Golden Triangle India

Eturia - Agentie de turism

Golden Triangle


"Triunghi de Aur” (sau Nordul Indiei), este cea mai frecventata regiune din punct de vedere turistic a tarii. Este format din orasele Delhi, Agra si Jaipur. Aici regasim obiective de o exceptionala frumusete: maiestuosul Taj-Mahal, forturile din Agra si Jaipur, templele din cele trei orase, etc.

De ce ne place noua Golden Triangle

"In Old Delhi parca incep sa recunosc India din toate documentarele, toate pozele, toate filmuletele de pe internet. O plimbare cu ricsa pe stradutele inguste si intortocheate, flancate de sute de magazine pline de materiale colorate, bijuterii si miresme mai mult sau mai putin imbietoare, strecurandu-te printre furnicarul de oameni este o experienta de neratat, ca de altfel si plimbarea descult (sau optional cu papuci, contra cost bineinteles) in curtea celei mai mari moschei din India, Jama Masjid. Din fata portii acestui edificiu, aflat la inaltime, puteti admira piata orasului vechi, numita Chandi Chowk, intinsa la poalele moscheii, cu Fortul Rosu strajuind in distanta intregul oras. " Claudiu Zugravu

"Agra este enumita pentru una din cele Sapte Minuni le Lumii, Taj Mahal dar si pentru splendoarea arhitecturala a mausoleelor, forturilor si palatelor, reminiscente vii a fostei capitale de la sfarsitul sec al-XVI-lea si inceputul sec. al XVII-lea."

"...un oras a ramas alaturi de mine, in amintirile mele si mai mult, in sufletul meu, mai mult decat orice alt obiectiv din aceasta tara – Jaipur, Orasul Roz, simbolul Rajasthanului, un intreg stat-muzeu, casa a istoriei si culturii ce fac India atat de speciala." Claudiu Zugravu

"Mark Twain a numit India “tara pe care orice om isi doreste s-o vada”. Aceste 3 orase (Delhi, Agra, Jaipur) continua sa fascineze cu egala forta si azi, cand impletesc traditia si religia cu inflorirea dezvoltarii globale." Alina Taflan

"Delhi este capitala Indiei moderne, considerat a fi cel mai diversificat si bogat oras indian din punct de vedere a stilurilor arhitectonice si locul unde se poate observa cel mai bine din toata India imbinarea intre vechi si nou." Daniela Shah


Un amestec de trecut istoric si prezent vibrant, Delhi, capitala Indiei, oglindeste chintesenta acestei tari. De mai multe ori, de-a lungul timpului aici s-au ridicat si au cazut imperii puternice. Astazi orasul este un amestec curios de zgarie nori moderni si cladiri traditionale, gradini frumoase, bulevarde largi marginite de copaci, perpetuand traditia Mughul a excelentei in arhitectura si peisaj.
Oras placut, cu un ritm relativ lent, Agra este cunoscuta pentru lucrarile minutioase in marmura, ale manufacturierilor descendenti ai celor, care sub conducerea Mughalilor, au lucrat la Taj. Orasul este de asemenea renumit pentru covoare, broderii cu fir de aur si pantofi din piele. Agra era pe vremuri capitala Imperiului Mughal, iar astazi pare sa fie la fel de atasata trecutului sau.
Cuibarit intre dealurile salbatice din Aravalis, Jaipur este o bijuterie neslefuita in nisipurile din Rajasthan. Jaipur este la fel de remarcabil pentru arhitectura si planimetria orasului, ca si pentru spiritul infocat al populatiei sale. Orasul reprezinta o sinteza unica de cultura pe care trebuie sa o traiesti ca sa o poti aprecia.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

CRISTINA

031.9998

office@eturia.ro

Sfaturi de calatorie

Mancarurile si bauturile din India pot fi atat un motiv de ingrijorare, cat si unul de delectare. Ca sa nu ai probleme, nu uita sa iei intotdeauna cu tine o sticla cu apa imbuteliata. Mananca intotdeauna feluri proaspete in restaurante cunoscute, pline de clienti fideli, unde mancarurile nu raman de pe o zi pe alta. Daca nu cunosti prea bine restaurantul, atunci rezuma-te la legume, dhal (orez) si paine.

Impresii de calatorie India

Experienta

 • 9 ani de turism
 • 1.682.265 zile de vacanta vandute
 • 186.032.433 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Club Eturia Traveller

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia

SC Eturia SRL
Residence: Bucuresti, Romania