Essential Noua Zeelanda & Fiji

Essential Noua Zeelanda & Fiji

 • Essential Noua Zeelanda & Fiji

  Essential Noua Zeelanda & Fiji

Discuta cu un specialist:
Specialist turism Fiji

ILINCA

031.824.44.44

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune un circuit in care vei explora atractiile importante ale uneia din cele mai spectaculoase tari din lume: Noua Zeelanda. Vei descoperi orase cochete ca Auckland - orasul marinarilor, Rotorua, Christchurch, vei lua parte la o cina cu ritualuri Maori si vei ajunge intr-unul din cele mai frumoase locuri de pe Pamant - Milford Sound. Vei incheia minunata vacanta cu un sejur in Fiji, un loc special, surprinzator de sofisticat, prietenos, distractiv, cu un mediu natural incantator.

Ziua 01

PLECARE DIN BUCURESTI


Ziua 02

SHANGHAI - AUCKLAND


Ziua 03

SOSIRE IN AUCKLAND

La sosire in Auckland vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul la hotel.
Ziua 04

AUCKLAND - WAITOMO - ROTORUA

Astazi vei calatori spre sud catre Rotorua, printre fermele de la Waikato. Prima oprire o vei face la Waitomo unde vei vizita faimoasele pesteri. Vei fi condus de un ghid printre grotele si galeriile de calcar, care te vor uimi cu formele spectaculoase.  Iti vei continua apoi calatoria spre Rotorua, unde vei ajunge spre seara.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05

ROTORUA

Dimineata vei face un tur de o jumatate de zi pentru explorarea zonei geotermale. Vei traversa o zona impadurita pentru a ajunge la cea mai intinsa suprafata vulcanica a arhipelagului. La Wai-O-Tapu (Apele Sacre) vei fi fascinat de aburindele bazinele termale frumos colorate si de vulcanii noroiosi, ce bolborosesc neincetat. Pe langa acestea, vei asista la izbucnirile periodice cu apa fierbinte ale Ghezerului Lady Knox. Vei continua turul apoi cu o oprire in valea vulcanica Waimangu, formata in anul 1886 in urma eruptiei vulcanului Tarawera. Acest sistem hidrotermal include si Lacul Rotomahana, camin al lebedelor negre. Vei vizita la vechea localitate maori Te Puia, de unde vei pleca intr-un tur al Rezervatiei Termale Whakarewarewa, care cuprinde peste 500 bazine termale, cu apa bogata in diferite saruri benefice sanatatii. Apoi, Institutul Maori de Arta va va oferi o imagine mai clara asupra istoriei, traditiilor si sculpturii acestor triburi polineziene. Seara vei fi transferat cu autocarul catre un Marae, un loc secret de intalnire al civilizatiei maori, folosit in scop religios si social. La intrarea in templul maori, vei fi intampinat cu salutul specific - Hongi, pentru ca apoi sa asistati la dansul traditional haka, pe care bastinasii il exersau inaintea oricarei batalii. Incursiunea in cultura maori se va incheia cu o cina maori (hangi) si un spectacol traditional.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 06

ROTORUA - CHRISTCHURCH

Vei fi transferat la aeroportul din Rotorua cu masina privata. Zbor intern Rotorua - Christchurch. Vei fi transferat la hotelul din Christchurch cu masina privata.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07

CHRISTCHURCH

Ziua de astazi este libera pentru relaxare si odihna sau pentru a vizita orasul si imprejurimile.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08

CHRISTCHURCH - ARTHURS PASS - FRANZ JOSEF

Astazi ti se va asigura transferul pana la gara de unde te vei imbarca in trenul Transalpine cu care vei calatori pana la Arthurs Pass. De aici te vei imbarca in autocarul cu care vei traversa Parcul National Arthurs Pass pentru a te indrepta spre sud, spre ghetarul Franz Josef, localizat in Parcul National Westland.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

FRANZ JOSEF - FOX GLACIER - QUEENSTOWN

Transfer cu autocarul spre Queenstown, trecand prin fosta zona de exploatare a lemnului de la Fox Glacier, traversand padurea de pini din jurul Golfului Bruce, unde este si un vechi centru minier aurifer. Pe traseu vei admira lacurile Pariga si Moeraki, Masivul Brewster Glacier, Lacul Hawea Dam, ce alimenteaza cu apa Centrala Hidroenergetica Roxburgh si orasul Wanaka. Vei ajunge in Queenstown - Capitala Aventurii, statiune de ski vizitata tot timpul anului, fiind situata in peisajul unic al semetilor munti de langa Lacul Wakatipu.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 10

QUEENSTOWN - MILFORD SOUND

Vei pleca cu autocarul spre Milford Sound; vei parasi Queenstown pentru a te indrepta spre Mossburn unde poti admira panorama magnifica a muntilor din Fiordland. Dupa cativa kilometri parcursi vei vedea Lacul Te Anau unde vei face o pauza pentru a bea un ceai cald sau pentru a face poze. La debarcaderul din Milford, te vei imbarca pentru o experienta nocturna unica pe vasul de croaziera Milford Mariner, construit special pentru a naviga in fiorduri. In croaziera pe Marea Tasmaniei vei admira cascade, padurea tropicala, muntii si viata salbatica; seara vasul va ancora in Golful Harrison.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 11

MILFORD SOUND - QUEENSTOWN

Astazi vasul de croaziera revine in portul Milford; dupa debarcare transfer la Queenstown urmand acelasi traseu spectaculos.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 12

QUEENSTOWN - AUCKLAND

Vei fi transferat la aeroportul din Queensland cu masina privata. Zbor intern Queenstown - Auckland. La sosire in Auckland vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 13

AUCKLAND - NADI

Vei fi transferat la aeroportul din Auckland cu masina privata. Zbor international Auckland - Nadi. La sosirea pe aeroport vei fi intampinat de reprezentantul local; vei fi transferat la hotel cu masina privata sau cu elicopter in functie de resortul ales. Vei fi intampinat in mod traditional cu ghirlande de flori si cu salutul Bula, care inseamna Bine ai venit ! si Simte-te bine !
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 14-18

FIJI

Vei dispune de timpul petrecut in Fiji asa cum doresti: te vei putea bucura de soare si plaja, vei putea practica diferite sporturi nautice, vei beneficia de facilitatile resortului; poti sa inchiriezi o masina sau poti sa faci o croaziera cu vaporul pentru a descoperi minunatele insule ale arhipelagului. Intr-una din zile petrecute aici vei face o excursie de o zi pe valea raului Navua, o memorabila experienta autentic fijiana. De dimineata vei fi preluat de la hotel si transferat catre raul Navua unde vei face o croaziera de-a lungul raului, vei vizita un sat traditional fijian si vei face cunostinta cu comunitatea locala de la care vei afla mai multe detalii despre traditiile, obiceiurile si stilul de viata. Vei admira apoi cascadele ce se varsa direct in rau in timp ce vei face o inedita plimbare pe rau cu pluta traditionala confectionata din bambus numita de localnici bilibili. Seara ti se va asigura transferul inapoi la resort.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 19

FIJI - AUCKLAND

Vei fi transferat cu un mijloc de transport privat la aeroportul din Nadi. Zbor international Nadi - Auckland. La sosire in Auckland vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 20-21

AUCKLAND

Aceste zile sunt libere pentru odihna, relaxare si exploarare pe cont propriu a orasului si a imprejurimilor acestuia.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 22

PLECARE DIN AUCKLAND

Vei fi transferat la aeroportul din Auckland cu masina privata.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 23

SOSIRE IN BUCURESTI


Impresii de calatorie

Experienta

 • 8 ani de turism
 • 170.472 zile de vacanta vandute
 • 73.000.000 km parcursi de clientii Eturia
 • 80 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 40 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia