Circuit Peru - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Essential Peru

 • Essential Peru

  Essential Peru

 • Essential Peru

  Essential Peru

 • Essential Peru

  Essential Peru

Specialist: Peru
Specialist turism Peru

ANA MARIA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune o vacanta in care vei vizita Lima, Parcul National Paracas, vei survola misterioasele desene de la Nazca, vei descoperi Arequipa - orasul alb. Vei admira zborul condorului la Colca Canyon, vei poposi in Puno - capitala folclorica a tarii si vei face o croaziera pe Lacul Titicaca inainte de a ajunge la Cusco - centrul lumii incase. Vei fi incantat sa vizitezi Machu Picchu misterioasa cetate incasa. In final vei petrece un sejur in Puerto Maldonado unde vei explora jungla amazoniana.

Ziua 01

SOSIRE IN LIMA

La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.
Ziua 02

LIMA - CARAL - LIMA

Astazi vei pleca intr-o excursie de o zi la situl arheologic de la Caral; Caral este documentat ca fiind cea mai veche asezare umana de pe continentul american, constand actualmente dintr-un sit arheologic extrem de studiat, atribuit civilizatiei Norte Chico. Vei face o calatorie in timp, impreuna cu ghidul local, care va oferi date si informatii complexe legate de aceasta civilizatie disparuta. Pranz la pachet inclus.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 03

LIMA - PARACAS - NAZCA

Transfer de la hotel la autogara din Lima. Transfer auto din Lima la Paracas. Drumul Lima - Paracas va dura circa 4 ore pe un spectaculos traseu de-a lungul autostrazii panamericane. Cu o barca cu motor vei pleca spre Insulele Ballestas, casa a mii de pasari. Pe aceste insule erodate de valuri si vanturi in forme surprinzatoare, vei observa lei de mare, iar uneori in larg se pot vedea delfinii. Pe traseu vei vedea controversatul El Candelabro - formatiune geoglifa sculptata pe panta unui deal. Vei fi transferat de la debarcader la autogara din Paracas. Transfer auto din Paracas la Nazca. La sosire in Nazca se asigura transferul de la autogara la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

NAZCA - AREQUIPA

Transfer de la hotel la aerodrom. Te vei imbarca intr-un avion usor cu care vei survola Desenele de la Nazca - una dintre cele mai mari enigme ale lumii, aflate pe o suprafata de aproximativ 500 km². Transfer de la aerodrom la autogara din Nazca. Transferul de la Nazca la Arequipa se face cu autocarul. La sosire in Arequipa vei fi intampinat de reprezentantul local care iti va asigura transferul de la autogara la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05

AREQUIPA - COLCA CANYON

Vei face un tur pe stradutele pitoresti din centrul orasului Arequipa, ce va incepe din Piata Centrala, una dintre cele mai frumoase piete ale Peruului, unde vei vizita Catedrala, un frumos exemplu de arhitectura peruviana de secolul al XIX-lea.  Construita in 1621, Catedrala a fost deteriorata de cutremure si incendii, fiind reconstruita de catre arhitectul local Lucas Poblete in 1868. Catedrala, fabricata din sillar, este considerata ca fiind cea mai importanta cladire religioasa in stil neoclasic din Peru. Vei vizita, de asemenea, Biserica La Compania - vechi templu iezuit. Punctul culminant vizitei in Arequipa va fi Manastirea Santa Catalina, un oras intr-un oras, un paradis linistit colorat in rosu si albastru. Manastirea si-a deschis portile pentru public in 1970 considerandu-se ca banii adusi din turism vor acoperi o mare parte din cheltuielile manastirii. Plecand din Arequipa vei trece prin Rezervatia Nationala Salinas & Aguada Blanca, unde pot fi vazute turme de lame si alpaca in salbaticie. Drumul intre Arequipa si Colca strabate vaile andine, cu terase montane, vestigii ale civilizatiilor precolumbiene si campii strajuite de crestele inzapezite ale Anzilor. O pauza revigoranta in care poti servi tipicul ceai de coca va fi la Patapampa; vei ajunge in cel mai inalt punct de pe traseu - Mirador Los Andes (4.910 m altitudine). Calatoria va lua sfarsit in orasul Chivay, unde se afla si izvoare termale; seara te vei putea bucura de o baie revigoranta in aceste piscine naturale (optional).
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06

COLCA CANYON - PUNO

Vei face o incursiune la Cruz del Condor (Crucea Condorului) unde cu putin noroc vei urmari zborul condorilor. Pe traseu vei admira impresionantul canion al raului Colca. La intoarcere vei vizita oraselul Maca, cu frumoasa sa biserica alba.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07

PUNO - LACUL TITICACA - PUNO

Vei face o croaziera de pe Lacul Titicaca - lac navigabil aflat la cea mai mare altitudine. Vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf. Urmatoarea escala o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 08

PUNO - CUSCO

Transfer de la hotel la autogara din Puno. Vei fi transferat din Puno in Cusco strabatand un traseu spectaculos. Vei reface drumul soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Vei ajunge la punctul de maxima altitudine de pe traseu - La Raya (4.355 m). Ajuns in Cusco, vei fi transferat de la autogara la hotel.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 09

CUSCO

Vei pleca intr-un tur de o jumatate de zi in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas, Catedrala din Cusco, cartierul San Blas; in apropiere de Cusco vei vizita fostele bai incase Tambomachay, siturile Puca Pucara, Sacsayhuaman si Koricancha - Templul Soarelui. Pornind din Plaza de Armas - Huacapayta, unde se afla si impunatoarea Catedrala Cusco vei ajunge la Biserica Santo Domingo, construita pe ruinele Koricancha cel mai important templu incas dedicat cultului Soarelui. Vei vizita siturile incase aflate la cativa kilometri de Cusco: Sacsayhuaman - magnific exemplu al abilitatilor si tehnicilor de constructie incase, Qenqo - constructie cu galerii subterane care avea un rol ritualic, Puca Pucara - fortificatie cu apeducte si izvoare termale si, la final, Tambomachay - celebrele bai incase.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 10

CUSCO - AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU

Transfer de la hotel la gara din Cusco. Transfer cu trenul turistic Vistadome, catre Aguas Calientes. Traseul strabate Valea Urubamba, Valea Sacra a Incasilor. Din Aguas Calientes vei fi transferat la Machu Picchu pe un drum spectaculos ce urca in serpentine. Insotit de ghid dedicat, vorbitor de limba engleza, vei vizita situl Machu Picchu. Vei avea ocazia sa admiri peste 140 de constructii, dar si terasarile incase folosite de acestia pentru agricultura. Vei mai admira privelistile oferite de Huayna Picchu (Muntele cel Tanar), aflat in imediata vecinatate a cetatii si chiar poti parcurge cativa kilometri pe Inca Trail - Poteca Incasa, spre Sun Gate, Poarta Soarelui, de unde se dezvaluie o imagine extraordinara asupra cetatii, a varfului Huayna Picchu si spre Valea Urubamba. Transfer din Machu Picchu la Aguas Calientes.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 11

AGUAS CALIENTES (MACHU PICCHU) - CUSCO

Dimineata ai sansa sa faci o a doua incursiune in cetate (optional). Transfer cu trenul Vistadome Aguas Calientes - Cusco.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 12

CUSCO - PUERTO MALDONADO

Transfer hotel - aeroport in Cusco. Zbor intern Cusco - Puerto Maldonado. Transfer de la aeroport la lodge. Vei incepe explorarea junglei, plimbandu-te pe trochas - micile carari ce serpuiesc prin vegatatia luxurianta a padurii tropicale.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 13-14

PUERTO MALDONADO

In zilele petrecute in Puerto Maldonado vei explora padurea tropicala amazoniana. In functie de lodge-ul ales activitatiile incluse precum si cele optionale difera. Fiecare lodge propune o mare diversitate de excursii din care poti alege in functie de preferinte si de activitatile dorite.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 15

PUERTO MALDONADO - LIMA

Transfer de la lodge la aeroportul din Puerto Maldonado cu salupa rapida. Zbor intern Puerto Maldonado - Lima. La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel. Dupa amiaza poti explora pe cont propriu orasul. Iti recomandam sa vizitezi cartierul Miraflores, strada Petitoire, unde vei gasi mai multe magazine de suveniruri dar si produse de artizanat si argintarie, mall-ul Larco Mar si cartierul Barranco.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 16

PLECARE DIN LIMA

Transfer hotel - aeroport in Lima.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 17

SOSIRE IN BUCURESTI


Essential Peru

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.682.285 zile de vacanta vandute
 • 186.887.017 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania