Vacanta Highlights Italia itinerar

Vacanta Highlights Italia - itinerar

 
Highlights Italia
de la 2.130 € / persoana
Zbor si taxe aeroport incluse
Destinatie: Italia
Durata: 18 zile / 17 nopti
Mese: 17 Mic dejun
Tip vacanta:  Circuit self drive
Data plecare: oricand in perioada afisata
Vacante Italia Vacante Italia
Eturia Live Support
VEZI PROGRAMELE CU
DISPONIBILITATI PARTAJ:
eturia

Oferta speciala

vacante Revelion - Sejur pe plajele Jamaica & Barbados - 13 zile - 0 € vacante Revelion - Sejur Ciudad de Mexico & plaja Puerto Vallarta, 10 zile - 0 € vacante Oferta Speciala - Sejur Rep. Dominicana plaja Punta Cana 9 zile - 27 Mai 2015 - 0 € vacante Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 13 zile - ianuarie 2016 - 0 € vacante Safari Kenya & plaja Mombasa 11 zile - iunie 2015 - 2490 €
Specialisti Italia
 • #
  Cristina gradinariu Travel Consultant
 • #
  Ilinca brihailescu Travel Consultant
 • #
  Alina trifan Travel Consultant
 • #
  Andreea dragan Travel Consultant
Catalog Signature 2014 Eturia Eturia - Agentie de turism tailor made - Agentia de Turism Eturia
Vacante vizualizate
eturia

Itinerar vacanta

Eturia iti propune o vacanta in Italia in care vei vizita cateva dintre cele mai frumoase orase din peninsula si din Sicilia: pitorescul Napoli, celebrul Palermo, fascinantul Siracusa, anticul Taormina. In finalul excursiei te vei bucura de cateva zile la soare pe plajele din Taormina.

Ziua 01   SOSIRE IN NAPOLI, Italia

Vei sosi pe aeroportul din Napoli. Vei lua in primire autoturismul pe care il vei avea la dispozitie pe durata circuitului. Dupa preluarea masinii inchiriate te vei deplasa la hotel.

Ziua 02   NAPOLI

In Napoli vei putea explora minunile arhitectonice, culturale si istorice ale unuia dintre cele mai vechi orase din lume. Iti recomandam sa vizitezi Castel Nuovo, Palatul Capodimonte, Castel Sant`Elmo, Palatul Doria d`Angri, Palatul San Giacomo, Domul, bisericile Santa Maria di Piedigrotta, San Domenico Maggiore, San Giacomo degli Spagnoli, Muzeul Arheologic, Muzeul de arta Capodimonte, Parcul Virgiliano sau un tur pana la celebrul Vezuviu.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 03   NAPOLI - AMALFI

Self drive 73 km
Plecand din pitorescul Napoli te vei indrepta spre urmatoarea destinatie Amalfi - unul dintre cele mai apreciate locuri din peninsula. Coasta Amalfi este un mix de natura si istorie, un loc care cucereste inca de la inceput prin diversitatea atractiilor sale: Catedrala Amalfi, vilele Ravello si numeroasele biserici construite in timpul republicii Amalfi. Poti explora insulele Galli situate in apropiere sau Grota de Smarald.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 04-06   AMALFI

In timpul petrecut in Amalfi vei putea explora aceasta regiune fascinanta cu privelisti superbe, o mare de smarald, stanci coborand direct in apa limpede, dealuri pline de maslini, lamai si portocali, mancaruri delicioase. Te poti relaxa in Amalfi sau poti explora tot ceea ce ofera zona Campania: peisajul spectaculos de la Sorrento, misterul ruinelor orasului Pompei sau farmecul micii insule de vis a Mediteranei - Capri, cu vegetatia sa exotica.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 07   AMALFI - SALERNO - PALERMO

Astazi vei parasi Italia peninsulara; te vei indrepta spre portul din Salerno pentru a te imbarca pe feribotul ce te va purta spre Palermo. Seara vei debarca in capitala Siciliei - celebrul oras Palermo.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 08   PALERMO - MONREALE - PALERMO

Self drive 25 kmAstazi vei putea efectua un tur al centrului istoric din Palermo. Poti vizita cele mai importante atractii incluzand Cappella Palatina aflata in Palazzo dei Normanni, unde vei descoperi amestecul intre arta bizantina si araba. Poti servi masa de pranz intr-un resturant local dupa care poti merge la Monreale, mic orasel situat in apropiere de Palermo, unde poti vizita Catedrala din Monreale, renumita atractie a Siciliei, situata pe varful Muntelui Caputo. Dupa vizita facuta la Monreale te vei intoarce la Palermo, iti poti aloca timpul pentru a admira frumusetile orasului sau pentru shopping.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 09   PALERMO - CATANIA

Self drive 210 km
Dupa micul dejun vei avea cateva ore la dispozitie pentru o ultima plimbare prin Palermo, apoi iti vei continua periplul sicilian spre Catania. Catania se intinde la umbra Muntelui Etna; amprenta prezentei sale este patina fumului negru asezat pe cele mai multe monumente si cladiri din oras. Dupa check-in la hotelul ales, poti incepe sa explorezi imprejurimile pe cont propriu.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 10   CATANIA - SIRACUSA - NOTO - RAGUSA - CATANIA

Self drive 270 kmDupa micul dejun vei porni spre Siracusa. Principala atractie turistica a Siracusei este teatrul grec; in apropiere se afla izvorul termal, Latomia del Paradiso si grota numita urechea lui Dionysus. Poti vizita apoi orasul vechi, cu impunatoarea catedrala, care initial a fost un templu doric dedicat Zeitei Atena. In continuare vei face cunostinta cu orasele Noto si Ragusa unde vei putea admira minunate constructii in stil baroc si neoclasic. Seara te vei intoarce in Catania.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 11   CATANIA

Vei petrece intreaga zi descoperind si explorand pitorescul oras Catania si imprejurimile acestuia. Iti recomandam o scurta plimbare pana la poalele Vulcanului Etna, pentru a admira peisajele desprinse parca din alta lume ale celui mai mare vulcan activ al Siciliei si al Europei.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 12   CATANIA - TAORMINA

Self drive 55 kmDupa micul dejun te poti bucura de o ultima plimbare in Catania dupa care te vei indrepta spre spre Taormina. Dupa check-in programul este liber.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 13-17   TAORMINA

Vei petrece câteva zile de relaxare pe coasta mediteraneană, bucurându-te de şarmul sicilian. Îţi recomandăm să aloci timp pentru plajă în Isola Bella, mica perlă din golful Taorminei, poate cea mai spectaculoasă plajă din Sicilia. Poţi lua în considerare şi explorarea plajei din Mazzaro, una dintre plajele idilice din zona Taormina în care se ajunge, ca şi în cazul plajei de pe Isola Bella, cu telegondola. Cei care doresc pot opta pentru o excursie opţională la Siracusa.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 18   PLECARE DIN TAORMINA

Iti vei lua ramas bun de la plajele din Taormina si te vei indrepta spre aeroportul din Catania. Vei preda autoturismul avut la dispozitie pe durata circuitului.

Regim mese - Mic dejun

Highlights Italia Final itinerar Highlights Italia Highlights Italia
Vacante recomandate
vacanta Circuit SUA Vest 12 Zile - August 2015 2410 €
Circuit SUA Vest 12 Zile - August 2015
12 zile - Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse
vacanta Luxury Zoetry Agua Punta Cana 2690 €
Luxury Zoetry Agua Punta Cana
10 zile - Zbor si taxe aeroport incluse
vacanta La Dolce Vista 910 €
La Dolce Vista
8 zile - Zbor si taxe aeroport incluse