Vacante Rwanda Circuite de grup cu insotitor

Eturia - Agentie de turism

Rwanda - Grupuri cu insotitor

Sejururi Rwanda

Vacantele in Rwanda din categoria Grupuri cu insotitor / Circuite de grup cu insotitor sunt Grup de mici dimensiuni si pot fi sursa unei experiente extraordinare care-ti depaseste asteptarile si iti creeaza amintiri pentru o viata.

Circuit de grup cu insotitor Rwanda

Sejururi Rwanda

Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice: cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA. Circuitele de grup includ si asigurarea complexa de calatorie si bacsisul pentru ghizi si soferi.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Andreea

031.9998

office@eturia.ro

Sorteaza dupa:
 • Valentine`s Day - Adventure Rwanda & Uganda
   

  Valentine`s Day - Adventure Rwanda & Uganda Grupuri cu insotitor

  Tarif fix / persoana: 3.350 €
  vezi oferta Data plecare: 2017-02-10;
  Companie aeriana: KLM
  Valentine`s Day - Adventure Rwanda & Uganda Grupuri cu insotitor vezi oferta
  Eturia iti propune o vizita in doua tari africane mai putin vizitate, insa impresionante prin peisajele si bogatia de fauna tipic africana: Uganda si Rwanda. Din Kigali, capitala statului Rwanda, vei fi transferat in zona Lacului Kivu unde vei face un tur. Vei pleca mai departe spre Parcul National al Vulcanilor. Din Parcul National al Vulcanilor vei continua periplul spre partea de sud-vest a Lacului Bunyonyi. Peisajul este uimitor, lacul fiind inconjurat de dealuri terasate si decorat cu numeroase insule si insulite. Zona este un adevarat paradis ornitologic. Vei patrunde pe teritoriul Ugandei si vei ajunge la Bwindi. Dupa un instructaj facut de rangerii parcului vei face o incursiune in padurea ecuatoriala; durata este de 1 pana la 10 ore. Ghizii te vor conduce spre cele mai bune locuri in care pot fi observate gorilele. Vei trai experienta inedita de a sta in mijlocul padurii ecuatoriale urmarind unele dintre ultimele exemplare de gorile de munte din lume. Te vei indrepta spre Parcul Regina Elisabeta. Astazi vei calatori spre Parcul National Kibale, celebru pentru diversitatea si densitatea speciilor de primate, in special subspecii ale maimutelor Colobus. Drumul spre partea de sud-vest a tarii este extrem de frumos, vei putea admira privelistea oferita de bratul de vest al Marelui Rift Est African. Astazi vei pleca spre Centrul Turistic Kanyanchu unde dupa o scurta instruire, vei incepe trekking-ul propriu-zis in arealul cimpanzeilor. Exista mari sanse sa observi exemplarele de cimpanzei in padurea tropicala, dar si alte specii de maimute. Vei fi transferat din Kibale catre Parcul National Murchinson Falls. Vei pleca intr-un game drive in interiorul parcului in care vei avea ocazia sa observi diverse habitate ale faunei. Pe traseu vei admira elefanti, girafe, lei, sacali, precum si o mare varietate de pasari. Vei ajunge in partea superioara a cascadei, unde vei admira din diferite puncte, spectaculoasele caderi de apa ale fluviului. Vei fi transferat in Kampala. Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. Vei fi transferat de la aeroportul din Kigali la hotel. Astazi vei face un tur de oras in Kampala - capitala Ugandei, oras amplasat pe 27 de coline. Vei avea ocazia sa vizitezi Muzeul Ugandei, Teatrul National, Centrul de Artizanat, Piata Owino, Lacul Kabaka, Moscheea Kibuli, Templul Baha‘i, Catedrala Namirembe si Universitatea Makerere. Vei fi transferat din Kampala la aeroportul Entebbe.

Impresii de calatorie Rwanda

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.682.285 zile de vacanta vandute
 • 186.887.017 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania