Sejur Carnaval Rio de Janeiro, Brazilia - februarie 2017 - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Sejur Carnaval Rio de Janeiro, Brazilia - februarie 2017

 • Sejur Carnaval Rio de Janeiro, Brazilia - februarie 2017

  Sejur Carnaval Rio de Janeiro, Brazilia - februarie 2017

 • Sejur Carnaval Rio de Janeiro, Brazilia - februarie 2017

  Sejur Carnaval Rio de Janeiro, Brazilia - februarie 2017

Specialist: Brazilia
Specialist turism Brazilia

CRISTINA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia va propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde veti putea sa vizitati principalele sale atractii si sa participati la cea mai cunoscuta si spectaculoasa petrecere de pe mapamond - Carnavalul de la Rio. Orasul minunat cum este el alintat de cariocas, va va incanta prin peisajele sale tropicale, prin ritmul alert si viata de noapte animata, prin locuitorii sai veseli si prietenosi, prin faimoasele sale plaje Copacabana si Ipanema. Pentru a intelege pe deplin spiritul acestei metropole veti participa la paradele organizate cu ocazia faimosului Carnaval anual, o demonstratie magnifica de voie buna, stralucire, culoare si extravaganta.

Ziua 01

SOSIRE IN RIO DE JANEIRO - 24.02.2017

La sosire pe aeroportul din Rio de Janeiro vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.
Ziua 02

RIO DE JANEIRO - 25.02.2017

Vei pleca intr-un tur de o zi pentru a vizita cea mai importanta atractie din Rio de Janeiro - statuia lui Iisus Hristos de pe muntele Corcovado. Inainte de a urca pe muntele Corcovado, vei vizita Parcul National Tijuca. Dupa pranz vei face un tur in centrul istoric al orasului si vei incheia excursia cu o plimbare cu telecabina pana pe celebrul munte Sugar Loaf (Pao de Acucar). De aici vei putea admira Golful Guanabara si panorama orasului.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 03-07

CARNAVAL RIO DE JANEIRO - 26.02.2017 - 02.03.2017

Veti avea la dispozitie aceste zile pentru a explora pe cont propriu metropola braziliana. Puteti opta pentru unele tururi optionale sau va puteti relaxa pe celebrele plaje Ipanema sau Copacabana. Puteti vizita Gradina Botanica ce se intinde pe o suprafata de 338 acri si este una dintre cele mai mari colectii de plante tropicale si amazoniene din lume. Jumatate din aceasta gradina este deschisa publicului. Va recomandam si o vizita la Maracana, unul din stadioanele de legenda ale lumii. Chiar daca acum capacitatea stadionului a fost redusa la „numai” 95.000 de locuri experienta unui meci pe acest stadion este una de neuitat sau o vzita la Muzeul - Magazin H Stern: cunoscuta ca fiind una din cele mai mari producatoare de pietre pretioase din lume, Brazilia ofera o mare varietate de pietre pretioase.

Participare la Carnaval (pe 26.02.2017)
Pe 26.02.2017 veti participa la paradele de Carnaval, unice in lume. Cariocas au creat un festival pentru a sarbatori splendoarea si frumusetea naturii. Nici o petrecere din lume nu este la fel de faimoasa precum Carnavalul din Brazilia. Dintre toate orasele din Brazilia, Rio este cu siguranta emblema carnavalului, datorita amplorii si stralucirii petrecerii de aici. Carnavalul din Rio este asteptat cu nerabdare tot anul. Celebritatile nationale se alatura intotdeauna paradei, iar cele mai faimoase personalitati din lume vin in fiecare an pentru a vedea spectacolul. Carnavalul in Rio este mai mult decat o petrecere, este o traditie. Oamenii isi petrec tot anul organizand si proiectand costume, numite fantasy si care alegorice. Cea mai mare atractie a carnavalului din Rio este Parada Scolilor de Samba, fiecare cartier avand cate o Scoala de Samba. In Rio, fiecare persoana este fana a unei scoli de samba in acelasi mod in care sustine si echipa de fotbal. Carnavalul din Rio insa nu consta doar in parada Scolilor de Samba, in aceasta perioada intreg orasul este o mare petrecere, de la cele organizate in cluburi pana la dansul pe strada. Fiecare scoala de Samba reprezinta sufletul fiecarui cartier. Astfel carnavalul din Rio devine mai mult decat o simpla celebrare, acesta este o competitie intre diferitele cartiere, fiecare incercand sa faca o parada cat mai frumoasa si cu tematica cat mai interesanta. Paradele se desfasoara pe Sambodromo, o strada lunga, construita special pentru desfasurarea acestui eveniment, in anul 1984. La capatul strazii, denumit Apoteose, fiecare scoala are aproximativ o ora la dispozitie pentru a prezenta in fata a 100.000 de spectatori programul pregatit, incercand sa convinga multimea dar si juriile ca ei sunt cei mai buni. Parada fiecarei scoli este realizata minutios astfel incat muzica, dansul si costumele sa fie imbinate perfect. Una dintre cele mai asteptate sectiuni - bateria (orchestra de percutie), considerata a fi inima fiecarei scoli, va va molipsi cu sunetul tobelor al caror ritm incita la dans.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08

PLECARE DIN RIO DE JANEIRO - 03.03.2017

Transfer la aeroportul din Rio de Janeiro.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

SOSIRE IN BUCURESTI - 04.03.2017


Orar zbor

Plecare Bucuresti, 24.02.2017, ora 06:00; Sosire Amsterdam, ora 08:05, KLM, durata 02:05
Plecare Amsterdam, 24.02.2017, ora 10:40; Sosire Rio de Janeiro, ora 19:40, KLM, durata 12:00
Plecare Rio de Janeiro, 03.03.2017, ora 20:45; Sosire Amsterdam 04.03.2017, ora 12:10, KLM, durata 11:30
Plecare Amsterdam, 04.03.2017, ora 20:45; Sosire Bucuresti, ora 00:30, KLM, durata 02:45

Sejur Carnaval Rio de Janeiro, Brazilia - februarie 2017

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse
 • asigurarea de calatorie inclusa asigurarea de calatorie inclusa

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.679.080 zile de vacanta vandute
 • 180.973.142 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL