Circuit Cape Town & Garden Route - Eturia

Eturia - Agentie de turism

Cape Town & Garden Route Experience

 • Cape Town & Garden Route Experience

  Cape Town & Garden Route Experience

 • Cape Town & Garden Route Experience

  Cape Town & Garden Route Experience

 • Cape Town & Garden Route Experience

  Cape Town & Garden Route Experience

 • Cape Town & Garden Route Experience

  Cape Town & Garden Route Experience

 • Cape Town & Garden Route Experience

  Cape Town & Garden Route Experience

 • Cape Town & Garden Route Experience

  Cape Town & Garden Route Experience

Specialist: Africa de Sud
Specialist turism Africa de Sud

CRISTINA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Vei vizita Cape Town, vei face un tur al Peninsulei Cape unde vei admira locuri de o frumusete incântatoare. Vei strabate pasul Du Toits Kloof, vei trece prin orașele de coasta Worcester, Robertson și Montagu și vei ajunge in Oudtshoorn, capitala strutilor din Valea Little Karoo. Vei admira Peșterile Cango din Pasul Swartberg și vei face o vizita in Rezervatia Naturala Featherbed. Vei face un tur de imprejurimi in Knysna, apoi vei admira minunatele peisaje din Hermanus. Ultima oprire este la Stellenbosch, localitate din regiunea Winelands renumita pentru vinurile sale.

Ziua 01

SOSIRE IN CAPE TOWN

La sosirea pe aeroportul din Cape Town vei fi intampinat de ghidul local, vorbitor de limba engleza, care iti va acorda asistenta, urmand apoi transferul la hotel.
Ziua 02

CAPE TOWN

In turul de oras vei admira superba panorama oferita de Masivul Table dupa care vei vizita centrul orasului, Castelul Bunei Sperante, Muzeul Sud-African, Gradinile Companiei si Bo-Kaap, cartierul traditional Malay, renumit in intreaga lume.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 03

CAPE TOWN - PENINSULA CAPE - CAPE TOWN

Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape, trecand prin Clifton - zona rezidentiala exclusivista; in zona se gasesc de asemnea patru plaje foarte populare atat printre localnici, cat si pentru turisti. Turul continua cu Golful Hout si Debarcaderul Marinarului. Vei continua traseul pe langa Varful lui Chapman, catre Cape Point, un spectaculos deget de tarm, inconjurat de apele oceanului, un promontoriu ce a fascinat calatorii de-a lungul secolelor gratie peisajului fermecator. Cape Point face parte din Regiunea Florala Cape, un Patrimoniu UNESCO, fiind cel mai sudic punct al Parcului National Table Mountain. In drumul de intoarcere, vei vizita si istoricul Simon’s Town, ce gazduieste Fortele Navale Sud-Africane si Plaja Boulders unde vei admira celebra colonie de pinguini. Turul se incheie cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch, ce includ o sera de dimensiuni mari, unde se gasesc plante din diverse regiuni. Plantele prezente la exterior sunt native zonei Cape. Seara vei fi transferat in oras.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04

CAPE TOWN - OUDTSHOORN

Vei fi transferat catre Oudtshoorn, trecand prin regiunea numita Garden Route. Garden Route (Drumul Gradinilor) este una dintre cele mai frumoase fasii de coasta, in lungime de aproximativ 200 km, ce merge paralel cu tarmul, strabatand zone cu lacuri, munti, paduri impunatoare cu copaci indigeni si ambra si plaje cu nisip auriu. Vei vizita o ferma locala de struti si vei primi informatii despre modul de crestere al acestora.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 05

OUDTSHOORN

Vei pleca spre Pasul Swartberg pentru a vizita Pesterile Cango, situate la aproximativ 30 km de oras.  Formate pe o crasta de calcar paralela cu catena muntoasa Swartberg, pesterile prezinta formatiuni de stalactite, stalagmite si coloane deosebite, avand forme si marimi impresionante. Vei servi masa de pranz la o ferma locala de struti, apoi vei fi transferat in oras.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 06

OUDTSHOORN - KNYSNA

Transfer din Oudtshoorn la Knysna. Te vei imbarca pe un feribot pentru a ajunge in Rezervatia Naturala Featherbed - veritabil paradis terestru accesibil doar pe calea apei. Numarul vizitatorilor si durata vizitelor sunt strict controlate pentru a proteja aceasta splendoare a naturii. Dupa ce ajungi pe varful Western Head, de unde vei putea admira superba panorama, urmeaza o plimbare de neuitat prin padurea Milkwood. Vei lua masa de pranz intr-un restaurant local.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 07

KNYSNA

Vei pleca spre Nature’s Valley; pe traseu vei face o scurta oprire la Podul Blaauwkrantz unde vei putea admira curajul iubitorilor de bunjee jumping. Urmeaza o plimbare prin Padurea Tsitsikamma, unde vei descoperi si Marele Arbore. Numele de Tsitsikamma inseamna in dialectul Khoisan „loc cu multa apa”. Vaile sunt aici acoperite cu vegetatie alpina, covorul de flori de munte fiind de un pitoresc aparte. Vei vizita Plettenberg Bay o renumita statiune; aici te vei putea relaxa facand o plimbare pe tarm, sau, daca vremea este favorabila, inotand in apele oceanului. Vei explora ce-a de-a doua stanca din Knysa - Eastern Head, de unde se dezvaluie o perspectiva mai ampla asupra intregii regiuni.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08

KNYSNA - HERMANUS

Dupa vizita in Mossel Bay si Muzeul Diaz din Gannet te vei indrepta spre Swellendam unde vei lua masa de pranz, dupa care iti vei continua traseul spre Hermanus.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 09

PLECARE DIN HERMANUS - WINELANDS - CAPE TOWN

Te vei desparti de minunatele peisaje din Hermanus si te vei indrepta spre Cape Town. Vei face o oprire la Stellenbosch, renumita localitate din regiunea Winelands, unde te vei delecta cu o degustare de vinuri locale atent selectionate. Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town pentru imbarcarea in zborul spre casa.
Regim mese - Mic dejun

Cape Town & Garden Route Experience

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.682.020 zile de vacanta vandute
 • 185.985.315 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania