Sejur de lux Sri Lanka - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Sri Lanka in Style

 • Sigiriya, Sri Lanka Poza realizata de Daniela, Noiembrie 2011

  Sigiriya, Sri Lanka Poza realizata de Daniela, Noiembrie 2011

 • Sri Lanka in Style

  Sri Lanka in Style

 • Sri Lanka in Style

  Sri Lanka in Style

 • Sri Lanka in Style

  Sri Lanka in Style

 • Sri Lanka in Style

  Sri Lanka in Style

 • Sri Lanka in Style

  Sri Lanka in Style

Specialist: Sri Lanka
Specialist turism Sri Lanka

ANDREEA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia va propune un circuit in Sri Lanka, un circuit in care veti descoperi aceasta destinatie fascinanta, cu numeroase monumente istorice si religioase dar si cu parcuri si rezervatii naturale de o biodiversitatea accentuata. Veti vizita capitala Colombo, orasul Anuradhapura, Sigiriya si Dambulla cu Templul de Piatra, orasului antic Polonnaruwa si fermecatoarea statiune Nuwara Eliya, veti explora viata salbatica a Parcului National Yala iar in final va veti relaxa pe plajele tropicale din Hikkaduwa.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI


Ziua 02

SOSIRE IN COLOMBO

La sosire pe aeroportul din Colombo vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel. Vei face un tur al orasului; in turul orasului Colombo vei admira cateva dintre atractiile capitalei acestui stat insular: vechiul Turn cu ceas, cladiri in stil colonial britanic, Centrul International de Conferinte Bandaranaike si Bazarul Pettah, locul ideal pentru a interactiona cu localnicii.
Ziua 03

COLOMBO - DAMBULLA - SIGIRIYA

Transfer privat din Colombo la Dambulla. Vei vizita Templul de Piatra din Dambulla, construit de catre regele Walagambahu in secolul I i.e.n. Templul este inscris in Patrimoniul UNESCO din 1991. Transfer din  Dambulla la Sigiriya.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

SIGIRIYA - ANURADHAPURA - SIGIRIYA

Transfer din Sigiriya catre Anuradhapura pentru un tur al acestui oras. Vei face un tur al orasului Anuradhapura: vei vedea mai intai Copacul Sacred Bo, cel mai vechi copac documentat istoric din lume si Palatul Brazen, un edificiu ridicat in secolul II i.e.n de catre calugarii care aveau grija de copacul sfant. Alte obiective pe care le vei vizita in Anuradhapura sunt Templul Ruwanweli Seya Dagoba, vestigiile manastirile budiste Abhayagiri si Jetavanarama si Statuia lui Buddha de Smarald. La sfarsitul vizitei vei fi transferat in Sigiriya.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05

SIGIRIYA - POLONNARUWA - SIGIRIYA

Vei vizita Fortareata de Piatra, costruita in secolul al V-lea e.n, de regele Kashyapa. In interiorul acesteia se afla citadela Lion Rock ce se ridica 200 de metri peste jungla din imprejurimi. In preajma pot fi admirate gradinile, dar si frescele Heavenly Maidens, pictate cu pigmenti naturali. Vei vizita Polonnaruwa (fosta capitala intre secolele XI - XII) unde vei putea admira Palatului Regal, Gal Viharaya cu cele patru splendide statui ale lui Buda, Sala Audientelor, Baile Lotus, statuia Regelui Parakramabahu, Templul Shiva si ruinele fostului Templu Tooth.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06

SIGIRIYA - MATALE - KANDY

Transfer Sigirya - Matale. Vei face o oprire in Matale si vei vizita Gradina de Condimente uinde pot fi observate o multitudine de arbori si plante ce sunt utilizate ca mirodenii. Transfer din Matale catre orasul Kandy. Vei vizita unul deintre cele mai monumentale temple din Sri Lanka - Dalada Maligawa (Templul Tooth). Vei participa la un spectacol cultural in care vei putea admira costume si dansuri traditionale din Sri Lanka.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07

KANDY - NUWARA ELIYA

Astazi te vei indrepta catre Nuwara Eliya - oras situat in zona centrala a insulei. Pe drum vei vizita o fabrica de ceai.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08

NUWARA ELIYA - PARCUL NATIONAL YALA

Astazi veti calatori spre Parcul National Horton Plains, aflat la circa 32 km distanta de Nuwara Eliya, parcul (Maha Aliya) este o arie protejata din podisul central al insulei Sri Lanka, acoperit de vegetatie montana si strabatut de numeroase defilee. Parcul a fost clasificat ca rezervatie in 1969, iar in 1988 a fost declarat parc national. La terminarea vizitei vei fi transferat in Nuwara Eliya. Vei participa la un safari in Parcul National Yala. De la bordul autovehiculelor 4x4 vei putea observa specii de animale precum elefantul, antilopa, crocodilul, bivolul de apa sau leopardul. Parcul este constituit din 9 ecosisteme ce contin specii deosebite de flora si fauna tipice insulei, multe dintre ele endemice.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

PARCUL NATIONAL YALA - GALLE - HIKKADUWA

Vei fi transferat catre Hikkaduwa iar pe traseu vei traversa orasul Galle, unul dintre orasele ce pastreaza inca amprenta perioadelor coloniale cand insula a fost rand pe rand sub dominatie coloniala portugheza, olandeza, britanica fiind in prezent declarat Rezervatie Arheologica.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 10-12

HIKKADUWA

Vei avea la dispozitie aceste zile libere pentru a le petrece pe plajele din Beruwala sau din Hikkaduwa. Vei putea sa te relaxezi pe malul Oceanului Indian sau sa abordezi diverse sporturi nautice.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 13

PLECARE DIN HIKKADUWA

Astazi vei fi transferat la aeroportul din Colombo pentru a te imbarca in zborul spre casa.
Regim mese - Mic dejun

Sri Lanka in Style

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.681.867 zile de vacanta vandute
 • 185.972.054 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania