Sejur Highlights of Republica Dominicana - Eturia Agentie turism

Highlights of Republica Dominicana

 • Aceasta vacanta nu mai este disponibila momentan. 
Vizualizeaza variantele similare ale acesteia mai jos, sau contacteaza-ne

  Aceasta vacanta nu mai este disponibila momentan. Vizualizeaza variantele similare ale acesteia mai jos, sau contacteaza-ne

Specialist Republica Dominicana:
Specialist turism Republica Dominicana

ALINA

031.824.44.44

office@eturia.ro

Vacante similare

Sorteaza dupa:

 • Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana - 10 zile, 22 iunie 2016
   

  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana - 10 zile, 22 iunie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.420 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-06-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana - 10 zile, 22 iunie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur la plaja in La Romana - paradis tropical aflat la tarmul caraibean din Republica Dominicana. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel in La Romana. Vei petrece zile relaxante pe plajele cu nisip fin din La Romana. Nu rata o incursiune la Insula Saona, unde ai posibilitatea sa faci plaja, inot, snorkelling sa dansezi pe ritmuri locale. Tot aici se pot admira mai multe specii de pasari printre care fregate si pelicani. Vei avea si o ora pentru baie in imensa piscina naturala cu ape limpezi turcoaz. O activitate inedita este un jeep safari, care te va purta catre interiorul insulei unde vei vizita mai multe ferme locale, plantatii de cafea dar si un muzeu al trabucurilor. Transfer de la hotel din La Romana la aeroport in Punta Cana, pentru imbarcarea in zborul  spre casa.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - august 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - august 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.430 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-08-24;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - august 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Punta Cana - Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 17 septembrie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 17 septembrie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.440 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-17;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 17 septembrie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.440 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-06-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana 10 zile - 22 iunie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale.
 • Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016
   

  Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.490 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-04-29;
  Companie aeriana: Air France
  Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - 29 aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana, 10 zile – 2 septembrie 2016
   

  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana, 10 zile – 2 septembrie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.490 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-10-03;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana, 10 zile – 2 septembrie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur relaxant in Republica Dominicana. Te vei bucura de minunata destinatie de plaja La Romana, zona detinand numeroase resorturi la malul marii, La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel in La Romana. Vei petrece zile relaxante pe plajele cu nisip fin din La Romana. Nu rata o incursiune la Insula Saona, unde ai posibilitatea sa faci plaja, inot, snorkelling sa dansezi pe ritmuri locale. Tot aici se pot admira mai multe specii de pasari printre care fregate si pelicani. Vei avea si o ora pentru baie in imensa piscina naturala cu ape limpezi turcoaz. O activitate inedita este un jeep safari, care te va purta catre interiorul insulei unde vei vizita mai multe ferme locale, plantatii de cafea dar si un muzeu al trabucurilor. Transfer de la hotel din La Romana la aeroport in Punta Cana, pentru imbarcarea in zborul  spre casa.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - mai 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - mai 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.500 €
  vezi oferta Data plecare: oricand
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - mai 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur in Punta Cana, Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.530 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-08-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.530 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-02;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur pe insoritele plaje din Punta Cana - Republica Dominicana. Republica Dominicana este un amestec fascinant de hoteluri de cea mai inalta calitate, plaje cu nisip alb, ape turcoaz si vegetatie tropicala. Marea Caraibelor situata in sudul insulei este cea mai mare intindere de apa sarata din lume, cu temperaturi ale apei in medie intre 23-27˚ C, fiind locul ideal pentru practicarea gamei complete de sporturi nautice, putine destinatii din lume putand rivaliza cu Marea Caraibelor in varietatea si calibrul scufundarilor, de exemplu. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 17 septembrie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 17 septembrie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / familie: 1.560 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-17;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 17 septembrie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana, ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - august 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - august 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.610 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-08-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - august 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur relaxant pe plajele din Punta Cana. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa.
 • Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 27 aprilie 2016
   

  Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 27 aprilie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.630 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-04-27;
  Companie aeriana: Air France
  Paste - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 27 aprilie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - iulie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - iulie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.650 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-07-15;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - iulie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Valentine`s Day - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - februarie 2016
   

  Valentine`s Day - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - februarie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.730 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-02-12;
  Companie aeriana: Air France
  Valentine`s Day - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile - februarie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci impreuna cu familia, un sejur relaxant la plaja in Punta Cana - paradis tropical aflat la tarmul Marii Caraibe. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa.
 • Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016
   

  Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016 Honeymoon & Romance

  Tarif fix / persoana: 1.740 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-09-02;
  Companie aeriana: Air France
  Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 10 zile - septembrie 2016 Honeymoon & Romance vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur pe insoritele plaje din Punta Cana - Republica Dominicana. Republica Dominicana este un amestec fascinant de hoteluri de cea mai inalta calitate, plaje cu nisip alb, ape turcoaz si vegetatie tropicala. Marea Caraibelor situata in sudul insulei este cea mai mare intindere de apa sarata din lume, cu temperaturi ale apei in medie intre 23-27˚ C, fiind locul ideal pentru practicarea gamei complete de sporturi nautice, putine destinatii din lume putand rivaliza cu Marea Caraibelor in varietatea si calibrul scufundarilor, de exemplu. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale.
 • Valentine`s Day - Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana 9 zile, februarie 2016
   

  Valentine`s Day - Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana 9 zile, februarie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.750 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-02-12;
  Companie aeriana: Air France
  Valentine`s Day - Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana 9 zile, februarie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in La Romana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel in La Romana. Vei petrece zile relaxante pe plajele cu nisip fin din La Romana. Nu rata o incursiune la Insula Saona, unde ai posibilitatea sa faci plaja, inot, snorkelling sa dansezi pe ritmuri locale. Tot aici se pot admira mai multe specii de pasari printre care fregate si pelicani. Vei avea si o ora pentru baie in imensa piscina naturala cu ape limpezi turcoaz. O activitate inedita este un jeep safari, care te va purta catre interiorul insulei unde vei vizita mai multe ferme locale, plantatii de cafea dar si un muzeu al trabucurilor. Transfer de la hotel din La Romana la aeroport in Punta Cana, pentru imbarcarea in zborul  spre casa.
 • Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.790 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-03-12;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Punta Cana - Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Repubica Domincana, 9 zile - 30 ianuarie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Repubica Domincana, 9 zile - 30 ianuarie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.790 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-01-30;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Repubica Domincana, 9 zile - 30 ianuarie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Punta Cana - Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - iulie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - iulie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.800 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-07-13;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - iulie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa.
 • Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana - 9 zile, 30 Ianuarie 2016
   

  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana - 9 zile, 30 Ianuarie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.840 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-01-30;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana - 9 zile, 30 Ianuarie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur la plaja in La Romana - paradis tropical aflat la tarmul caraibean din Republica Dominicana. Transfer de la hotel din La Romana la aeroport in Punta Cana, pentru imbarcarea in zborul  spre casa. Vei petrece zile relaxante pe plajele cu nisip fin din La Romana. Nu rata o incursiune la Insula Saona, unde ai posibilitatea sa faci plaja, inot, snorkelling sa dansezi pe ritmuri locale. Tot aici se pot admira mai multe specii de pasari printre care fregate si pelicani. Vei avea si o ora pentru baie in imensa piscina naturala cu ape limpezi turcoaz. O activitate inedita este un jeep safari, care te va purta catre interiorul insulei unde vei vizita mai multe ferme locale, plantatii de cafea dar si un muzeu al trabucurilor. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel in La Romana.
 • Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - 06 ianuarie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - 06 ianuarie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.860 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-01-06;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - 06 ianuarie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana – 9 zile, 6 Ianuarie 2016
   

  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana – 9 zile, 6 Ianuarie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.870 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-01-06;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana – 9 zile, 6 Ianuarie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci un sejur la plaja in La Romana - paradis tropical aflat la tarmul caraibean din Republica Dominicana. Transfer de la hotel din La Romana la aeroport in Punta Cana, pentru imbarcarea in zborul  spre casa. Vei petrece zile relaxante pe plajele cu nisip fin din La Romana. Nu rata o incursiune la Insula Saona, unde ai posibilitatea sa faci plaja, inot, snorkelling sa dansezi pe ritmuri locale. Tot aici se pot admira mai multe specii de pasari printre care fregate si pelicani. Vei avea si o ora pentru baie in imensa piscina naturala cu ape limpezi turcoaz. O activitate inedita este un jeep safari, care te va purta catre interiorul insulei unde vei vizita mai multe ferme locale, plantatii de cafea dar si un muzeu al trabucurilor. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel in La Romana.
 • Revelion - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana - 9 zile
   

  Revelion - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana - 9 zile Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 1.940 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-12-27;
  Companie aeriana: Air France
  Revelion - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana - 9 zile Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune petrecerea vacantei de Revelion in Punta Cana, Republica Dominicana. Punta Cana este zona presarata cu cel mai mare numar de resorturi. Este considerata ca avand unele dintre cele mai frumoase formatiuni de corali din tara, de aceea este renumita pe plan international pentru locurile de diving. Nisipul fin si alb al plajelor si apele linistite sunt protejate de o bariera de corali ce se intinde pe 8 km, paralel cu Punta Cana. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016
   

  Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016 Honeymoon & Romance

  Tarif fix / persoana: 1.980 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-03-12;
  Companie aeriana: Air France
  Luna de miere - Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016 Honeymoon & Romance vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de luna de miere in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - martie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - martie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 2.010 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-03-10;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - martie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune o vacanta de neuitat pe plajele insorite din Punta Cana. Punta Cana numita si Costa del Coco este chintesenta arealului caraibean pentru iubitorii de mare, soare si plaja. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Republica Domincana, 11 zile - 30 ianuarie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Republica Domincana, 11 zile - 30 ianuarie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 2.020 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-01-30;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Republica Domincana, 11 zile - 30 ianuarie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 04 ianuarie 2016
   

  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 04 ianuarie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 2.060 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-01-04;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 04 ianuarie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana, 11 zile - martie 2016
   

  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana, 11 zile - martie 2016 Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 2.070 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-03-10;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur plaja La Romana, Republica Dominicana, 11 zile - martie 2016 Relax Collection vezi oferta
  Atragand peste 3 milioane de vizitatori anual, Republica Dominicana este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Caraibe. Zilele insorite pe tot parcursul anului, cu temperaturi ridicate (in medie 28˚C) imbraca peisajul uimitor, plajele cu nisip alb, marginite de palmieri, cele 35 terenuri de golf world class, paduri tropicale, depresiuni, rauri, cascade spectaculoase, desert si cel mai inalt munte din Caraibe, ce se ridica la peste 3.000 m. Fie ca esti in explorarea insulei, fie ca intalnesti copiii localnici sau savurezi un cocktail la barul de pe plaja, toata lumea zambeste. Vei petrece zile relaxante pe plajele cu nisip fin din La Romana. Nu rata o incursiune la Insula Saona, unde ai posibilitatea sa faci plaja, inot, snorkelling sa dansezi pe ritmuri locale. Tot aici se pot admira mai multe specii de pasari printre care fregate si pelicani. Vei avea si o ora pentru baie in imensa piscina naturala cu ape limpezi turcoaz. O activitate inedita este un jeep safari, care te va purta catre interiorul insulei unde vei vizita mai multe ferme locale, plantatii de cafea dar si un muzeu al trabucurilor. Transfer de la hotel din La Romana la aeroport in Punta Cana, pentru imbarcarea in zborul  spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel in La Romana.
 • Breathless Punta Cana - 9 zile
   

  Breathless Punta Cana - 9 zile Honeymoon & Romance

  Tarif / persoana de la : 2.120 €
  vezi oferta Data plecare: oricand
  Companie aeriana: de linie
  Breathless Punta Cana - 9 zile Honeymoon & Romance vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata.
 • Secrets Royal Beach Punta Cana - 9 zile
   

  Secrets Royal Beach Punta Cana - 9 zile Honeymoon & Romance

  Tarif / persoana de la : 2.130 €
  vezi oferta Data plecare: oricand
  Companie aeriana: de linie
  Secrets Royal Beach Punta Cana - 9 zile Honeymoon & Romance vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata.
 • Chic Punta Cana - 9 zile
   
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata.
 • Revelion - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana - 10 zile
   

  Revelion - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana - 10 zile Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 2.340 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-12-30;
  Companie aeriana: Air France
  Revelion - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana - 10 zile Relax Collection vezi oferta
  Eturia te invita pentru vacanta de Revelion sa petreci in un sejur relaxant in Punta Cana - Republica Dominicana. Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de Punta Cana, printre care si excursiile cu buggy, jeep safari sau cu monster truck. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Revelion - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 27 decembrie
   

  Revelion - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 27 decembrie Relax Collection

  Tarif fix / persoana: 2.620 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-12-27;
  Companie aeriana: Air France
  Revelion - Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - 27 decembrie Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune petrecerea vacantei de Revelion in Punta Cana, Republica Dominicana. Punta Cana este zona presarata cu cel mai mare numar de resorturi. Este considerata ca avand unele dintre cele mai frumoase formatiuni de corali din tara, de aceea este renumita pe plan international pentru locurile de diving. Nisipul fin si alb al plajelor si apele linistite sunt protejate de o bariera de corali ce se intinde pe 8 km, paralel cu Punta Cana. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Luxury Zoetry Agua Punta Cana
   
  Sunt nenumarate modurile in care te poti bucura de o vacanta in Republica Dominicana, printre care si excursiile cu buggy la resorturi, jeep safari, monster truck sau chiar cu elicopterul care ofera o imagine privilegiata a zonei. Golful este parte esentiala a insulei, turistii avand posibilitatea de a alege din cel putin 6 terenuri superbe. Pentru un plus de distractie, fa un tur de shopping si seara petrece-o pe plaja, la una din petrecerile organizate in serile cu luna plina. Sejur recomandat si pentru luna de miere. Vei fi transferat cu masina privata la aeroportul din Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Resortul Zoetry Agua Punta Cana este situat intr-un decor de vis, cu plaje cu nisip alb strajuite de palmieri si se remarca prin rafinamentul, serviciile de lux, designul exclusivist si atmosfera intima. Camerele decorate elegant ofera oaspetilor sai un sejur de neuitat, o evadare din cotidian intr-un paradis exotic. Veti trai o experienta de vis ce va va depasi toate asteptarile. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la  resort cu masina privata.
 • Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 10 zile - iunie 2016
   

  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 10 zile - iunie 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 3.990 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-06-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 10 zile - iunie 2016 Family Vacations vezi oferta
  Eturia va invita intr-un minunata vacanta alaturi de familie intr-una din cele mai exotice locatii ale Marii Caraibelor, Punta Cana, unde veti petrece 10 zile relaxante pe plajele insorite. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - august 2016
   

  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - august 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 4.150 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-08-22;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 11 zile - august 2016 Family Vacations vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur relaxant pe plajele din Punta Cana. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep.Dominicana, 9 zile - 30 ianuarie 2016
   

  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep.Dominicana, 9 zile - 30 ianuarie 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 5.010 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-01-31;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep.Dominicana, 9 zile - 30 ianuarie 2016 Family Vacations vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in Punta Cana - Republica Dominicana. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016
   

  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 5.020 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-03-12;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - martie 2016 Family Vacations vezi oferta
  Eturia va invita intr-un minunata vacanta alaturi de familie intr-una din cele mai exotice locatii ale Marii Caraibelor, Punta Cana, unde veti petrece 9 zile relaxante pe plajele insorite. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia, Club Med Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - ianuarie 2016
   

  Sejur cu familia, Club Med Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - ianuarie 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 6.460 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-01-06;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia, Club Med Punta Cana, Rep. Dominicana, 9 zile - ianuarie 2016 Family Vacations vezi oferta
  Eturia iti propune sa traiesti o experienta captivanta intr-un paradis caraibbean all-inclusive, special creat pentru vacantele in familie si o destinatie extraordinara de golf. Descoperiti primul spatiu Club Med CREATIVE dedicat circului, inspirat de celebrul Cirque du Soleil. Un concept unic si inovator, special conceput pentru Club Med Punta Cana. O experienta cu totul captivanta, plina de surprize pentru toti membrii familiei ! Resortul se remarca prin amenajarile rafinate si facilitatile de lux si asigura un sejur de vis, oaspetii avand la dispozitie camere elegante cu vedere la mare, piscine, SPA, sports center, restaurante de top, precum si multe alte beneficii pentru familiile cu copii. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Vei petrece zile minunate in cadrul resortului Club Med ce se remarca prin facilitatile de lux. Te vei bucura de camere elegante cu vedere la mare, piscine, SPA, de plajele cu nisip fin, poti practica diverse sporturi in centrele special dedicate, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de excursii optionale. Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta in prezenta instructorilor specializati. Copiii se vor bucura de o atentie deosebita fiind angrenati in activitati deosebit de atractive adaptate diverselor categorii de varsta, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume - este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa.
 • Revelion - Sejur cu familia, plaja La Romana, Republica Dominicana, 9 zile
   

  Revelion - Sejur cu familia, plaja La Romana, Republica Dominicana, 9 zile Family Vacations

  Tarif fix / familie: 6.500 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-12-27;
  Companie aeriana: Air France
  Revelion - Sejur cu familia, plaja La Romana, Republica Dominicana, 9 zile Family Vacations vezi oferta
  Eturia te invita sa petreci in un sejur relaxant in La Romana - Republica Dominicana. La Romana devenit una dintre cele mai populare destinatii turistice din Republica Dominicana datorita plajelor sale incantatoare cum ar fi Bayahibe, Casa de Campo. Vei petrece zile relaxante pe plajele cu nisip fin din La Romana. Nu rata o incursiune la Insula Saona, unde ai posibilitatea sa faci plaja, inot, snorkelling sa dansezi pe ritmuri locale. Tot aici se pot admira mai multe specii de pasari printre care fregate si pelicani. Vei avea si o ora pentru baie in imensa piscina naturala cu ape limpezi turcoaz. O activitate inedita este un jeep safari, care te va purta catre interiorul insulei unde vei vizita mai multe ferme locale, plantatii de cafea dar si un muzeu al trabucurilor. Transfer de la hotel din La Romana la aeroport in Punta Cana, pentru imbarcarea in zborul  spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel in La Romana.
 • Revelion - Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile
   

  Revelion - Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile Family Vacations

  Tarif fix / familie: 6.710 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-12-27;
  Companie aeriana: Air France
  Revelion - Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 9 zile Family Vacations vezi oferta
  Eturia iti propune un sejur de vacanta in Punta Cana, renumita destinatie turistica din Republica Dominicana ce incanta cu plajele sale cu nisip alb, apele de culoare turcoaz si frumusetea vegetatiei luxuriante. Vei fi transferat la aeroport pentru imbarcarea in zborul spre casa. Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Revelion - Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana - 11 zile
   

  Revelion - Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana - 11 zile Family Vacations

  Tarif fix / familie: 7.240 €
  vezi oferta Data plecare: 2015-12-27;
  Companie aeriana: Air France
  Revelion - Sejur cu familia, plaja Punta Cana, Republica Dominicana - 11 zile Family Vacations vezi oferta
  Eturia iti propune petrecerea vacantei de Revelion impreuna cu familia in Punta Cana - Republica Dominicana Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel.
 • Sejur cu familia, Club Med Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 30 ianuarie 2016
   

  Sejur cu familia, Club Med Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 30 ianuarie 2016 Family Vacations

  Tarif fix / familie: 8.610 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-01-30;
  Companie aeriana: Air France
  Sejur cu familia, Club Med Punta Cana, Rep. Dominicana, 11 zile - 30 ianuarie 2016 Family Vacations vezi oferta
  Eturia iti propune sa traiesti o experienta captivanta intr-un paradis caraibbean all-inclusive, special creat pentru vacantele in familie si o destinatie extraordinara de golf. Descoperiti primul spatiu Club Med CREATIVE dedicat circului, inspirat de celebrul Cirque du Soleil. Un concept unic si inovator, special conceput pentru Club Med Punta Cana. O experienta cu totul captivanta, plina de surprize pentru toti membrii familiei ! Resortul se remarca prin amenajarile rafinate si facilitatile de lux si asigura un sejur de vis, oaspetii avand la dispozitie camere elegante cu vedere la mare, piscine, SPA, sports center, restaurante de top, precum si multe alte beneficii pentru familiile cu copii. La sosire in Punta Cana, vei fi intampinat la aeroport de reprezentantul local care va asigura transferul la hotel. Vei petrece zile minunate in cadrul resortului Club Med ce se remarca prin facilitatile de lux. Te vei bucura de camere elegante cu vedere la mare, piscine, SPA, de plajele cu nisip fin, poti practica diverse sporturi in centrele special dedicate, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de excursii optionale. Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta in prezenta instructorilor specializati. Copiii se vor bucura de o atentie deosebita fiind angrenati in activitati deosebit de atractive adaptate diverselor categorii de varsta, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume - este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat. Transfer de la hotel la aeroport in Punta Cana pentru imbarcarea in zborul spre casa.

Impresii de calatorie

Experienta

 • 8 ani de turism
 • 183.375 zile de vacanta vandute
 • 73.000.000 km parcursi de clientii Eturia
 • 80 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 40 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL office@eturia.ro