Vacante Filipine Sejur Plaja

Eturia - Agentie de turism

Filipine - Relax Collection

Sejururi Filipine

Vacantele in Filipine din categoria Relax Collection / Sejur Plaja sunt Sejur plaja in locatii multiple si pot fi sursa unei experiente extraordinare care-ti depaseste asteptarile si iti creeaza amintiri pentru o viata.

Sejur plaja, sejur oras, sejur oras & plaja Filipine

Sejururi Filipine

Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA. Alege o vacanta Best Deal Sejur bifand optiunea plecari garantate sau alege o vacanta tailor made - Signature - daca doresti sa calatoresti intr-o anume perioada si ai flexibilitate la datele de calatorie.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Raluca

031.9998

office@eturia.ro

Sorteaza dupa:
 •   Multi-tari
 • Best beaches Filipine - 10 zile
   

  Best beaches Filipine - 10 zile Relax Collection

  Tarif / persoana de la : 3.120 €
  vezi oferta Data plecare: oricand
  Companie aeriana: de linie
  Best beaches Filipine - 10 zile Relax Collection vezi oferta
  Eturia iti propune o vacanta de relaxare pe insoritele plaje ale insulelor Cebu si Boracay. Zbor intern Manila - Insula Cebu. Dupa sosirea pe aeroportul din Insula Cebu vei fi transferat la hotel. Veti fi transferati catre Barangay Tanawan, Oslob (aprox 3 h) pentru un tur special in veti vedea de aproape rechinul balena. De asemenea, va veti putea bucura de experienta unica de a inota cu acesta. Astazi va veti bucura de frumusetile paradisului tropical al insulei Cebu. Ti se va asigura transferul la aeroportul din Cebu.  Zbor intern Cebu - Boracay. Dupa sosirea pe aeroportul din Insula Boracay vei transferat cu masina privata la hotel. Dupa micul dejun la hotel veti porni intr-un tur al insulei in care veti vizita Gradinei de Corali, Insula Crocodililor si Pestera de Cristal. Veti fi transferati apoi la Puka Beach pentru a va bucura de plaja, mare si recifurile de corali. Vei petrece cateva zile de relaxare pe insoritele plaje din Boracay. Vei descoperi aici una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Boracay fiind cea mai populara destinatie a arhipelagului. Insula are aproximativ 7 km lungime si se mandreste cu cateva plaje de exceptie, cum ar fi Bulabog, una dintre cele mai renumite destinatii pentru kiteboarding si sporturi acvatice din Asia. Boracay este paradisul oricarui turist insetat de plaja si relaxare, oferind servicii pe toate gusturile. Cele mai practicate sporturi in aceasta zona sunt scufundarile, windsurfing si kiteboarding. Viata de noapte este la fel de incitanta, existand numeroase pub-uri si baruri care raman deschise pana in zori. Vei fi transferat de la hotel la aeroport cu masina privata. Zbor intern Boracay - Manila.

Impresii de calatorie Filipine

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.682.728 zile de vacanta vandute
 • 187.114.805 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania