Circuit SUA Sud - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Best of Southern US

 • Best of Southern US

  Best of Southern US

 • Best of Southern US

  Best of Southern US

Specialist: Statele Unite ale Americii
Specialist turism Statele Unite ale Americii

CRISTINA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Iti propunem o incursiune in fascinantul Sud, unde vei putea descoperi ineditul si complexul oras New Orleans, traditionalul Charleston, pitorescul Savannah, clasicul Montgomery, istoricul Vicksburg sau vei putea face o incursiune in orasul lui Elvis, Memphis, al muzicii country- Nashville sau celui de origine al unor branduri mondiale precum Coca Cola sau CNN - Atlanta. Pentru a simti cu adevarat atmosfera acestor locuri fa o croaziera pe Mississippi, o plimbare pe plantatiile de bumbac, degusta homarul preparat in stilul bucatariei creole in orasele Louisianei sau exploreaza ecosistemele mlastinoase cu numeroase specii de plante si animale protejate.

Ziua 01

SOSIRE IN ATLANTA

Vei prelua masina care iti va sta la dispozitie pe durata sejurului. Te indrepti catre hotel, unde te cazezi. Seara este libera pentru a putea lua un prim contact cu acest oras.
Ziua 02

ATLANTA

Aveti intreaga zi la dispozitie sa explorati orasul. Acesta se remarca printr-o viata de noapte intensa, dar si prin multitudinea de obiective turistice dintre care cele mai importante sunt: Muzeul de Istorie, Casa Swan, cladirea Capitoliului (construit in 1889), Parcul Olimpic, Poarta Mileniului, Gradina Botanica, Acvariul (unul dintre cele mai mari din lume), Parcul Piedmont cu panorama catre modernul cartier Midtown.
Ziua 03

ATLANTA - NASHVILLE

Self-drive 400 km (3h45m)
In aceasta dimineata te indrepti spre Nord, catre Nashville, Tennessee.
Ziua 04

NASHVILLE

Ziua de azi o ai libera pentru a explora pe cont propriu incantatorul Nashville, capitala statului Tennessee si a muzicii country.
Ziua 05

NASHVILLE - MEMPHIS

Self-drive 340 km (3h00m)
Iti continui aventura, indreptandu-te spre Memphis, Tennessee. Capitala muzicii rock and roll, orasul natal al Regelui Elvis este un oras fermecator, nu doar pentru fanii acestui gen muzical ci si pentru orice vizitator.
Ziua 06

MEMPHIS

Ziua de astazi este dedicata explorarii orasului Memphis, drept pentru care ai inclus un tur cu autocarul, timp in care poti asculta muzica din repertoriul bogat al orasului, precum si momente de comedie si interactiune cu publicul. Vei putea vedea Beale Street, Sun Studio, Stax Records, Motelul Lorraine sau unele locatii folosite in filmele Hollywoodiene.
Ziua 07

MEMPHIS - VICKSBURG

Self-drive 400 km (3h45m)
Continui astazi drumul prin Sudul SUA, de aceasta data cu destinatia Vicksburg, Mississippi.
Ziua 08

VICKSBURG - LAFAYETTE

Self-drive 350 km (3h45m)
Dimineata te urci din nou la volanul masinii de inchiriat, continuand sa conduci spre Sud: Lafayette– statul Louisiana. 
Ziua 09

LAFAYETTE - NEW ORLEANS

Self-drive 220 km (2h15m)
Astazi conduci catre unul dintre cele mai spectaculoase orase ale Americii, New Orleans, denumit dupa orasul francez Orleans, este un mix de culturi, influentele afro-americane, franceze, spaniole sau caraibiene punandu-si amprenta asupra peisajului si istoriei acestui unic oras.
Ziua 10

NEW ORLEANS

Pentru o mai buna intelegere asupra ceea ce inseamna acest oras, ai inclus un tur cu autocarul de aproximativ doua ore, prin care vei reusi sa absorbi imaginile si sunetele Cartierului Frantuzesc si a istoricii Piete Jackson. Vei face o oprire si la unul din istoricile cimitire, unde vei invata despre sistemul de ingropare deasupra pamantului. Pe masura ce te vei indrepta spre Lacul Pontchartrain, te vei minuna la auzul povestilor despre voodoo si piraterie pe Bayou Sf. Ioan, canalul folosit de Jean Lafitte. Odata ajuns pe malul lacului vei putea admira cel mai lung pod din lume – Lake Pontchartrain Causeway, cu o lungime de peste 38 km. Vei continua pe ruta tramvaiului de pe Bulevardul Sf. Charles care, pana la Uraganul Katrina, era cea mai veche linie de transport feroviar din lume care inca era folosita. Spre finalul turului vei vedea si Garden District si Universitatile Tulane si Loyola, de vis-à-vis de Parcul Audubon, ce gazduieste una dintre cele mai bune gradini zoologice din tara, Zoo Audubon.
Ziua 11

NEW ORLEANS - MONTGOMERY

Self-drive 500 km (4h30m)
Ruta ta te va conduce astazi catre Montgomery, Alabama.
Ziua 12

MONTGOMERY - SAVANNAH

Self-drive 540 km (5h30m)
 Urmatorul obiectiv pe traseul tau este Savannah, Georgia. Important port si sediu al comertului cu bumbac din secolul al XVIII-lea, Savannah este unul dintre cele mai frumoase orase ale SUA.
Ziua 13

SAVANNAH

Astazi ai inclus un tur de oras cu un troleu clasic care, timp de 90 de minute, te va purta de-a lungul strazilor incarcate de istoriei ale acestui oras superb. Ai ocazia sa cobori si sa explorezi pe cont propriu 15 obiective, putand ca apoi sa va re-imbarci – cate un troleu trece pe la fiecare obiectiv la un interval de cel mult 20 de minute. Obiectivele majore includ: Davenport House, Forsyth Park, River Street, City Market, Colonial Park Cemetery, Mercer House, Broughton Street, Andrew Low House, Telfair Museum.
Ziua 14

SAVANNAH - CHARLESTON

Self-drive 170 km (2h00m)
Incepi sa inchizi bucla traseului tau, pe masura ce te apropii din nou de Atlanta, insa mai intai opresti in Charleston, Carolina de Sud.
Ziua 15

CHARLESTON

Ai aceasta zi la dispozitie pentru relaxare, insa si pentru explorare – optional poti face un tur cu o trasura trasa de cai, ce te va purta pe strazile Charleston-ului.
Ziua 16

CHARLESTON - ATLANTA

Self-drive 515 km (4h40m)
Astazi te intorci in Atlanta, unde ai dupa amiaza libera pentru a mai vizita unele din obiectivele orasului.
Ziua 17

PLECARE DIN ATLANTA

Te vei indrepta catre aeroportul din Atlanta. Vei preda masina care ai avut-o la dispozitie pe durata sejurului.

Best of Southern US

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.689.437 zile de vacanta vandute
 • 193.929.362 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania