Despre Tahiti & Bora Bora

Eturia - Agentie de turism

Despre Tahiti & Bora Bora

Despre Bora Bora s-au scris multe. Descrisa in epitete sonore, cum ar fi Perla Pacificului, Paradis Terestru sau cel mai frumos loc de pe Pamant, Bora Bora reprezinta pentru cei mai multi dintre noi, un deziderat indepartat.


In dialectul tahitian, insula Pora Pora, cum este numita de localnici, isi revendica geneza, intrucat traducerea numelui este "primul nascut". O alta denumire cunoscuta este Mai te pora sau Creata de zei. Primii locuitori, de origine polineziana, au ajuns aici in jurul secolului IV. Mult mai tarziu au debarcat europenii, primul fiind Jakob Roggeveen in 1722, urmat de James Cook, care a ajuns in aceste locuri in 1777.
Bora Bora se dezvaluie turistilor pentru prima data din aer, de la fereastra avionului. Superbele peisaje mai pot fi insa aprofundate de la inaltime si intr-un tur cu elicopterul (15 sau 30 minute) sau practicand parasailing-ul.
Pentru a descoperi cu adevarat frumusetile acestui paradis si pentru a avea parte de o vacanta cu adevarat exotica, turistii pot opta pentru o gama larga de activitati: snorkeling, scuba diving, aqua safari, shark feeding, lagoonarium, parasailing, plimbari cu submarinul, avionul sau elicopterul, o vizita la ferma de perle, si lista poate continua.
Snorkeling-ul este considerat un must in Bora Bora, fiind combinat, de cele mai multe ori, cu scuba diving si plimbare cu ski-jet-ul. Cei dornici isi pot lua chiar si brevet de scufundator, un numar destul de mare de scoli fiind acrediate in acest sens. Iar pentru cei care poseda deja un astfel de brevet, exista varianta scufundarii, alaturi de un ghid, in adancurile oceanului.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Andreea

031.9998

office@eturia.ro

Oferte de vacanta Tahiti & Bora Bora Bora Bora
 
Viza

Viza, conditii de intrare si de sedere
Pentru o vizita de maximum 90 de zile pentru a vizita Bora Bora nu este necesara viza. Pentru a vizita Bora Bora este suficient de a avea un pasaport valid cu o valabilitate de minim 6 luni de la data intrarii.

Tipping
In mod traditional, tippingul este contrar obiceiului local de ospitalitate. Acesta nu este nici necesar, nici asteptat. Cu toate acestea, daca primiti servicii deosebite de la cineva gestul va fi apreciat. Unele restaurante contin o nota anexata la factura, care indica faptul ca un tipp ar fi binevenit.

Fast Facts

Nume: Tahiti & Bora Bora apartin de Polinezia Franceza
Capitala: Papeete
Asezare: Oceania, sudul Oceanului Pacific la jumatatea distantei dintre America de Sud si Australia
Moneda: Francul Pacificului (avreviat – CFP)
Fus orar: UTC -10, -9:30, -9

When to go Tahiti & Bora Bora

Temperatura medie
Clima in Tahiti si Bora Bora este divizata in doua sezoane: sezonul uscat ce dureaza din mai si pana in octombrie (sau sezonul rece) si sezonul umed (sezonul cald) ce dureaza din noiembrie si pana in aprilie, majoritatea precipitatiilor anuale fiind prezente in acest sezon. O serie de sporturi acvatice precum surfing-ul si sailing-ul pot fi practicate in tot timpul anului. Cele mai confortabile luni pentru a vizita aceasta destinatie turistica sunt iulie si august, care sunt si cele mai aglomerate. Lunile mai, iunie si octombrie sunt apreciate cele mai potrivite luand in calcul raportul dintre conditiile climatice si disponibilitatile de cazare.

Vacante in Tahiti & Bora Bora

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Tahiti & Bora Bora . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Impresii de calatorie Tahiti & Bora Bora

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.689.760 zile de vacanta vandute
 • 194.014.645 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania