Circuit de grup Craciun & Revelion Mexic - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Craciun & Revelion - Viva Mexico cu Yulicary Sarracent

 • Ciudad de Mexico, Mexic Poza realizata de Yulicary Sarracent, decembrie 2015

  Ciudad de Mexico, Mexic Poza realizata de Yulicary Sarracent, decembrie 2015

 • Craciun & Revelion - Viva Mexico cu Yulicary Sarracent

  Craciun & Revelion - Viva Mexico cu Yulicary Sarracent

 • Craciun & Revelion - Viva Mexico cu Yulicary Sarracent

  Craciun & Revelion - Viva Mexico cu Yulicary Sarracent

Travel Consultant Senior
Specialist turism

YULICARY SARRACENT

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia va propune o incursiune in inima uneia dintre cele mai importante destinatii turistice mondiale - Mexic. Va veti bucura de o calatorie intr-un pur stil mexican, in care veti vizita cele mai renumite atractii ale tarii - capitala Ciudad de México sau Ciudad de los Palacios (Orasul palatelor), vestigiile mayase si aztece de la Teotihuacan, Uxmal, Palenque si Chichen Itza, orasele coloniale San Cristobal de las Casas, Campeche si Merida si nu in ultimul rand veti putea petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Riviera Maya.

Yulicary Sarracent este o tanara cubaneza care a decis sa se mute in Romania, dupa ce a fost ghid turistic acreditat in Cuba timp de 5 ani. Peste 20 de grupuri de romani au cunoscut mai bine Cuba, ghidati in limba lor materna de Yulicary. “Romanii din grupurile pe care le aveam erau foarte zambitori si prietenosi, aproape la fel ca noi. Erau interesati de istoria tarii, trabucuri, cabaret si plaje. Cu totii eram fericiti cand veneau grupuri din Romania, acestia fiind mult mai intelegatori decat englezii sau francezii. Poate fi considerat si asta un motiv pentru care am ales Romania, stiam ca voi fi bine primita”, a declarat Yulicary.

Ziua 01

SOSIRE IN CIUDAD DE MEXICO - 23.12.2016

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. La sosire pe aeroportul din Ciudad de Mexico vei fi transferat la hotel.
Ziua 02

CIUDAD DE MEXICO - TEOTIHUACAN - CIUDAD DE MEXICO - 24.12.2016

Astazi vei vizita situl arheologic Teotihuacan. Vei explora Complexul Palatului Quetzalpapalotl; Templul Sarpelui cu Pene; Piramida Lunii; Strada celor Morti si Piramida Soarelui. Pe drumul de intoarcere vei face o oprire la Bazilica de Guadalupe.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 03

MEXICO - TUXTLA GUTIERREZ - SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS - 25.12.2016

Transfer hotel - aeroport in Ciudad de Mexico. Zbor intern Ciudad de Mexico - Tuxtla Gutierrez. In Tuxtla Gutierez vei fi asteptat de reprezentantul local care iti va asigura transferul catre San Cristobal de las Casas. Traseul Tuxtla Gutierez - San Cristobal de Las Casas este unul spectaculos incluzand si o calatorie cu barca pe Grijalva River in Sumidero Canyon, de-a lungul formatiunilor geologice si a stancilor impresionante. In timpul acestei plimbari pot fi zarite cu usurinta maimute si iguane.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS - SAN JUAN CHAMULA - SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS - 26.12.2016

Astazi vei pleca intr-un tur al orasului San Cristobal de Las Casas, bijuterie urbana coloniala situata in inima regiunii muntoase Chiapas. Vei face un tur al satelor San Juan Chamula si Zinacantan. Fiecare comunitate apartinand nativilor indigeni isi pastreaza traditiile si portul vestimentar distinct. In fiecare dintre aceste locuri vei avea ocazia sa cumperi obiecte de artizanat sau sa faci fotografii memorabile.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 05

SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS - AGUA AZUL - PALENQUE - 27.12.2016

Dupa micul dejun urmeaza transfer catre Palenque. Drumul va fi o experienta deosebita purtandu-te prin jungla de la poalele Muntilor Tumbala. Vei vizita Cascadele Agua Azul ce fac parte din Parcul National Aqua Azul, una din cele mai importante atractii naturale din Mexic, situat la circa 42 de km sud de Palenque.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06

PALENQUE - CAMPECHE - 28.12.2016

Transfer din Palenque la Campeche (San Francisco de Campeche), oras situat in Golful Mexicului. Pe traseu vei vizita Parcul National Palenque, afalt in inima junglei si care contine unele dintre cele mai importante situri ale civilizatiei maya. In interioriul piramidei de aici a fost descoperit mormantul Regelui Pakal. Alte puncte de interes ale sitului includ Templul Soarelui, Templul Crucii sau Templul Inscriptiilor.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07

CAMPECHE - MERIDA - 29.12.2016

Vei face un tur de oras in Campeche si vei putea admira arhitectura spaniola in stil baroc si portul colonial plin de istorie al acestuia. Orasul a fost inclus in Patrimoniul UNESCO in anul 1999, un eveniment care a stimulat refacerea splendidei comori arhitecturale ale orasului. UNESCO descrie orasul ca „un model de planificare urbana a unui oras baroc colonial. Mai mult de 1000 de cladiri cu valoare istorica au supravietuit ca marturie inca din sec. Al XVI-lea.” Demne de remarcat sunt obiective precum Fuerte de San Jose, Fuerte de San Miguel, bastioanele San Carlos si Soledad, fostul templu San Jose, o fosta manastire iezuita si Casa del Teniente del Rey si Catedrala. Transfer din Campeche la Merida.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08

MERIDA - UXMAL - KABAH - MERIDA - 30.12.2016

Astazi vei explora vestigiile mayase de la Uxmal si Kabah. Uxmal este unul dintre cele mai bine restaurate si pastrate vestigii mayase din Peninsula Yucatan si cu siguranta unul din cele mai frumoase. Kabah este situat la sud de Uxmal la capatul unui drum cu o lungime de 18 km si 5 m latime, decorat cu arce monumentale, ce leaga cele doua situri si este al doilea sit arheologic ca marime dupa Uxmal.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09

MERIDA - RIVIERA MAYA - 31.12.2016

Transfer din Merida catre Riviera Maya.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 10-12

RIVIERA MAYA - 01.01.2017 - 03.01.2017

Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Riviera Maya, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana; te poti bucura de soarele si nisipul plajelor din zona sau poti practica diverse sporturi acvatice; te vei bucura de facilitatile oferite de resorturi.
Regim mese - All Inclusive
Ziua 13

RIVIERA MAYA - CHICHEN ITZA - 04.01.2017

Transfer din Rivera Maya catre Chichen Itza. Vei vizita situl arheologic Chichen Itza - orasul mayas care, intre anii 700 si 1200, a fost capitala politica, economica si culturala a regiunii; aici vei admira si faimoasa piramida construita acum peste 1500 de ani cunoscuta sub numele de El Castillo.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 14

CHICHEN ITZA - MERIDA - CIUDAD DE MEXICO - 05.01.2017

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Merida. Zbor intern Merida - Ciudad de Mexico. La sosire pe aeroportul din Ciudad de Mexico vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 15

PLECARE DIN CIUDAD DE MEXICO - 06.01.2017

Turul orasului Ciudad de Mexico incepe in piata principala unde vei admira cateva constructii coloniale printre care Palatul National, Catedrala Metropolitana si alte cateva bijuterii arhitectonice si te vei plimba pe strazile principale. Traseul continua pe Paseo de la Reforma pentru a admira monumentele si cladirile din zona. Turul se va incheia cu vizita la Muzeul de Antropologie. Transfer de la hotel la aeroportul din Ciudad de Mexico.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 16

SOSIRE IN BUCURESTI - 07.01.2017


Orar zbor

Plecare Bucuresti 23.12.2016, ora 07:05; Sosire Paris ora 09:15, Air France, durata 3:10
Plecare Paris 23.12.2016, ora 13:30; Sosire Mexico City ora 18:40, Air France, durata 12:10
Plecare Mexico City 25.12.2016; ora 09:50, Sosire Tuxtla ora 11:27, Aeromexico, durata 1:37
Plecare Merida 05.01.2016, ora 13:06, sosire Mexico City, ora 15:20, Aeromexico, durata 2:09
Plecare Mexico City 06.01.2017, ora 21:10: Sosire Paris 07.01.2017 ora 14:25, Air France, durata 11:00
Plecare Paris 07.01.2017, ora 19:10, Sosire Bucuresti, ora 23:00, Air France, durata 2:50

Craciun & Revelion - Viva Mexico cu Yulicary Sarracent

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse
 • asigurarea de calatorie inclusa asigurarea de calatorie inclusa
 • bacsisuri ghizi bacsisuri ghizi

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.682.020 zile de vacanta vandute
 • 185.972.054 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania