Sejur Cambodgia - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Explore Cambodgia

 • Siem Reap: Angkor Wat, Cambodgia Poza realizata de Stefania Mihalache, noiembrie 2015

  Siem Reap: Angkor Wat, Cambodgia Poza realizata de Stefania Mihalache, noiembrie 2015

 • Explore Cambodgia

  Explore Cambodgia

 • Explore Cambodgia

  Explore Cambodgia

 • Explore Cambodgia

  Explore Cambodgia

 • Explore Cambodgia

  Explore Cambodgia

 • Explore Cambodgia

  Explore Cambodgia

Specialist: Cambodgia
Specialist turism Cambodgia

STEFANIA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune un circuit in care vei explora Cambodgia, o tara exotica extrem de interesanta, cu temple ascunse in jungla, cu plaje mirifice, dar inca neatinse de turismul masiv, cu minuni ale arhitecturii ramarcabile ce merita cu siguranta cunoscute. Calatoria dumnevoastra va incepe cu Siem Reap, in apropierea caruia vei avea ocazia sa vezi Complexul de temple Angkor, cea mai mare si poate cea mai fascinanta constructie religioasa de pe planeta. In continuare vei calatori spre lacul Tonle Sap si mai apoi te vei relaxa pe plajele tropicale din Sihanoukville. In finalul calatoriei vei explora capitala cambodgiana Phnom Penh.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI


Ziua 02

SOSIRE IN SIEM REAP

Zbor international Bangkok - Siem Reap. La sosirea in Siem Reap vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 03

SIEM REAP

Vei face un tur al orasului Angkor Thom - ultima capitala a marelui Imperiu Khmer. Dupa intrarea in oras prin Poarta de Sud, vei ajunge la Templul Bayon, aflat in centrul orasului. Vei vedea si Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Lepros ambele impodobite cu basoreliefuri reprezentative. Din Angkor Thom vei continua vizita si vei ajunge la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului. Vei vizita Templul Ta Prohm, construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale. Vei vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale, datand din secolul al XII-lea si fiind asezat pe o suprafata echivalenta cu cea a Londrei din zilele noastre.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

SIEM REAP

Vei vizita Banteay Srei unul dintre cele mai mici temple din regiune, dar si unul dintre cele mai frumoase, reprezentativ pentru arhitectura si cultura Khmera. Vei vizita Templul Banteay Samre, o alta marturie a maretiei imperiului khmer dupa care vei avea oportunitatea sa interactionezi cu localnicii si sa degustati specialitati locale precum vinul de palmier. Vei calatori spre zona Lacului Tonle Sap. Datorita unicitatii si biodiversitatii in 1997 lacul a fost desemnat ca rezervatie a biosferei. In zona lacului vei vizita satul Chong Kneahs, unde vei afla amanunte interesante despre viata localnicilor si vei observa traditionalele case, gradini si chiar spitale plutitoare.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05

SIEM REAP - SIHANOUKVILLE

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Siem Reap. Zbor intern Siem Reap - Sihanoukville. La sosire in Sihanoukville vei fi transferat la hotel cu masina privata.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06-07

SIHANOUKVILLE

Ai la dispozitie cateva zile in care poti sa iti petreci timpul liber asa cum doresti, inotand sau relaxandu-te pe plaja. Optional poti face o plimbare cu barca in Parcul National Ream.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08

SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH

Transfer din Sihanoukville la Phnom Penh cu masina privata.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

PHNOM PENH

Vei vizita Palatul Regal din Phnom Penh unde vei admira cele doua pagode magnifice: Pagoda de Argint - cel mai important templu budist al capitalei si templul oficial al Regelui si Wat Prakeo, in traducere Templul lui Buddha de Smarald. Urcand scarile interioare de marmura a acestei pagode, vei observa statuia de smarald a lui Buddha. Pagoda si-a capatat denumirea actuala dupa acoperisul format din 5329 de blocuri de argint, cantarind mai mult de sase tone. Vei vizita Muzeului National, construit in stil traditional khmer ce gazduieste cea mai faimoasa colectie de artefacte artistice, arheologice si religioase apartinand culturii khmere, datand din secolele IV-XIII. Vei lua masa de pranz la Restaurantul Bopha Titanic. Vei vizita templul hindus Wat Phnom, cea mai veche constructie a orasului, ridicat in anul 1373 pe un deal artificial care da si numele orasului, in centrul unui mic parc situat pe Strada Sisowath. Vei face o vizita la la Muzeul Genocidului, fosta inchisoare timpul regimului Pol Pot. Vei vizita la 17 km sud-vest de Phnom Penh, Campurile Mortii, locul unde khmerii rosii au omorat si ingropat peste 17.000 de oameni in timpul celor 4 ani de guvernare. Astazi pe locul gropilor comune este ridicat un monument in memoria victimelor, o stupa inalta cu pereti din sticla.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 10

PLECARE DIN PHNOM PENH

Transfer de la hotel la aeroportul din Phnom Penh.
Regim mese - Mic dejun

Explore Cambodgia

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.689.617 zile de vacanta vandute
 • 193.978.791 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania