Vacante China Sejur familie

Eturia - Agentie de turism

China - Family Vacations

Sejururi China

Vacantele in China din categoria Family Vacations / Sejur familie sunt Sejur plaja & oras cu familia si pot fi sursa unei experiente extraordinare care-ti depaseste asteptarile si iti creeaza amintiri pentru o viata.

Sejur & circuit de familie China

Sejururi China

Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice: cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA. Alege o vacanta Best Deal selectand optiunea Plecari fixe daca doresti sa beneficiezi de cel mai bun tarif. Tarifele indicate in aceasta sectiune sunt calculate per familie formata din 2 adulti si 1 copil.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

CORINA

031.9998

office@eturia.ro

Sorteaza dupa:
 •   Multi-tari
 • Revelion - Sejur cu familia Hong Kong, Bangkok & plaja Phuket, 12 zile
   

  Revelion - Sejur cu familia Hong Kong, Bangkok & plaja Phuket, 12 zile Family Vacations

  Tarif fix / familie: 6.490 €
  vezi oferta Data plecare: 2016-12-26;
  Companie aeriana: Turkish Airlines
  Revelion - Sejur cu familia Hong Kong, Bangkok & plaja Phuket, 12 zile Family Vacations vezi oferta
  Eturia va propune o vacanta exotica alaturi de familie in doua dintre cele mai importante metropole ale Asiei: Hong Kong si Bangkok si un sejur la plaja in tropicala Insula thailandeza Phuket. La sosire pe aeroportul din Hong Kong vei fi transferat la hotel. Transfer de la hotel la aeroportul din Hong Kong. Zbor international Hong Kong - Phuket. La sosire pe aeroport vei fi transferat la hotel in Phuket. Transfer de la hotel la aeroport in Phuket. Zbor intern Phuket - Bangkok. Dupa sosirea pe aeroportul din Bangkok vei fi transferat la hotel. Astazi te vei distra in noul parc de distractii din Bangkok, Siam Park City. Astazi vei face un tur cu putina aventura: un plimbare pe elefanti prin jungla urmat de o sesiune de rafting. Vei petrece zile relaxante pe plajele din Phuket bucurandu-te de soare, plaja si multitudinea de sporturi nautice. Dupa o zi relaxanta de plaja asteapta-te la o viata de noapte agitata, in zona Patong un amestec intre Rimini, Ibiza si Mallorca. Iar daca in orele in care soarele este pe cer sensul distractiei este dat de mare si nisip, intunericul aduce cu sine luminile neoanelor, muzica, petrecerile, barurile, turistul sosit aici pentru prima data fiind de-a dreptul luat pe sus de vartejul vietii de noapte. Poti face o incursiune si in Phuket Town mai ales pentru restaurantele locale dar si pentru saloanele de body massage, cele mai bune din toata insula. Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Bangkok. Astazi vei vizita Ocean Park Hong Kong. Astazi te vei bucura de clipe minunate vizitand Parcul Disneyland din Hong Kong.

Impresii de calatorie China

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.682.020 zile de vacanta vandute
 • 186.032.433 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania