Circuit Vietnam Total - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Vietnam Total

 • Vietnam Total

  Vietnam Total

 • Vietnam Total

  Vietnam Total

 • Vietnam Total

  Vietnam Total

 • Vietnam Total

  Vietnam Total

 • Vietnam Total

  Vietnam Total

 • Vietnam Total

  Vietnam Total

Specialist: Vietnam
Specialist turism Vietnam

CRISTINA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Dupa deschiderea granitelor pentru turism in 1990, Vietnamul si-a creat un renume unic intre excursiile din sud-estul Asiei. Iti propunem o vacanta prelungita in care vei intelege nu atat o tara, cat pe fascinantii ei locuitori. Vei putea admira vestigii ale istoriei sale deosebit de zbuciumate, orase cu constructii moderne, parcuri naturale cu jungla si munti cu varfurile in nori si te vei putea bucura de caldura si ospitalitatea poporului vietnamez. Te vei minuna de ingeniozitatea vietnamezilor la faimoasele tuneluri Cu Chi si vei descoperi minunatele peisaje si locuitorii din Delta Mekong de pe o ambarcatiune traditionala. Vei strabate o ruta panoramica cu vegetatie muntoasa luxurianta, dar si zona de campie a Vietnamului Central. Vei asista la un spectacol de papusi pe apa, o forma interesanta de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala. Vei vizita Duong Lam, sat situat in extremitatea nordica a Deltei Fluviului Rosu si vechi de peste 400 de ani. Vei participa la un curs special de gatit; vei fi insotit de un bucatar in piata locala, unde vei avea ocazia sa cunosti toate secretele mirodeniilor vietnameze. In Sapa vei vizita o piata locala de unde vei putea achizitiona suveniruri, piata oferind o varietate de produse locale ce nu pot fi gasite in alte parti ale Vietnamului. Vei incheia calatoria cu o croaziera in Golful Halong.

Ziua 01

SOSIRE IN HO CHI MINH

La sosire pe aeroportul din Saigon, vei fi intampinat de ghidul vorbitor de limba engleza si transferat la hotel.
Ziua 02

HO CHI MINH

Turul de oras in Ho Chi Minh incepe cu o vizita la Templul Thien Hau situat in Chinatown, apoi vei ajunge in Piata Binh Tay - piata centrala, unde vei putea achizitiona suveniruri. Vei vizita o fabrica de lacuire a obiectelor din lemn; vei mai vizita si muzeul de medicina traditionala vietnameza - Muzeul FITO; te vei intoarce in centrul orasului, pentru o incursiune in piata Ben Thanh. Dupa amiaza vei vizita Muzeul de Razboi si Palatul Independentei - fostul Palat Prezidential. Vei continua turul pe jos si vei mai vedea vechea cladire a Postei, Catedrala Notre Dame, Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat), Hotelul Continental, Opera si Primaria. Dupa vizitarea obiectivelor istorice vei degusta o inghetata servita la Fanny, intr-un salon original cu o atmosfera frantuzeasca tipica.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 03

HO CHI MINH - TAY NINH - CU CHI TUNNELS - HO CHI MINH

Astazi vei pleca spre Tay Ninh, unde vei vei vizita Templul Cao Dai; vei servi pranzul la un restaurant local dupa care vei face un tur la faimoasele tuneluri Cu Chi. Vei incepe vizita cu sectiunile Ben Dinh si Ben Duoc; daca preferi sa ramai la suprafata, vei putea admira aceste zone excavate de deasupra. Seara te vei intoarce in Ho Chi Minh.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 04

HO CHI MINH - DELTA MEKONG - HO CHI MINH

Transfer din Ho Chi Minh la Cai Be situat in Delta Mekong. Te vei imbarca pe un vas traditional si vei trece pe langa piata plutitoare Cai Be. Vei trece apoi pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos si vei putea degusta din aceste produse. Vei descoperi minunate peisaje si vei observa viata traditionala din Delta Mekong. La terminarea croazierei in Delta Mekong te vei intoarce in Ho Chi Minh.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 05

HO CHI MINH - DALAT

Vei fi transferat la aeroportul din Saigon. Zbor intern Ho Chi Minh - Dalat. Dupa sosirea pe aeroport vei transferat la hotel. Vizita in orasul Dalat include Palatul de Vara al Imparatului Bao Dai situat pe o colina in proximitatea centrului orasului. Bao Dai a fost ultimul Imparat al Vietnamului, iar Palatul sau se pastreaza intocmai asa cum era la 1954. Turul continua cu o vizita la fosta gara, remarcabila din punct de vedere al arhitecturii si a vechii locomotivei cu aburi pe care o detine. Vei vizita apoi Lacul Xuan Huong si Pagoda Lam Ty Ni, unde calugarul budist Vien Thuc creeaza tablouri abstracte si scrie poezii. Turul se va incheia cu o vizita in piata centrala a orasului.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06

DALAT - NHA TRANG

Transferul spre Nha Trang strabate o ruta panoramica cu vegetatie muntoasa luxurianta dar si zona de campie a Vietnamului Central. In vizita in Nha Trang vei vizita Turnurile Po Nagar ale vechiului regat Cham, muzeul Alexander Yersin, atelierul „XQ” unde pot fi vazute broderii lucrate manual, Pagoda Long Son cu imensa statuie alba a lui Buddha si multicolora Piata Dam.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07

NHA TRANG

Dupa micul dejun vei fi transferat la Nha Trang Bay unde vei putea inota si face scufundari. Vei putea lua contact cu localnicii satelor din imediata apropiere a orasului, dupa care vei lua pranzul pe Insula Bamboo. Dupa pranz te vei intoarce la hotel.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 08

NHA TRANG - HOI AN

Vei fi transferat de la hotel la aeroport. Zbor intern Nha Trang - Hoi An. Vei fi transferat de la aeroport la hotel. Te poti relaxa pe frumoasele plaje din Hoi An. Iti recomandam sa vizitezi Podul Japonez, vechi de peste 400 de ani, Cladirea Administrativa Chinezeasca si sa faci o vizita in unele dintre cele mai pitoresti piete locale din Asia de Sud-Est.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

HOI AN - MY SON - TRA KIEU - HOI AN

Vei pleca spre My Son fosta capitala si centru religios al stravechiului Regat Champa. Sanctuarul My Son detine cea mai buna colectie de arta si arhitectura Cham in aer liber, din Vietnam. La intoarcere in Hoi An te vei opri pentru a vizita orasul Tra Kieu, oficial Simhapura sau Citadela Leului, fosta capitala a regatului Champa intre secolele IV-VIII.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 10

HOI AN - DANANG - HUE

Te vei indrepta catre Hue fosta capitala a Vietnamului. Vei face o oprire in Danang pentru a vizita Muzeul Cham ce expune numeroase artefacte Cham. Vei continua traseul prin Pasul Hai Van (1.500 m) aflat la granita dintre nord si sud. Varful trecatorii este aproape mereu invaluit in nori, de aceea se si numeste Pasul Norilor Oceanici. Vei cobori catre pitorescul sat pescaresc Lang Co; vei ajunge in Hue spre seara si vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 11

HUE

Vei face un tur de oras al Hue si vei vizita mai intai Citadela, unde dinastia Nguyen a domnit intre 1802 si 1945. In continuare vei vizita Pagoda Thien Mu, situata pe malul raului Parfumat. Construita in anul 1601, turnul sau central, inalt de 21 de metri infatiseaza cele sapte reincarnari ale lui Buddha. Tot aici se afla si vehiculul cu care un un calugar buddhist a condus pana in Saigon pentru a protesta impotriva regimului din anii ’60. Dupa pranz vei vizita Mausoleul Imparatului Minh Mang, un important edificiu asezat intr-o zona pitoreasca ce impresioneza prin gradinile si lacurile linistite, Mormantul lui Khai Dinh, construit in stil eclectic si in final animata Piata Dong Ba.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 12

HUE - HANOI

Transfer privat hotel - aeroport. Zbor intern Hue - Hanoi. La sosirea pe aeroportul din Hanoi vei fi asteptat de reprezentantul local care iti va acorda asistenta si transfer la hotel . Insotit de ghidul vorbitor de limba engleza, vei incepe turul orasului Hanoi cu o vizita la Mausoleul Ho Chi Minh; in acelasi complex poate fi vazuta si One Pillar Pagoda (Pagoda pe un pilon), construita de regele Ly Thai To(1049), turul continua la Templul Literaturii, prima universitate din Vietnam (1070). Vei vizita apoi Templul Quan Thanh - templu taoist din timpul dinastiei Ly si Pagoda Tran Quoc situata pe malul Lacului de Vest, una dintre cele mai vechi pagode budiste din Vietnam. Turul va continua cu o vizita la Muzeul de Etnografie. La final vei face o plimbare prin Cartierul Vechi din Hanoi, denumit si 36 de strazi. Seara vei asista la un spectacol de papusi pe apa, o forma interesanta de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 13

HANOI - HOA LU - REZERVATIA TRANG AN - HANOI

Astazi vei pleca spre prima capitala a Vietnamului - Hoa Lu; se vor vizita templele dedicate Imparatului Dinh Tien Hoang din dinastia Dinh si Imparatului Le Dai Hanh din dinastia Le. Vei pleca apoi spre orasul Tam Coc pentru un pranz cu specific vietnamez. Dupa pranz la bordul unei ambarcatiuni vei putea opta fie pentru vizitarea Rezervatiei Naturale Trang An, fie pentru vizitarea Thung Nang unde vei trece printr-o pestera, de-a lungul unui camp de lotus si inainte de a va reintoarce pe aceeasi ruta vei ajunge la o pagoda de o frumusete bizara. Inainte de intoarcerea in Hanoi vei face o oprire in orasul Tam Coc. Vei observa calcarele enorme ce se ivesc din campurile de orez verde si care totodata au dat si denumirea zonei respective Halong on Land.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 14

HANOI - DUONG LAM - HANOI

Astazi vei pleca spre Duong Lam, sat situat in extremitatea nordica a Deltei Fluviului Rosu si vechi de peste 400 de ani. Vei vizita Templul Mong Phu si te vei delecta cu un pranz traditional intr-o casa traditionala veche de 100 de ani. Dupa pranz vei continua turul la Mia Pagoda, contruita in secolul al XV-lea ce detine peste 280 de statui ale entitatilor budiste. Vei vizita si templele celor mai mari eroi nationali – Ngo Quyen si Phung Hung. La sfarsitul turului vei fi transferat la Hanoi.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 15

HANOI - LAO CAI

Astazi vei participa la un curs special de gatit. Vei fi insotit de un bucatar in piata locala, unde vei avea ocazia sa cunosti toate secretele mirodeniilor vietnameze. Transfer de la hotel la gara. Te vei imbarca in trenul de noapte spre Lao Cai. Vei petrece noaptea in tren, in cuseta vagonului de dormit.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 16

LAO CAI - SAPA

Dupa sosirea in gara din Lao Cai vei fi transferat la hotel in Sapa. Vei face un tur de jumatate de zi prin Sapa, unde vei vizita piata locala; aici vei pot fi admirate si cumparate obiecte de artizanat confectionare de triburile locale Red Dao, Black H’mong si Tay. Vei face o calatorie in Muntii Hoang Lien Son cu cel mai inalt varf din Indochina - Fansipan. Aici vei putea vedea Cascada de Argint apoi vei continua catre Heaven’s Gate (Poarta Raiului) pana la trecatoarea Tram Ton Pass. La intoarcere in Sapa vei vizita satul O Quy Ho.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 17

SAPA - HANOI

Vei vizita o piata locala, unde vei avea posibilitatea sa cumperi produse autohtone. Piata ofera o varietate de produse locale ce nu pot fi gasite in alte parti ale Vietnamului. Vei putea sa interactionezi cu membri ai triburilor locale pentru a le cunoaste obiceiurile si traditiile. Vei transferat de la hotel la gara. Vei calatori cu trenul pana in Hanoi.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 18

HANOI - HALONG BAY

Vei fi transferat de la gara la hotel unde vei lua micul dejun si vei avea timp pentru odihna. Transfer din Hanoi catre Golful Halong, intr-o calatorie de-a lungul plantatiilor manoase si tinutului rural tipic vietnamez. In Halong, te vei imbarca pe nava de croaziera; vei servi pranzul la bord, in timp ce vasul va naviga printre puzderia de insule din golf. Vei petrece noaptea pe vasul de croaziera.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 19

HALONG BAY - HANOI

Dimineata, poti participa la ora de Tai Chi sau poti savura o ceasca de ceai pe punte unde vei admira trezirea la viata a golfului. Dupa sosirea la debarcader vei fi transferat la Hanoi.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 20

PLECARE DIN HANOI

Transfer cu masina privata de la hotel la aeroportul Hanoi.
Regim mese - Mic dejun

Vietnam Total

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.682.020 zile de vacanta vandute
 • 185.985.315 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania