Sejur Africa de Sud - Eturia Agentie de turism

Eturia - Agentie de turism

Africa de Sud Touch

 • Africa de Sud Touch

  Africa de Sud Touch

 • Africa de Sud Touch

  Africa de Sud Touch

 • Africa de Sud Touch

  Africa de Sud Touch

Specialist: Africa de Sud

FLORIN

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune un circuit in care vei descoperi un taram ce a fost ignorat pentru o perioada indelungata, dar care iti va oferi, fara nicio indoiala, un sejur de neuitat. Climatul Africii de Sud este insorit, temperaturile fiind ridicate pe tot parcusul anului.

Ziua 01

SOSIRE LA JOHANNESBURG

La sosirea pe Aeroportul International din Johannesburg vei fi intampinat si asistat de ghidul local, vorbitor de limba engleza, urmand a fi transferat la hotel.
Ziua 02

JOHANNESBURG - SOWETO - SUN CITY

Vei pleca intr-un tur de o zi al orasului. Vei vizita si renumitul oras Soweto, situat la periferia celei mai mari metropole sud-africane Johannesburg. Soweto a fost creat pentru a gazdui muncitorii de culoare care lucrau in mine si in celelalte industrii ale regiunii, departe de orasul propriuzis; si a fost locul care a dat lumii numeroase personalitati marcante: Nelson Mandela si Desmond Tutu, doi dintre laureatii Premiului Nobel pentru pace, au trait pe celebra strada Vilakazi din Orlando West. Vei putea observa stilul de viata al locuitorilor si numeroase obiective ce amintesc de epoca nefericita a Apartheid-ului. Vei fi transferat catre Sun City.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 03

SUN CITY - PILANESBERG - SUN CITY

Vei face un safari in care vei admira cele cinci mamifere mari ale Africii (the big five): leul, leopardul, elefantul, bivolul si rinocerul, precum si nenumarate specii de gazele, pasari si alte vietuitoare specifice savanei.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 04

SUN CITY - JOHANNESBURG - CAPE TOWN

Vei fi transferat in Johannesburg. Zbor intern Johannesburg - Cape Town. La sosirea pe aeroportul din Cape Town vei fi intampinat de ghidul local, vorbitor de limba engleza, care iti va acorda asistenta, urmand apoi transferul la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05

CAPE TOWN - PENINSULA CAPE - CAPE TOWN

Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape, trecand prin Clifton - zona rezidentiala exclusivista; in zona se gasesc de asemnea patru plaje foarte populare atat printre localnici, cat si pentru turisti. Turul continua cu Golful Hout si Debarcaderul Marinarului. Vei continua traseul pe langa Varful lui Chapman, catre Cape Point, un spectaculos deget de tarm, inconjurat de apele oceanului, un promontoriu ce a fascinat calatorii de-a lungul secolelor gratie peisajului fermecator. Cape Point face parte din Regiunea Florala Cape, un Patrimoniu UNESCO, fiind cel mai sudic punct al Parcului National Table Mountain. In drumul de intoarcere, vei vizita si istoricul Simon’s Town, ce gazduieste Fortele Navale Sud-Africane si Plaja Boulders unde vei admira celebra colonie de pinguini. Turul se incheie cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch, ce includ o sera de dimensiuni mari, unde se gasesc plante din diverse regiuni. Plantele prezente la exterior sunt native zonei Cape. Seara vei fi transferat in oras.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06

CAPE TOWN - WINELANDS - CAPE TOWN

Vei pleca intr-un tur al regiunii Winelands, una dintre cele mai mari regiuni viticole din Africa de Sud, aceasta fiind divizata in sase zone distincte ce ofera rute deosebite, preferate de turistii din intreaga lume si reprezentand unul dintre cele mai renumite obiective turistice din aceasta tara. Turul include si o sesiune de degustare de vinuri atent selectionate, la unele dintre cele mai renumite podgorii din regiune. 
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07

CAPE TOWN

Astazi vei avea intreaga zi la dispozitie pentru a descoperi atractiile orasului pe cont propriu. Poti face shopping in numeroasele centre comerciale din oras sau poti alege dintre tururile optionale.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08

PLECARE DIN CAPE TOWN

Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town cu masina privata.
Regim mese - Mic dejun

Africa de Sud Touch

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.690.141 zile de vacanta vandute
 • 196.098.765 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania