-04-20;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 17 septembrie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 17 septembrie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.640 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-17;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 17 septembrie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 27 aprilie 2016
   

  Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 27 aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.710 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-04-27;
  Companie aeriana: Air France
  Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 27 aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - iulie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - iulie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.720 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-07-15;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - iulie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016
   

  Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016 Honeymoon & Romance

  Tarif fix / persoana: 1.760 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-02;
  Companie aeriana: Air France
  Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016 Honeymoon & Romance vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur pe insoritele plaje din Punta Cana - Republica Dominicana. Republica Dominicana este un amestec fascinant de hoteluri de cea mai inalta calitate, plaje cu nisip alb, ape turcoaz si vegetatie tropicala. Marea Caraibelor situata in sudul insulei este cea mai mare intindere de apa sarata din lume, cu temperaturi ale apei in medie intre 23-27˚ C, fiind locul ideal pentru practicarea gamei complete de sporturi nautice, putine destinatii din lume putand rivaliza cu Marea Caraibelor in varietatea si calibrul scufundarilor, de exemplu. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata.
 • Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - octombrie 2016
   

  Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - octombrie 2016 Honeymoon & Romance

  Tarif fix / persoana: 1.780 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-10-07;
  Companie aeriana: Air France
  Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - octombrie 2016 Honeymoon & Romance vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur pentru luna de miere in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 04 aprilie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 04 aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.830 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-04-04;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 04 aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia va propune un sejur in care va veti putea relaxa sub soarele caraibian, in Punta Cana din Republica Dominicana. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - iulie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - iulie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.860 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-07-13;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - iulie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.690 €
  economie: 190 €
  tarif vechi: 1.880 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-03-13;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Punta Cana - Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale.
 • Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - mai 2016
   

  Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - mai 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.790 €
  economie: 230 €
  tarif vechi: 2.020 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-05-12;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - mai 2016 Relax Collection vezi oferta
  Club Med Punta Cana este un paradis al iubitorilor de turism de relaxare. Resortul complet restaurat este un corolar al rafinamentului. Intimitatea, serviciile privilegiate, confortul si luxul sunt la ele acasa, in vecinatatea unei plaje private de peste 600 m marginita de cocotieri. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - martie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - martie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.940 €
  economie: 150 €
  tarif vechi: 2.090 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-03-11;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - martie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune o vacanta de neuitat pe plajele insorite din Punta Cana. Punta Cana numita si Costa del Coco este chintesenta arealului caraibean pentru iubitorii de mare, soare si plaja. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016
   

  Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 2.090 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-06-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Un paradis caraibbean all-inclusive pentru vacantele in familie si o destinatie extraordinara de golf. Descoperiti primul spatiu Club Med CREATIVE dedicat circului, inspirat de celebrul Cirque du Soleil. Un concept unic si inovator, special conceput pentru Club Med Punta Cana. O experienta cu totul captivanta, plina de surprise pentru toti membrii familiei! Resortul se remarca prin decorurile elegante si facilitatile de lux si asigura un sejur de vis, oaspetii avand la dispozitie camere elegante cu vedere la mare, piscine, SPA, sports center, restaurante de top, precum si multe alte beneficii pentru familiile cu copii. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Breathless Punta Cana - 9 zile
   

  Breathless Punta Cana - 9 zile Honeymoon & Romance

  Tarif / persoana de la : 2.120 €
  vezi oferta Data plecare: oricand
  Companie aeriana: de linie
  Breathless Punta Cana - 9 zile Honeymoon & Romance vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata.
 • Secrets Royal Beach Punta Cana - 9 zile
   

  Secrets Royal Beach Punta Cana - 9 zile Honeymoon & Romance

  Tarif / persoana de la : 2.130 €
  vezi oferta Data plecare: oricand
  Companie aeriana: de linie
  Secrets Royal Beach Punta Cana - 9 zile Honeymoon & Romance vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata.
 • Chic Punta Cana - 9 zile
   
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata.
 • Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016
   

  Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 2.340 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-04-20;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Club Med Punta Cana este un paradis al iubitorilor de turism de relaxare. Resortul complet restaurat este un corolar al rafinamentului. Intimitatea, serviciile privilegiate, confortul si luxul sunt la ele acasa, in vecinatatea unei plaje private de peste 600 m marginita de cocotieri. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Paste - Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016
   

  Paste - Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 2.400 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-04-29;
  Companie aeriana: Air France
  Paste - Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Un paradis caraibbean all-inclusive pentru vacantele in familie si o destinatie extraordinara de golf. Descoperiti primul spatiu Club Med CREATIVE dedicat circului, inspirat de celebrul Cirque du Soleil. Un concept unic si inovator, special conceput pentru Club Med Punta Cana. O experienta cu totul captivanta, plina de surprise pentru toti membrii familiei! Resortul se remarca prin decorurile elegante si facilitatile de lux si asigura un sejur de vis, oaspetii avand la dispozitie camere elegante cu vedere la mare, piscine, SPA, sports center, restaurante de top, precum si multe alte beneficii pentru familiile cu copii. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Luxury Zoetry Agua Punta Cana - 10 zile
   

  Luxury Zoetry Agua Punta Cana - 10 zile Luxury Collection

  Tarif / persoana de la : 2.690 €
  vezi oferta Data plecare: oricand
  Companie aeriana: de linie
  Luxury Zoetry Agua Punta Cana - 10 zile Luxury Collection vezi oferta
  Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de o vacanta in Republica Dominicana, printre care si excursiile cu buggy la resorturi, jeep safari, monster truck sau chiar cu elicopterul care ofera o imagine privilegiata a zonei. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Pentru un plus de distractie, fa un tur de shopping si seara petrece-o pe plaja, la una din petrecerile organizate in serile cu luna plina. Sejur recomandat si pentru luna de miere. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Resortul Zoetry Agua Punta Cana este situat intr-un decor de vis, cu plaje cu nisip alb strajuite de palmieri si se remarca prin rafinamentul, serviciile de lux, designul exclusivist si atmosfera intima. Camerele decorate elegant ofera oaspetilor sai un sejur de neuitat, o evadare din cotidian intr-un paradis exotic. Veti trai o experienta de vis ce va va depasi toate asteptarile. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata.
 • Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 04 aprilie 2016
   

  Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 04 aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 2.890 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-04-04;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 04 aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Club Med Punta Cana este un paradis al iubitorilor de turism de relaxare. Resortul complet restaurat este un corolar al rafinamentului. Intimitatea, serviciile privilegiate, confortul si luxul sunt la ele acasa, in vecinatatea unei plaje private de peste 600 m marginita de cocotieri. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 04 aprilie 2016
   

  Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 04 aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 3.400 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-04-04;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 04 aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Club Med Punta Cana este un paradis al iubitorilor de turism de relaxare. Resortul complet restaurat este un corolar al rafinamentului. Intimitatea, serviciile privilegiate, confortul si luxul sunt la ele acasa, in vecinatatea unei plaje private de peste 600 m marginita de cocotieri. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 17 septembrie 2016
   

  Sejur cu familia plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 17 septembrie 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 4.070 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-17;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 17 septembrie 2016 Family Vacations vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 10 zile - iunie 2016
   

  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 10 zile - iunie 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 4.150 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-06-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 10 zile - iunie 2016 Family Vacations vezi oferta
  Eturia va invita intr-un minunata vacanta alaturi de familie intr-una din cele mai exotice locatii ale Marii Caraibelor, Punta Cana, unde veti petrece 10 zile relaxante pe plajele insorite. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - august 2016
   

  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - august 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 4.270 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-08-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - august 2016 Family Vacations vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur relaxant pe plajele din Punta Cana. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - mai 2016
   

  Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - mai 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 5.610 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-05-12;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - mai 2016 Family Vacations vezi oferta
  Un paradis caraibbean all-inclusive pentru vacantele in familie si o destinatie extraordinara de golf. Descoperiti primul spatiu Club Med CREATIVE dedicat circului, inspirat de celebrul Cirque du Soleil. Un concept unic si inovator, special conceput pentru Club Med Punta Cana. O experienta cu totul captivanta, plina de surprise pentru toti membrii familiei! Resortul se remarca prin decorurile elegante si facilitatile de lux si asigura un sejur de vis, oaspetii avand la dispozitie camere elegante cu vedere la mare, piscine, SPA, sports center, restaurante de top, precum si multe alte beneficii pentru familiile cu copii. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016
   

  Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 5.730 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-06-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016 Family Vacations vezi oferta
  Un paradis caraibbean all-inclusive pentru vacantele in familie si o destinatie extraordinara de golf. Descoperiti primul spatiu Club Med CREATIVE dedicat circului, inspirat de celebrul Cirque du Soleil. Un concept unic si inovator, special conceput pentru Club Med Punta Cana. O experienta cu totul captivanta, plina de surprise pentru toti membrii familiei! Resortul se remarca prin decorurile elegante si facilitatile de lux si asigura un sejur de vis, oaspetii avand la dispozitie camere elegante cu vedere la mare, piscine, SPA, sports center, restaurante de top, precum si multe alte beneficii pentru familiile cu copii. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016
   

  Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 6.170 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-04-20;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016 Family Vacations vezi oferta
  Club Med Punta Cana este un paradis al iubitorilor de turism de relaxare. Resortul complet restaurat este un corolar al rafinamentului. Intimitatea, serviciile privilegiate, confortul si luxul sunt la ele acasa, in vecinatatea unei plaje private de peste 600 m marginita de cocotieri. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Paste - Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016
   

  Paste - Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 6.250 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-04-29;
  Companie aeriana: Air France
  Paste - Sejur cu familia Club Med Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016 Family Vacations vezi oferta
  Un paradis caraibbean all-inclusive pentru vacantele in familie si o destinatie extraordinara de golf. Descoperiti primul spatiu Club Med CREATIVE dedicat circului, inspirat de celebrul Cirque du Soleil. Un concept unic si inovator, special conceput pentru Club Med Punta Cana. O experienta cu totul captivanta, plina de surprise pentru toti membrii familiei! Resortul se remarca prin decorurile elegante si facilitatile de lux si asigura un sejur de vis, oaspetii avand la dispozitie camere elegante cu vedere la mare, piscine, SPA, sports center, restaurante de top, precum si multe alte beneficii pentru familiile cu copii. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.655.090 zile de vacanta vandute
 • 155.558.099 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 40 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL office@eturia.ro