Impresii Cancun - noiembrie Alexandru

Alexandru
Impresii Cancun - noiembrie

De curand am revenit din vacanta petrecuta in Cancun si putem spune ca am petrecut clipe minunate intr-un loc superb. Desi drumul este destul de lung (20 de ore de calatorie) merita din plin sa faci acest efort. 

Am fost cazati la Secrets Capri Riviera Cancun, un resort de 5 stele care iti ofera un numar de 6 restaurante cu meniuri diverse (2 cu tinuta obligatorie), piscina foarte mare si o multitudine de activitati, jocuri, puse in scena de o minunata echipa de entertainment. La acest resort, din pacate, plaja este foarte ingusta dar bine organizata si foarte cocheta. Toata lumea este foarte prietenoasa si gata sa te ajute in orice moment. 

La sosire, desi facusem rezervare pentru o camera cu pat matrimonial am fost informati ca nu sunt disponibile in acel moment decit camere cu 2 paturi separate. Desi am fost nemultumiti initial, o rezolvare a situatiei neplacute ne-a fost pusa la dispozitie de catre receptie si cele doua paturi au fost unite, transformindu-se intr-un super pat matrimonial (3.5 x 2.0 mtr) intr-un timp foarte scurt. 

In ceea ce priveste vremea, pentru aceasta perioada a anului, am fost foarte norocosi. Primele 4 zile petrecute in resort au fost insorite cu temperaturi perfecte pentru cei dornici de plaja, piscina oferindu-ti doza de racoare necesara sa supravietuiesti (barul din piscina fiind punctul de intilnire a tuturor). 

Am avut ocazia sa alegam 3 excursii optionale destul de costisitoare dar nimic iesit din comun pentru acea zona. In vizita la Tulum si Akumal (recomandat doritorilor de cunoastere a civilizatiei Maya si snorkeling) am fost intr-un grup restrins cu ghid privat foarte amabil care ne-a oferit o multitudine de informatii despre civilizatia Maya si care a facut tot posibilul ca acea excursie sa fie extrem de confortabila si placuta. In vizita la Chichen-Itza (recomandat tuturor celor care vor sa vada una dintre cele 7 noi minuni ale lumii) am calatorit aproximativ 3 ore cu autocarul pentru a ajunge acolo si putem spune ca a meritat pe deplin. Sit-ul arheologic este foarte mare si impresionant. In cadrul excursiei, ghidul a facut o ampla prezentare a sitului incluzind diverse demonstratii ale performatelor acustice a unor asezaminte. Pentru cei interesati de suveniruri, in aceasta excursie ai ocazie de a aduna o multitudine de obiecte traditionale specifice culturii Maya si nu numai. 

In vizita la Xcaret (recomandat tuturor celor care iubesc sa-si petreaca timpul in natura) am petrecut o zi plina de activitati superbe si relaxante. Dupa parerea personala, o singura zi si doar costul biletului de intrare nu sunt indeajuns pentru a experimenta toate atractiile parcului. Suplimentar fata de atractiile incluse in biletul de intrare, contra cost ( 100 USD cel mai scump bilet) ai ocazia sa interactionezi cu delfinii, sa inoti cu rechinii si pisicile de mare, privat snorkeling in recif, adrenalin boat ride, etc ...). La finalul zilei nu trebuie ratat super show-ul in cadrul caruia este pusa in scena parte din istoria culturii Maya cat si momente culturale mexicane. 

Per total, putem spune ca a fost o vacanta super reusita, plina de culoare, emotie, frumusete si natura. 

Multumim ETURIA / Stefania Mihalache pentru eforturile facute si cu siguranta recomandam aceasta vacanta tuturor.

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 31.03.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia