Vacanta Essential Noua Zeelanda & Fiji itinerar

Vacanta Essential Noua Zeelanda & Fiji - itinerar

 
PRODUS INDISPONIBIL
Essential Noua Zeelanda & Fiji
Tarifare la cerere
Zbor si taxe aeroport incluse
Destinatie: Fiji, Noua Zeelanda
Durata: 23 zile / 20 nopti
Mese: 19 Mic dejun, 8 Cina
Tip vacanta:  Circuit de grup international
Data plecare: 2011-10-24;
Vacante Noua Zeelanda Vacante Noua Zeelanda
Eturia Live Support
VEZI PROGRAMELE CU
DISPONIBILITATI PARTAJ:
eturia

Oferta speciala

vacante Revelion - Sejur pe plajele Jamaica & Barbados - 13 zile - 0 € vacante Revelion - Sejur Ciudad de Mexico & plaja Puerto Vallarta, 10 zile - 0 € vacante Highlights Indochina - 0 € vacante Oferta Speciala - Sejur Rep. Dominicana plaja Punta Cana 9 zile - 27 Mai 2015 - 0 € vacante Sejur plaja Mauritius, 14 zile - ianuarie 2016 - 0 € vacante Sejur plaja Punta Cana, Republica Dominicana, 13 zile - ianuarie 2016 - 0 € vacante Safari Kenya & plaja Mombasa 11 zile - iunie 2015 - 2490 €
Specialisti Fiji, Noua Zeelanda
 • #
  Ana Maria gherasim Travel Consultant
 • #
  Corina filip Travel Consultant
 • #
  Ilinca brihailescu Travel Consultant
 • #
  Stefania mihalache Travel Consultant
 • #
  Alina taflan Travel Consultant Senior
Catalog Signature 2014 Eturia Eturia - Agentie de turism tailor made - Agentia de Turism Eturia
Vacante vizualizate
eturia

Itinerar vacanta

Eturia iti propune un circuit in care vei explora atractiile importante ale uneia din cele mai spectaculoase tari din lume: Noua Zeelanda. Vei descoperi orase cochete ca Auckland - orasul marinarilor, Rotorua, Christchurch, vei lua parte la o cina cu ritualuri Maori si vei ajunge intr-unul din cele mai frumoase locuri de pe Pamant - Milford Sound. Vei incheia minunata vacanta cu un sejur in Fiji, un loc special, surprinzator de sofisticat, prietenos, distractiv, cu un mediu natural incantator.

Ziua 01   PLECARE DIN BUCURESTI

Ziua 02   SHANGHAI - AUCKLAND

Ziua 03   SOSIRE IN AUCKLAND, Noua Zeelanda

La sosire in Auckland vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul la hotel.

Ziua 04   AUCKLAND - WAITOMO - ROTORUA

Astazi vei calatori spre sud catre Rotorua, printre fermele de la Waikato. Prima oprire o vei face la Waitomo unde vei vizita faimoasele pesteri. Vei fi condus de un ghid printre grotele si galeriile de calcar, care te vor uimi cu formele spectaculoase.  Iti vei continua apoi calatoria spre Rotorua, unde vei ajunge spre seara.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 05   ROTORUA

Dimineata vei face un tur de o jumatate de zi pentru explorarea zonei geotermale. Vei traversa o zona impadurita pentru a ajunge la cea mai intinsa suprafata vulcanica a arhipelagului. La Wai-O-Tapu (Apele Sacre) vei fi fascinat de aburindele bazinele termale frumos colorate si de vulcanii noroiosi, ce bolborosesc neincetat. Pe langa acestea, vei asista la izbucnirile periodice cu apa fierbinte ale Ghezerului Lady Knox. Vei continua turul apoi cu o oprire in valea vulcanica Waimangu, formata in anul 1886 in urma eruptiei vulcanului Tarawera. Acest sistem hidrotermal include si Lacul Rotomahana, camin al lebedelor negre. Vei vizita la vechea localitate maori Te Puia, de unde vei pleca intr-un tur al Rezervatiei Termale Whakarewarewa, care cuprinde peste 500 bazine termale, cu apa bogata in diferite saruri benefice sanatatii. Apoi, Institutul Maori de Arta va va oferi o imagine mai clara asupra istoriei, traditiilor si sculpturii acestor triburi polineziene. Seara vei fi transferat cu autocarul catre un Marae, un loc secret de intalnire al civilizatiei maori, folosit in scop religios si social. La intrarea in templul maori, vei fi intampinat cu salutul specific - Hongi, pentru ca apoi sa asistati la dansul traditional haka, pe care bastinasii il exersau inaintea oricarei batalii. Incursiunea in cultura maori se va incheia cu o cina maori (hangi) si un spectacol traditional.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 06   ROTORUA - CHRISTCHURCH

Vei fi transferat la aeroportul din Rotorua cu masina privata. Zbor intern Rotorua - Christchurch. Vei fi transferat la hotelul din Christchurch cu masina privata.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 07   CHRISTCHURCH

Ziua de astazi este libera pentru relaxare si odihna sau pentru a vizita orasul si imprejurimile.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 08   CHRISTCHURCH - ARTHURS PASS - FRANZ JOSEF

Astazi ti se va asigura transferul pana la gara de unde te vei imbarca in trenul Transalpine cu care vei calatori pana la Arthurs Pass. De aici te vei imbarca in autocarul cu care vei traversa Parcul National Arthurs Pass pentru a te indrepta spre sud, spre ghetarul Franz Josef, localizat in Parcul National Westland.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 09   FRANZ JOSEF - FOX GLACIER - QUEENSTOWN

Transfer cu autocarul spre Queenstown, trecand prin fosta zona de exploatare a lemnului de la Fox Glacier, traversand padurea de pini din jurul Golfului Bruce, unde este si un vechi centru minier aurifer. Pe traseu vei admira lacurile Pariga si Moeraki, Masivul Brewster Glacier, Lacul Hawea Dam, ce alimenteaza cu apa Centrala Hidroenergetica Roxburgh si orasul Wanaka. Vei ajunge in Queenstown - Capitala Aventurii, statiune de ski vizitata tot timpul anului, fiind situata in peisajul unic al semetilor munti de langa Lacul Wakatipu.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 10   QUEENSTOWN - MILFORD SOUND

Vei pleca cu autocarul spre Milford Sound; vei parasi Queenstown pentru a te indrepta spre Mossburn unde poti admira panorama magnifica a muntilor din Fiordland. Dupa cativa kilometri parcursi vei vedea Lacul Te Anau unde vei face o pauza pentru a bea un ceai cald sau pentru a face poze. La debarcaderul din Milford, te vei imbarca pentru o experienta nocturna unica pe vasul de croaziera Milford Mariner, construit special pentru a naviga in fiorduri. In croaziera pe Marea Tasmaniei vei admira cascade, padurea tropicala, muntii si viata salbatica; seara vasul va ancora in Golful Harrison.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 11   MILFORD SOUND - QUEENSTOWN

Astazi vasul de croaziera revine in portul Milford; dupa debarcare transfer la Queenstown urmand acelasi traseu spectaculos.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 12   QUEENSTOWN - AUCKLAND

Vei fi transferat la aeroportul din Queensland cu masina privata. Zbor intern Queenstown - Auckland. La sosire in Auckland vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul la hotel.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 13   AUCKLAND - NADI, Fiji

Vei fi transferat la aeroportul din Auckland cu masina privata. Zbor international Auckland - Nadi. La sosirea pe aeroport vei fi intampinat de reprezentantul local; vei fi transferat la hotel cu masina privata sau cu elicopter in functie de resortul ales. Vei fi intampinat in mod traditional cu ghirlande de flori si cu salutul Bula, care inseamna Bine ai venit ! si Simte-te bine !

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 14-18   FIJI

Vei dispune de timpul petrecut in Fiji asa cum doresti: te vei putea bucura de soare si plaja, vei putea practica diferite sporturi nautice, vei beneficia de facilitatile resortului; poti sa inchiriezi o masina sau poti sa faci o croaziera cu vaporul pentru a descoperi minunatele insule ale arhipelagului. Intr-una din zile petrecute aici vei face o excursie de o zi pe valea raului Navua, o memorabila experienta autentic fijiana. De dimineata vei fi preluat de la hotel si transferat catre raul Navua unde vei face o croaziera de-a lungul raului, vei vizita un sat traditional fijian si vei face cunostinta cu comunitatea locala de la care vei afla mai multe detalii despre traditiile, obiceiurile si stilul de viata. Vei admira apoi cascadele ce se varsa direct in rau in timp ce vei face o inedita plimbare pe rau cu pluta traditionala confectionata din bambus numita de localnici bilibili. Seara ti se va asigura transferul inapoi la resort.

Regim mese - Mic dejun, Cina

Ziua 19   FIJI - AUCKLAND, Noua Zeelanda

Vei fi transferat cu un mijloc de transport privat la aeroportul din Nadi. Zbor international Nadi - Auckland. La sosire in Auckland vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul la hotel.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 20-21   AUCKLAND

Aceste zile sunt libere pentru odihna, relaxare si exploarare pe cont propriu a orasului si a imprejurimilor acestuia.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 22   PLECARE DIN AUCKLAND

Vei fi transferat la aeroportul din Auckland cu masina privata.

Regim mese - Mic dejun

Ziua 23   SOSIRE IN BUCURESTI

Essential Noua Zeelanda & Fiji Final itinerar Essential Noua Zeelanda & Fiji Essential Noua Zeelanda & Fiji
Vacante recomandate
vacanta Capella Singapore 2170 €
Capella Singapore
7 zile - Zbor si taxe aeroport incluse
vacanta Discover Noua Zeelanda 3090 €
Discover Noua Zeelanda
8 zile - Zbor si taxe aeroport incluse
vacanta Amazing Australia & Noua Zeelanda - octombrie 2015 5990 €
Amazing Australia & Noua Zeelanda - octombrie 2015
22 zile - Zbor, taxe aeroport si asigurare incluse
Tipsuri ghizi locali incluse